Jump to content

Συζήτηση γύρω απ΄τη CHEKMATE (και το θριλερ συνεχίζεται)

Ar@besqu.e

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mariosalice

τα 92 δεν υπάρχουν σε άλλα καταστήματα. Ποσοστό: 92%

μήπως είναι λίγο ανακριβές αυτό????/ από τη λίστα που έκανες με τα προιόντα που υπάρχουν μόνο στη checkmate ίδη έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που τελικά υπάρχουν και σε άλλα μαγαζιά βλ. σειρά arctic cooling για κάρτες vga

από τα προιόντα της checkmate ποσοστό κάτω του 20% είναι σε αποκλειστική διάθεση

στα περισσότερα από τ' άλλα οι τιμές είναι ...........

Αρχική απάντηση από κάποιον και από μένα

φαρμακείο.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 11:39]

Μαριε δεν στεκει αυτο που λες...επισης δεν στεκει, κατα τη γνωμη μου, κ ολο αυτο το μπλα μπλα υπερασπισης της Checkmate...εχεις μετοχες ή καποιον φιλο μηπως?

Οταν το Tagan στο HAC το πηρα 115(αν θυμαμαι καλα) στην Checmate εκανε 140....καλοκαιρι 2004....25 διαφορα....για το ιδιο αντικειμενο.

Εγω αποκλειω την checkmate σαν μαγαζι, γιατι κ φαρμακειο ειναι, κ μπορω να τα βρω ολα τα υπολοιπα προιοντα απο αλλου κ πιο φτηνα.....

Το Skroutz θεωρείται αντικειμενικό, γιατί κατέγραψε τα υπάρχοντα προιόντα στην Ελλάδα σε ανύποπτο χρόνο. Αν τώρα κάποιος πονηρός με συμφέροντα που έχει ιστοσελίδα προσθέσει προιόντα χωρίς διαθεσιμότητα, μπορεί να αλλοιώσει τα αποτελέσματα.

Μετά λοιπόν από κόπο, παρουσιάστηκαν κάποια στοιχεία, που εσύ εντελώς απροβλημάτιστα απορρίπτεις ως λανθασμένα, χωρίς καν να εξηγήσεις τι και γιατί είναι κατά τη γνώμη σου λάθος.

Αν ήταν δικό μου το κατάστημα θα έψαχνα τα ίδια προιόντα που έχουν με μένα οι άλλοι και θα κατέβαζα τις τιμές 5% κάτω.

Αφού συμπίπτει μόνο το 4% των προιόντων δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

ΥΓ Η ημερομηνία αναζήτησης που δίνει αυτή τη στιγμή το Skroutz είναι 20-3-2005.

Χθες έγραφε νομίζω 12-3-05 , που σημαίνει οτι έγινε ανανέωση της βάσης δεδομένων και επομένως ένα ψάξιμο σήμερα μπορεί να δώσει λίγο διαφορετικά αποτελέσματα.

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 14:11]

μήπως είναι λίγο ανακριβές αυτό????/ από τη λίστα που έκανες με τα προιόντα που υπάρχουν μόνο στη checkmate ίδη έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις που τελικά υπάρχουν και σε άλλα μαγαζιά βλ. σειρά arctic cooling για κάρτες vga

από τα προιόντα της checkmate ποσοστό κάτω του 20% είναι σε αποκλειστική διάθεση

στα περισσότερα από τ' άλλα οι τιμές είναι ...........

Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει ένα προιόν τώρα ή αν θα υπάρχει αύριο.

Το Skroutz κατέγραψε τα προιόντα μιας συγκεκριμένης πρόσφατης ημερομηνίας.

Ομοίως και τα προιόντα της Checkmate καταγράφηκαν μια συγκεκριμένη ημερομηνία που είναι τυχαία και πολύ κοντα στην ημερομηνία του Skroutz

Στατιστικά έτσι πρέπει να γίνει.

Τα ποσοστά είναι ακριβέστατα.

Το κακό με σας είναι οτι διακρίνω κάποια εμπάθεια που δεν καταλαβαίνω.

Δεν υποστηρίζω κανένα μέρος.

Προσπάθησα να δω αν είναι αντικειμενικά αυτά που γράφετε γιαυτό και το έψαξα το θέμα. Εξάλλου καταναλωτές είμαστε κι εμείς και μας ενδιαφέρει.

Διαπιστώθηκε ότι πράγματι στα είδη που υπάρχουν και αλλού η Checkmate είναι ακριβότερη.

