Ar@besqu.e Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 στο μαγαζί της αντιπροσωπίας το centurion (κουτί) 110E τους είπαμε οτι στο site λέει οτι έχει psu και γυαλί στο πλάι και μας απαντήσαν : Που το είδες????/Στη στουρνάρα το ίδιο κουτί με psu και γυαλί 110Ε.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 αυτο χρειαζοσουν για να αποφυγεις την τσεκματ?οι τιμες που ειναι 50ευρω παραπανω απο το κανονικο στα περισσοτερα ειδη δε σε πειραξαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ενα παραδειγμα καθαρης κλεψιας ειναι και το big water pou exei Στο Hacshop το ειχε 115ε και τωρα το πουλαει ο μαγκας 175-185 δεν θυμαμαι καλα ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΕΨΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Εχω παρει κανα δυο φορες απο εκει πριν κανω ελεγχω αγορας και ακομα κλαιω τα ευρω μου.Ουτε το site δεν ξανακοιταω:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Πριν 3 μήνες περιπου που εψαχνα για τροφοδοτικό ειχε ένα tagan 480 watt και το πουλουσε 140 ευρω . Του είπα γιατι τοσο ακριβά; (την ίδια μέρα το πρωι είχα αγορασει ένα ίδιο απο future systems 105 ευρω )..... Η απάντηση του ήταν ...."εγω το έχω αγοράσει 130 δεν μπορω να το πουλησω πιο κάτω ....γιατί θα χάσω ....." μιλάμε για μεγάλο .....φαρμακείο! :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 ετσι ε???? δεν τα ήξερα αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Χθες, στις 23:58] ετσι ε???? δεν τα ήξερα αυτα και είχε και ένα ύφος ότι τα ξέρει όλα .......και πουλούσε το tagan με το κουτι χωρις να είναι σφραγισμένο!!!! Αφού πήγα στο μαγαζί επίτηδες .......για να του την πώ .......απορρώ πώς ο κόσμος ψωνίζει από εκεί .... είναι για ........... :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Εγώ πάντως είχα πάρει το Thermaltake Xaser 170ευρώ, όταν όλοι οι άλλοι δεν το κατέβαζαν κάτω από 190...Ίσως σε κάποια πράγματα που είναι αντιπρόσωπος να μπορεί να κατέβει, ενώ άλλα τα παίρνει σαν πελάτης λιανικής, απλά και μόνο για να τα φέρει Ελλάδα επειδή έχουν ζήτηση, και εκεί φυσικά βαράει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάρτιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Νομιζω πως δεν ειναι σωστο να κρινουμε με αυτο το τροπο καταστηματα.Στο κατω κατω δεν σε αναγκαζει κανεις να ψωνισεις απο εκει. Ο καθενας πρεπει να ψαχνει προτου αγορασει κατι και να αποφευγει βιαστικες αγορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 00:14] Νομιζω πως δεν ειναι σωστο να κρινουμε με αυτο το τροπο καταστηματα.Στο κατω κατω δεν σε αναγκαζει κανεις να ψωνισεις απο εκει. Ο καθενας πρεπει να ψαχνει προτου αγορασει κατι και να αποφευγει βιαστικες αγορες. αν τον έβλεπες τι ύφος πήρε όταν του είπα ότι το πρωι αγόρασα το ίδιο 105 ευρω........ καλά άλλο να σου λέω και άλλο να βλέπεις..... και αν δεν μπορούμε να κρινουμε τα καταστήματα για τιμές που πουλάνε ...........τότε για ποιο λόγο να τα κρίνουμε........ το σημαντικότερο που μας ενδιαφέρει σαν καταναλώτες πιστεύω είναι αυτό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 αυτό το ύφος είναι που με ενόχλησε και εμένα περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 23:56] Πριν 3 μήνες περιπου που εψαχνα για τροφοδοτικό ειχε ένα tagan 480 watt και το πουλουσε 140 ευρω . Του είπα γιατι τοσο ακριβά; (την ίδια μέρα το πρωι είχα αγορασει ένα ίδιο απο future systems 105 ευρω )..... Η απάντηση του ήταν ...."εγω το έχω αγοράσει 130 δεν μπορω να το πουλησω πιο κάτω ....γιατί θα χάσω ....." μιλάμε για μεγάλο .....φαρμακείο! :confused: [ Μια απο τα ιδια Το ιδιο επαθα ακριβως και εγω Big water kai Tagan:( αλλα τον εγραψα................ :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Όταν όλοι οι άλλοι στη Στουρνάρη πριν από 7 χρόνια πούλαγαν κατσαρόλες (και ακόμα πουλάνε), ο τύπος στη Checkmate ήταν ο μόνος που έφερνε αθόρυβα ανεμιστηράκια, PSU Enermax, tower κουτιά προδιαγραφών και άλλα τέτοια. Από αυτά ζει ο άνθρωπος. Δεν μπαίνει στα πόδια των άλλων. Τι μας πειράζει λοιπόν; Έγραφα λοιπόν γράμματα στα περιοδικά να δώσουν σημασία και σε τέτοια είδη γιατί είναι εξίσου σημαντικά, αλλά σιγά μην είχαν καταλάβει κι αυτοί. Γιατί να ανοίξουν τα μάτια των χαχόλων; Να μας τα παίρνουν θέλουν όλοι. Τουλάχιστον ας κάνουμε τη δουλειά μας αθόρυβα και με ασφάλεια και ας μας τα παίρνουν. Πήρα λοιπόν απο αυτόν, σε λογικές τιμές, ένα κουτί (tower Addtronics 7896A), ένα τροφοδοτικό (Enermax 650W) και αθόρυβους ανεμιστήρες (PC Power & Cooling) πριν από 5 χρόνια. Τότε μόνο από το Internet θα μπορούσα να τα παραγγείλω και σε εξωφρενικές τιμές. Τώρα τα τελευταία χρόνια είδα και κανά δυο άλλους να φέρνουν ποιοτικά προιόντα, αλλά ποιός ξέρει πόσο θα αντέξουν; Δεν μας συμφέρει να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Δεν είναι και πολλοί αυτοί που φέρνουν σωστά προιόντα. Μας συμφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός. ΥΓ. Τώρα βέβαια το νέο Enermax Noisetaker 600W, όπως και άλλα προιόντα, τα αγόρασα από το HAC (αν και ακόμα περιμένω από τις 10-2-05 τη δεύτερη 512 Corsair VS μνήμη που έδωσα για RMA. Την πρώτη μου τη δώσαν αμέσως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 15:47] Όταν όλοι οι άλλοι στη Στουρνάρη πριν από 7 χρόνια πούλαγαν κατσαρόλες (και ακόμα πουλάνε), ο τύπος στη Checkmate ήταν ο μόνος που έφερνε αθόρυβα ανεμιστηράκια, PSU Enermax, tower κουτιά προδιαγραφών και άλλα τέτοια. Από αυτά ζει ο άνθρωπος. Δεν μπαίνει στα πόδια των άλλων. Τι μας πειράζει λοιπόν;Έγραφα λοιπόν γράμματα στα περιοδικά να δώσουν σημασία και σε τέτοια είδη γιατί είναι εξίσου σημαντικά, αλλά σιγά μην είχαν καταλάβει κι αυτοί. Γιατί να ανοίξουν τα μάτια των χαχόλων; Να μας τα παίρνουν θέλουν όλοι. Τουλάχιστον ας κάνουμε τη δουλειά μας αθόρυβα και με ασφάλεια και ας μας τα παίρνουν.Πήρα λοιπόν απο αυτόν, σε λογικές τιμές, ένα κουτί (tower Addtronics 7896A), ένα τροφοδοτικό (Enermax 650W) και αθόρυβους ανεμιστήρες (PC Power & Cooling) πριν από 5 χρόνια. Τότε μόνο από το Internet θα μπορούσα να τα παραγγείλω και σε εξωφρενικές τιμές.