kalodios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Γεια σας παιδιά Μέτα από ένα πονεμένο χρόνο με πολύ διάβασμά (έδινα πανελλήνιες) επιστρέφω και πάλι στην παρέα σας ,όχι και με τον καλύτερο τρόπο... Λοιπόν μόλις τελείωσα ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν... να πάρω την 4850 Και μπαίνω στο ψητό.. Ο υ/η μου μετά από λίγο που θα συνδεθώ στα windows ή όταν πάω να ανοίξω το 3d mark 2005 (ε,νέα κάρτα πήρα , να μην την τεστάρω λίγο.. ) το pc μου ξαφνικά κολλάει και παγώνει η εικόνα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κουνήσω τον κέρσορα του ποντικού (!?) και άμα πατήσω λίγα κλικς κολλάει τελείως και μου πετάει blue screen και το μόνο που μπορείς να διαβάσεις είναι το εξής: ati2dvag παιδιά βοηθήστε γιατί το έψαξα και στο net για αυτό το σφάλμα αλλά δεν έβγαλα άκρη...
predator71442169227 Ιούλιος 4, 2008 #2 Ιούλιος 4, 2008 μπες εδω http://en.allexperts.com/q/Windows-XP-3282/Windows-XP-ATI-Radeon.htm γραφουν για ενα παρομοιο προβλημα πιστευω να ειναι το ιδιο κ να ησυχασεις!!!
stred Ιούλιος 5, 2008 #3 Ιούλιος 5, 2008 Γεια σας παιδιάΜέτα από ένα πονεμένο χρόνο με πολύ διάβασμά (έδινα πανελλήνιες) επιστρέφω και πάλι στην παρέα σας ,όχι και με τον καλύτερο τρόπο... Λοιπόν μόλις τελείωσα ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν... να πάρω την 4850 Και μπαίνω στο ψητό.. Ο υ/η μου μετά από λίγο που θα συνδεθώ στα windows ή όταν πάω να ανοίξω το 3d mark 2005 (ε,νέα κάρτα πήρα , να μην την τεστάρω λίγο.. ) το pc μου ξαφνικά κολλάει και παγώνει η εικόνα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κουνήσω τον κέρσορα του ποντικού (!?) και άμα πατήσω λίγα κλικς κολλάει τελείως και μου πετάει blue screen και το μόνο που μπορείς να διαβάσεις είναι το εξής: ati2dvag παιδιά βοηθήστε γιατί το έψαξα και στο net για αυτό το σφάλμα αλλά δεν έβγαλα άκρη... Στο κάνει και αν μπείς σε safe mode?
tyxeros Ιούλιος 5, 2008 #5 Ιούλιος 5, 2008 Πες μας και το υπολοιπο μηχανημα απο τι αποτελειται και τι τροφοδοτικο εχεις.
kalodios Ιούλιος 5, 2008 Author #6 Ιούλιος 5, 2008 μπες εδω http://en.allexperts.com/q/Windows-X...ATI-Radeon.htm γραφουν για ενα παρομοιο προβλημα πιστευω να ειναι το ιδιο κ να ησυχασεις!!!Το δοκίμασα.τπτ.. Στο κάνει και αν μπεις σε safe mode?οχι. Επίσης δεν μου το κάνει αν μπω σε κατάσταση vga (που είμαι και αυτή την στιγμή)Drivers?Έχει βγει hotfix driver από την ati αλλά και πάλι τπτ.. Δεν δοκίμασα όμως ακόμα να βάλω κάποιων παλιότερο ,αν και δεν νομίζω να βοηθήσει στην περίπτωση μουΠες μας και το υπολοιπο μηχανημα απο τι αποτελειται και τι τροφοδοτικο εχεις.Το τροφοδοτικό είναι ένα enermax 500αρη ,και έλεγξα και τις τάσης με πολύμετρο καλού κακού, αλλά δεν είναι αυτό.Το υπόλοιπο σύστημα είναι :athlon 64 3000+K8N SLi (H)1 GB ramκαι τρέχω xp sp2
ThorLite Ιούλιος 5, 2008 #7 Ιούλιος 5, 2008 Κανενα αλλο driver για το nforce chipset αν και το PSU υποπτευομαι....
