nasos1442169193 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Κατ'αρχας καλημερα σας.Οι γονεις μου πηγαν στην Ισπανια και οπως ειναι φυσικο οταν πας σε ενα μερος που το βλεπεις πρωτη φορα το βγαζεις και γωτογραφιες.Ελα μου ντε που η καρτα μνημης της φωτογραφικης εκανε κολπακια... Τελευταια μερα των διακοπων και καθως ανοιξε ο πατερας μου την φωτογραφικη εγραφε: "CARD HAS WRONG FORMATPress OK to format",και ο πατερας μου χωρις να ξερει πατησε ΟΚ. Με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι ολες οι φωτογραφιες εχουν σβηστει. Εγω του λεω δεν πειραζει θα τοις παρουμε απο αλλου και να συνεχισει να τραβαει απο εδω και περα.Σημερα ομως που εβαλα την καρτα μνημης στον υπολογιστη μου ζηταει διαμορφωση.Το θεμα τωρα ειναι:1) μπορω να "ανοιξω" την καρτα μνημης χωρις διαμορφωση?και2) μπορω να ανακτησω της φωτογραφιες που χαθηκαν με καποιο προγραμμα?Υ.Γ.Συγνωμη για την φλυαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos1442169193 Ιούλιος 15, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 ρε παιδια κανεις δεν μπορει να λυσει το προβλημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.