Τώρα τα τελευταία χρόνια είδα και κανά δυο άλλους να φέρνουν ποιοτικά προιόντα, αλλά ποιός ξέρει πόσο θα αντέξουν;Δεν μας συμφέρει να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.Δεν είναι και πολλοί αυτοί που φέρνουν σωστά προιόντα.Μας συμφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός. το οτι μπορει να ηταν πρωτος που ασχοληθηκε με το να εισαγει και να εμπορευτει αυτα τα προιοντα...δεν δικαιολογει τετοια φαινομενα αισχροκερδιας.....δεν πουλαει καποιο προιον που οφελειται απο την μακροχρονη παρουσια του στην πιατσαοπως ο Λουμιδης στους καφεδες απο το 1895....hardware πουλαει και μαλιστα ουτε καν την διαθεση να εξυπηρετησει επαρκως εχει....το εαν ειναι παλιος ή οχι λοιπον στην αγορα δεν σημαινει τιποτα...αυτο που μετραει ειναι αυτο που σου λενε τα παιδια απο πανω...η εξυπηρετηση και οι τιμες.....αυτα μετρανε και ολα τα αλλα περι παλαιοτητας ειναι τριχες κατσαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 αφού το είπαμε είναι .....φαρμακείο....... που πουλάει και ποιοτικά είδη:toomuchne :toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Δεν πρόλαβες να δεις το υστερόγραφό μου που το έγραψα κάποια δευτερόλεπτα μετά το αρχικό ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 γιατι πουλανε κατσαρολες τα μαγαζια στη στουρναρη? δε το καταλαβαινω αυτο γιατι το ειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 γενικως στην ελλαδα τουλαχιστον σε οτι αφορα πραγματα τα οποια δεν ειναι τα...default τα οποια 8α διαλεγε ενας απλος χρηστης για τον Η/Υ ειναι σκετη απατη... οι τυποι βαρανε οπου βρουνε....σε μαγαζι με τετοιου ειδους πραματα, εχω πληρωσει χωρις να το καταλαβω, 1euro...για 1 κομματι 1cmx1cm διπλης οψεως ταινια!!!! ακομα το εχω το κομματακι αυτο... ασε οταν σου ...."κανουν" καλυτερη τιμη....πχ εχει 300ευρω... ζητας καλυτερη τιμη γιατι εχεις χαλασει μια περιουσια στο μαγαζι αυτο... και ο τυπος γεματος περηφανεια σου απανταει... "οκ, φιλαρακι για σενα, ΜΟΝΟ 299ευρω και μην το πεις πουθενα"κατα τη γνωμη μου καλα κανουν και βαρανε...κατα τη γνωμη μου επισης θελουν τρελο ban απο εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:06] αφού το είπαμε είναι .....φαρμακείο....... που πουλάει και ποιοτικά είδη:toomuchne :toomuchne :toomuchne Όσο περισσότερες εταιρίες αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα τόσο το καλύτερο για μας.Τώρα κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να ψωνίσουμε.Βλέπουμε τι μας κάνει και το παραγγέλνουμε.Έχετε αλήθεια προσπαθήσει να αγοράσετε από το εξωτερικό μέσω Internet;Πόσοι νομίζετε οτι φέρνουν Ελλάδα;Σε τι τιμές;Με τι υποστήριξη;Πόσο καιρό κάνει το RMA;Ξέρετε πολλά μαγαζιά να φέρνουν προιόντα από εταιρίες όπως Cooler Master, Addtronics, Akasa, Corsair, Etasis, Thermalright Thermaltake Coolermaster, Vantec, GlobalWIN, Zalman, Sharkoon;Ας τα φέρουν και οι άλλοι και τότε μπορούμε να μιλάμε για ανταγωνισμό.Τώρα τρώμε ότι μας σερβίρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Και οτι ετοιμαζομουν να κατεβω αθηνα και να περασω για καμια επισκεψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.