Από την άλλη όμως αποδείχθηκε οτι μόνο το 4% υπάρχει και αλλού.

Με λίγα λόγια πράγματι η Checkmate είναι ακριβή στο 4% των προιόντων της.

Για τα υπόλοιπα δεν ήταν δυνατόν να γίνει έλεγχος με Ελληνικές εταιρίες.

Όποιος θέλει όμως μπορεί να πάρει μια ξένη βάση καλύτερης τιμής και να συγκρίνει τιμές με καταστήματα της Ελλάδας.

Εν τούτοις διαφωνείς με τα συμπεράσματα.

Τι να πω.

Thermaltake Tiger 1 infoshop.gr

Black Ice Xtreme Radiator multirama

Asetek Radiator RDT02 120mm DUAL Black Ice Pro II multirama

Akasa Harddrive Cooler e-shop

Arctic Cooling ATI Silencer 1

Arctic Cooling ATI Silencer 2

Arctic Cooling ATI Silencer 3

Arctic Cooling ATI Silencer 4

Arctic Cooling NV Silencer 2

Arctic Cooling NV Silencer 3 pc-store

λοιπόν ωραία και τεκμηριωμένα....... τα προιόντα στη checkmate ως και το extreme cooling είναι 192 (αν θες τα μετράω και όλα...) από αυτά τα 192 διαθέσιμα μόνο απ΄τη checkmate είναι σύμφωνα με το κατάλογο σου τα 56 όμως τα 10 παραπάνω υπάρχουν και σε άλλα μαγαζιά όπως βλέπεις αρα 46/192 είναι τα προιόντα αποκλειστικά διαθέσιμα απο κει.... 46/192 δηλαδή 23% !!!! που είναι το 90%??????????????? στο σύνολο των προιόντων το ποσοστό είναι πολύ λιγότερο φυσικά....

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 15:40]

Thermaltake Tiger 1 infoshop.gr

Black Ice Xtreme Radiator multirama

Asetek Radiator RDT02 120mm DUAL Black Ice Pro II multirama

Akasa Harddrive Cooler e-shop

Arctic Cooling ATI Silencer 1

Arctic Cooling ATI Silencer 2

Arctic Cooling ATI Silencer 3

Arctic Cooling ATI Silencer 4

Arctic Cooling NV Silencer 2

Arctic Cooling NV Silencer 3 pc-store

λοιπόν ωραία και τεκμηριωμένα....... τα προιόντα στη checkmate ως και το extreme cooling είναι 192 (αν θες τα μετράω και όλα...) από αυτά τα 192 διαθέσιμα μόνο απ΄τη checkmate είναι σύμφωνα με το κατάλογο σου τα 56 όμως τα 10 παραπάνω υπάρχουν και σε άλλα μαγαζιά όπως βλέπεις αρα 46/192 είναι τα προιόντα αποκλειστικά διαθέσιμα απο κει.... 46/192 δηλαδή 23% !!!! που είναι το 90%??????????????? στο σύνολο των προιόντων το ποσοστό είναι πολύ λιγότερο φυσικά....

Κατέγραψα με τη σειρά 50 προιόντα διαθέσιμα στην Checkmate και τα έψαξα ένα ένα στο Skroutz αν υπάρχουν και αλλού.

Τι είναι αυτά που γράφεις;

Τα ξανάγραψα αυτά αλλά επιμένεις στο PC Store

Δώσε τουλάχιστον τη διεύθυνση γιατί δεν το έχω στη βάση μου.

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 17:46]

Μη πεις τπτ κ ακρη δεν θα βγει...αφου ΔΕΝ καταλαβαινει...

Μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει .

Εδώ του λέμε τα ίδια τόσα άτομα και μία γυνάικα μαζί .

Και αυτός επιμένει περι στατιστικών , Skroutz και τα λοιπά. . . . . . :whistling

Κάτσε βρε Μάριε...

Δεν ξέρεις το pcstore.... δεν ξέρεις το skroutz.... δεν ξέρεις για την πανευρωπαική εγγύηση.... δεν ξέρεις για το babelfish....

Το μόνο που ξέρεις είναι οι τιμές τις checkmate.

Όταν ενημερωθείς και για άλλα πράγματα, όσο αφορά τους υπολογιστές και το ίντερνετ, τότε να εκφέρεις και άποψη.

Συγνώμη για το ύφος, αλλά είσαι πολύ κουραστικός.

Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 19:12]

Ελεος δεν σας πιστευω.............στην ιδια μερια ειμαστε ολοι.

