Jump to content

Μαυρη, κατράμι η οθονη... :-(

casper9

Recommended Posts

Λοιπον... θα ήθελα τη γνωμη σας!

Ανοιξα το pc να του κάνω εναν καθαρισμο και επειδη τελευταια ακουγονταν και αρκετα ειπα να πειραξω λίγο και το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικού καθως και το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη για να το λαδώσω λιγο απο πανω... Εκει που εβγαλα το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη βγηκε και το ο επεξεργαστης, τωρα πως στο καλο εγινε αυτο... ; Τελοσπαντων το προβλημα ειναι τωρα οτι το βαζω το pc στην τροφοδοσια αλλα δεν δείχνει τίποτα στην οθονη ενω ακουω τον θόρυβο οτι μπουτάρει... Δοκίμασα να βαλω αλλού την κάρτα γραφικών και είδα οτι λειτουργει κανονικα! Αρα δεν ειναι το προβλημα στην κάρτα ουτε και στην οθονη αφου και αυτη λειτουργεί κανονικά με αλλο pc!

Καμια συμβουλή;

Υ.Γ. Το πρόβλημα εκτος απο ολα τα αλλα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου απλα τον πείρα για τον φτιαξω. Κανα φορματ και τετοια. Ο Καθαρισμος με μάρανε.

Δεν εσπασε τιποτα... Και την εβαλα ξανα με τον κλασικο τροπο. Αλλα γιατι εγω ακουω κανονικα να bootari; Και επισης τα dvd drives ανοιγουν και κλείνουν κανονικα αρα δεν πρεπει να φταιει το τροφοδοτικο αφου δοκιμασα και αλλο και τα ιδια ξανα ειχα! Επισης εβγαλα και τις μνημες αλλα παλι τιποτα...

Greek την μπαταρια την εβγαλα για κανα πενταλεπτο ομως. Θα ξαναδοκιμασω για καμια ωριτσα. Reset to Βιος δεν κανει και αν βγαλω μοναχα την μπαταρια; Γιατι δεν εχω το μανουαλ για να δω ποια pin να πειραξω!

Τεχνικα χαρακτηριστικα του μηχανηματος?

Δεν bootαρει o επεξεργαστης μονο η μητρικη δινει ρευμα στα περιφερειακα.

Κατι κουνηθηκε,καπου ακουμπαει η μητρικη και δεν bootαρει.

stealth

Δοκίμασε να ξανατοποθετήσεις την κάρτα γραφικών ... μπορεί να κουνήθηκε και να μη πατάει καλά στη μητρική ... αφού όπως λες κάνει boot κανονικά και δεν έχεις κάποιο άλλο ηχητικό σήμα να υποδείξει άλλο λάθος σημαίνει ότι δεν βλέπει καθόλου την κάρτα γραφικών η μητρική σου ...

Είπες οτι ο επεξεργαστής μπήκε κανονικά στο socket. Βγάλτον πάλι και δες τα πινάκια του μήπως κάποιο έχει στραβώσει. Η βίαια έξοδος του επεξεργαστή από το socket μπορεί να στράβωσε ή ακόμα και να έσπασε κάποιο πιν.

Αλλίως βγάζεις τα πάντα από το κουτι, συνδέεις αρχικά μητρική, επεξεργαστή, μνήμες, vga και τροφοδοτικο (ακούμπισε την μητρική σε κανένα χαρτονάκι) και βλέπεις αν ανοίγει.

Η μονη λυση που μου έμεινε ειναι να δω αλλο motherboard kai επεξεργαστη. Εχω αποκλείσει όλα τα άλλα. Ιδωμεν...

YΓ. O Επεξεργαστης ειναι ενας pentium 4 2.8 σε socket 478. Που παει να πει οτι δεν εχω υλικο για να τον τεσταρω ή μαλλον εχω αλλα στον σταθερο υπολογιστη που εχω στην Θεσσαλονικη. Τι να το κανεις βεβαια που εγω ειμαι στην Αθηνα τωρα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.