kender Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Σκέφτηκα να κάνω ένα σράουντ όπως λέει ο οδηγός για τα ψυγεία της υδρόψυξης αλλά για ραμ Θα είναι προφανώς μικρότερο σε διαστάσεις αλλά στην dfi συγκεκριμένα έτσι όπως είναι οι ραμ χωράνε μέχρι και δύο 80άρια ανεμηστήσρια λίγο δύσκολα αλλά χωράν Έκανα ένα σχήμα παρακάτω και να πώ ότι στην πλάγια εικόνα το shroud θα είναι διάτρητοι κάτω από τη γραμμή... Δε ξέρω αν θα μπορέσει αν γίνει να στερεωθεί και θα ήθελα προτάσεις/σχόλια για βελτίωση
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Φεβρουάριος 14, 2005 αν το μετρησεις σωστα, μπορεις να το στερεωσεις μεσα στα κενα dimm. αλλα πρεπει να γινει πολυ σωστη δουλεια.
georgeks78 Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Φεβρουάριος 14, 2005 εγω παλι θα σου ελεγα να φτιαξεις τιποτε αλλο, δε νομιζω να εχουν αναγκη τετοια ψυξη οι μνημες σου (ενα σετ ψυχτρακια ειναι υπερ αρκετα). Εκτος κι αν το κανεις για τη χαρα της κατασκευης. Οποτε ευχομαι καλη επιτυχια.
kender Φεβρουάριος 15, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 15, 2005 Σκεφτόμουν έτσι όπως είναι η dfi να μπούνε δυο σίδερα τα οποία θα σφηνώνουν κάτω από το τροφοδοτικό για να υπάρχει ελευθερία στο που θα μπούν οι μνήμες
kender Φεβρουάριος 15, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 15, 2005 Να ένα πολύ πρόχειρο σχέδιο από τη ζωγραφική Στην δφι οι μνήμες είναι παράλληλα στον επεξεργαστή και αυτό θα είναι πλατύ στην άκρη και θα σφηνώ΄νει κάτω από το τροφοδοτικο για να στηρίζεται το shroud
chros26_ Φεβρουάριος 15, 2005 #7 Φεβρουάριος 15, 2005 ρε παιδια αυτα ειναι διαφημιστηκα κολπα οπως ειπε και ο υψηστος....ασχολειθητε με τιποτα αλλο....
kender Φεβρουάριος 16, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 16, 2005 Το διαφημιστικό κόλπο δεν βλέπω... τεσπα όσο για αυτο που θα σφηνώ΄νει κάτω από το τροφοδοτικό θα είναι κάτι σαν τα καλλύματα τα μεταλλίκά στις εξόδους των pci πίσω από τα κουτια
aristos87 Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από kender Το διαφημιστικό κόλπο δεν βλέπω... τεσπα Ειρωνικά το λέει μην ψαρώνεις.... μπιχτή για για αγαπημένο μας μέλος είναι
kender Φεβρουάριος 24, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 24, 2005 Τελείωσα τη κατασκευή του shroud (αν και μου έσπασε λίγο σε μία γωνία) και σκέφτομαι πώς να μπει ο 80αρης να φυσάει τις μνήμες ή να βγάζει τον αέρα??(οι μνήμες είναι pqi 3200 και έχουν πάνω ψυκτράκια αν και δε μου πολυφάινεται για χαλκός το υλικό...)
kender Φεβρουάριος 24, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 24, 2005 Η ψηφιακή δε λέει να δουλέψει μάλλον τα χει φάει τα ψωμιά της και για αυτό δεν πόσταρα καθολου θα κοιτάξω να βρώ από κάποιο φίλο και θα επανέλθω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.