Κ Α Τ Α Ν Α Λ Ω Τ Ε Σ

Ναι ρε φίλε καταναλωτές ,,, αλλά αν 1 προσπαθεί να βγάλει τρελούς άλλους 5 , με επιχειρήματα του τύπου εγώ έψαξα στο skroutz και έτσι είναι .... και απο πάνω να σου κάνει και μαθήματα στατιστικής .... [ με παραδείγματα που πιο κάτω δείχνουν ότι δεν στέκουν] Ε τι να πείς μετά . , , ανθρωποι είμαστε και κάπου νιώθουμε πως κάνουμε τους μα**κες.

Παρακολουθώ το thread αυτό πολλεεεεεεεες μέρες , και είχα πεί δεν θα ποστάρω θα κρατηθώ,,,, μέχρι και δισέλιδη απάντηση είχα γράψει και τελευταία στιγμή είχα πέι δεν γ*****ται και την έσβησα ,,, αλλα δεν άντεξα , με αυτά που είδα να γράφονται τελευταια ποσταρα και έδωσα και κανα 2 λινκ όχι για να αποδειξω τπτ κατά του καταστήματος , αλλα δεν μπορώ όταν βλέπω κάποιον να προσπαθει να παρουσιάσει το άσπρο- μάυρο η το αντίστιχο με τρόπο μαγικό .

’ντε τόσα ομορφόπαιδα , και μία γυναίκα :p

Έχω πάθει shock. Λέμε για τις τιμές της checkmate, αλλά τέτοιο πράγμα... :blink:

Ένα φιλαράκι μου ζήτησε να του βρω το Coolermaster Musketeer LLC-U02.

Το βρήκα λοιπόν στο e-shop 20,25 ευρώ καi τo βρήκα και στην chechmate.

Πόσο λέτε; 66,08 ευρώ !!!

Τα λόγια είναι περιττά.

eshopmusk8jm.jpg

checkmusk0ec.jpg

+ΦΠΑ 18%

παλιοκαταναλωτές.......... σα δε ντρέπεστε να θέλετε και καλές τιμές..... κοίτα που φτάσαμε σε λίγο θα μας καταργήσουν και το δικαίωμα στην αισχροκέρδια... τι να πω.

300% η τιμή ωραία.............

Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 18:36]

Έχω πάθει shock. Λέμε για τις τιμές της checkmate, αλλά τέτοιο πράγμα...

Το ξετίναξες το μαγαζί. Ένα ένα τα έψαξες τα προιόντα του.

Δεν έχεις άλλο φίλο που να θέλει και αυτός κάτι που η Checkmate τόχει ακριβότερα;

Τις τιμές του Coolermaster Musketeer LLC-U02 στην Checkmate και στο e-shop τις είχα δει από την αρχή. Αυτός ηταν και ο λόγος που ασχολήθηκα με την Checkmate. Επειδή μάλιστη η τιμή στο e-shop ήταν καλύτερη από όλα σχεδόν τα site του εξωτερικού (μόνο κάποια Γερμανικά site το έχουν στην ίδια τιμή) το παρείγγειλα στις 17-3-05 από το e-shop.

Έγραψα μάλιστα γιαυτό σε προηγούμενο Post.

Πάντως ο έλεγχος διαθεσιμότητας ακόμα είναι σε εξέλιξη.

Να δούμε πότε θα το πάρω. Αν θα το πάρω. Ο φίλος σου άραγε έχει μέσον στο e-shop και το πήρε πριν από μένα.

Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 17:14]

Κάτσε βρε Μάριε...

Δεν ξέρεις το pcstore.... δεν ξέρεις το skroutz.... δεν ξέρεις για την πανευρωπαική εγγύηση.... δεν ξέρεις για το babelfish....

Το μόνο που ξέρεις είναι οι τιμές τις checkmate.

Όταν ενημερωθείς και για άλλα πράγματα, όσο αφορά τους υπολογιστές και το ίντερνετ, τότε να εκφέρεις και άποψη.

Συγνώμη για το ύφος, αλλά είσαι πολύ κουραστικός.

Συγχωρεμένος νάσαι.

Συζήτηση κάνουμε και αν μάθουμε και κάτι δεν πειράζει.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 17:07]

Μάλλον ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει .

Εδώ του λέμε τα ίδια τόσα άτομα και μία γυνάικα μαζί .

Και αυτός επιμένει περι στατιστικών , Skroutz και τα λοιπά. . . . . . :whistling

Γιατί δεν κρατάς κάποιο επίπεδο;

Πες αυτό που θες να πεις με πιο απλά λόγια και οχι με ασάφειες.

Θίγω συμφέροντα;

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 16:16]

δεν τα έχει στην ιστοσελίδα.... πηγαινε απο κει να δεις Στουρνάρη 45.......(δίπλα στο μαγαζί με τα κατσαρολικα)

Ευχαριστώ για τη διεύθυνση

Ελλάδα είναι μονο η Αθήνα;

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 15:46]

Μη πεις τπτ κ ακρη δεν θα βγει...αφου ΔΕΝ καταλαβαινει...

Φίλε fANiS_K

Τι θάθελες να καταλάβω αλήθεια;

Οτι δεν χρειαζόμαστε στην Ελλάδα την Checkmate;

Oτι τα υπόλοιπα καταστήματα μας καλύπτουν σε όλα τα προιόντα που φέρνει η Checkmate;

Έχω ήδη γράψει οτι σε πολύ λίγα προιόντα που έχουν και άλλοι είναι ακριβότερη.

Νομίζεις οτι από τη συζήτηση δεν βγαίνει τίποτα;

Σαν καταναλωτής δεν νομίζεις οτι κάτι κέρδισες;

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:23]

όντως, άτομο # γυναίκα

:p

Sick Person Coktail

Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 20:36]

Έχω πάθει shock. Λέμε για τις τιμές της checkmate, αλλά τέτοιο πράγμα... :blink:

Ένα φιλαράκι μου ζήτησε να του βρω το Coolermaster Musketeer LLC-U02.

Το βρήκα λοιπόν στο e-shop 20,25 ευρώ καi τo βρήκα και στην cherckmate.

Πόσο λέτε; 66,08 ευρώ !!!

Τα λόγια είναι περιττά.

Ε εντάξει βρε Στέλλα ,, 300% πάνω ήτανε μόνο , γιατί έδειξες μικροπρέπεια και C ? Έπρεπε να πάρεις κανα 40-50 να έχεις να τα δίνεις με σοκολατάκια στις γιορτές στο Σπίτι σου .

Ένα σοκολατάκι πάρε και ενα Musketer.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 21:25]

Γιατί δεν κρατάς κάποιο επίπεδο;

Πες αυτό που θες να πεις με πιο απλά λόγια και οχι με ασάφειες.

Θίγω συμφέροντα;

Δεν είπα καμία ασαφεια , συγκεκριμένα εσύ λες ασαφειες που τόση ώρα - μέρες - ποστ παρουσιάζεις πράγματα που δεν ισχύουν ούτε με σφαίρες στην κοινώς καθομιλουμένη Ελληνική. Προβάλλοντας συνεχώς δικαιολογίες του τύπου , ''αυτό βρήκα στο skroutz'' ,, και μιλοντας για πίνακες προιόντων που δεν ισχύουν .

ότι είχα να σου πώ στο είπα , :flower:

’υτό μάλλον είναι και το τελευταίο μου ποστ στο Θέμα πάνω ,. [εκτός και αν προκαλέσεις]

Συμφέροντα. ? εμένα προσωπικά κανένα ,,, καταναλωτής είμαι δεν έχω τπτ κανεναν και με κανένα μαγαζί .

Αλλα εδώ που τα λέμε ,, εσυ παρόλο που σου έχουμε παρουσιάσει τόσα και τόσα παραδείγματα γιατί επιμένεις τόσο ?

Μήπως έχεις εσύ κανενα συμφέρον ?

Τα ''ομορφόπαιδα'' ήταν προσωπική απάντηση στον φίλο SPC ,, δεν σε αφορά..

Εγώ οφείλω να πώ ότι ο άνθρωπος με έχει εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό. Μιά φορά επέστρεψα το Tagan μου που τα είχε φτύσει και μου έδωσε ένα Enermax 465 για να κάνω τη δουλειά μου. Ουτε κάν τροφοδοτικό της πλάκας. Κατα τ'άλλα τις τιμές θα μπορούσε να τις φτιάξει. Μη ξεχνάτε όμως ότι δεν είναι κατάστημα λιανικής.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 19:34]

Ε εντάξει βρε Στέλλα ,, 300% πάνω ήτανε μόνο , γιατί έδειξες μικροπρέπεια και C ? Έπρεπε να πάρεις κανα 40-50 να έχεις να τα δίνεις με σοκολατάκια στις γιορτές στο Σπίτι σου .

Ένα σοκολατάκι πάρε και ενα Musketer.

Σε πρόλαβα και παρήγγειλα καμμιά 10ριά από το e-shop και θα πάω να τα πουλήσω στην Checkmate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.