kalodios Ιούλιος 5, 2008 Author #8 Ιούλιος 5, 2008 ούτε αυτό δεν είναι τελικά. όσο για το psu, οι τάσεις μόνο χαμηλές δεν είναι.τώρα είμαι σε κατάσταση λειτουργίας vga, αλλά και σε κανονική λειτουργία οι τάσεις είναι περίπου ίδιες (μετρημένες με πολύμετρο) 12v=12,225v=5,173,3v=3,32το τροφοδοτικό είναι το το enermax EG565AX στα 535w
nicksoti1442169068 Ιούλιος 5, 2008 #9 Ιούλιος 5, 2008 Τρέξε τίποτε άλλο βαρύ 3d εκτός από 3dmark, και αν κάνει τά ίδια, την πας πίσω για χαλαμένη
kalodios Ιούλιος 5, 2008 Author #10 Ιούλιος 5, 2008 Τρέξε τίποτε άλλο βαρύ 3d εκτός από 3dmark, και αν κάνει τά ίδια, την πας πίσω για χαλαμένηδεν κατάλαβες... δεν κολλάει όταν πάω να το τρέξω αλλά ακόμα και όταν πάω να το ανοίξω (!?)
Stelaras Ιούλιος 5, 2008 #11 Ιούλιος 5, 2008 δεν κατάλαβες... δεν κολλάει όταν πάω να το τρέξω αλλά ακόμα και όταν πάω να το ανοίξω (!?)Τα hotfix της futuremark που ειχαν βγει τον Οκτωβρη τα εχεις βαλει ?
kalodios Ιούλιος 5, 2008 Author #12 Ιούλιος 5, 2008 δεν έχω βάλει , αλλά υποθέτω οτι δεν φταίει μόνο το πρόγραμμα από την στιγμή που ότι και να κάνω κολλάει μετά απο λίγη ώρα...
stred Ιούλιος 5, 2008 #13 Ιούλιος 5, 2008 αφου δε το κάνει σε safe mode πρέπει να ψαχτείς με drivers και hotfixes..
sakattack1442169065 Ιούλιος 5, 2008 #14 Ιούλιος 5, 2008 εχεις κανει μια νεα εγκατασταση windows να δεις αν στο κανει κι εκει?
kalodios Ιούλιος 5, 2008 Author #15 Ιούλιος 5, 2008 εχεις κανει μια νεα εγκατασταση windows να δεις αν στο κανει κι εκει?ναι. είμαι με xp sp2 αυτήν την στιγμή. Έκανε το ίδιο και στην "περσινή" εγκατάσταση.Ίσως να δοκιμάσω με vista αλλά το συστημα μου δεν είναι και πολύ για αυτό..
A-L-I-V-E Ιούλιος 5, 2008 #16 Ιούλιος 5, 2008 Δοκίμασε και αυτό που βρήκα σε ένα forum...1. run msconfig2. Boot Tab3. Advanced options4. check the processor and the memory boxes...5. in cpu put the maximum number that you have...6. in memory just leave it that way - it's on the maximum already...7. apply - restart - enjoy
JimmyFox Ιούλιος 7, 2008 #17 Ιούλιος 7, 2008 Υποπτεύομαι μητρική και Drivers. 1) Πέρνα το τελευταίο BIOS της μητρικής αν δεν το έχεις περάσει.2) Πέρνα τους τελευταίους drivers για το nForce.3) Πέρνα τους Drivers με το CCC της ATi από το CD, μαζί με το .NET και μετά βάλε το τελευταίο Hotfix.Αν πάλι κολλήσει τότε πέρνα ΜΟΝΟ τον driver της ATi ΧΩΡΙΣ το CCC.Αν πάλι κολλήσει, τότε το πιθανότερο είναι η ασυμβατότητα μητρικής με κάρτα γραφικών.
kalodios Ιούλιος 19, 2008 Author #19 Ιούλιος 19, 2008 Μετά από πολλές μέρες λόγο έλλειψης χρόνου και προφανώς αρκετής δουλειάς που χρειάστηκε, βρήκα πιο είναι το πρόβλημα.Λοιπόν,Το πρόβλημα τελικά δεν είναι software αλλά hardware.Τα προβλήματα, μου τα κάνει όταν βάζω μνήμη σε ένα συγκεκριμένο slot (με οποιαδήποτε μνήμη) οπότε απλά δεν έχω εκεί μνήμη πλέονΜου φαίνεται ότι τα παίζει σιγά σιγά η mobo..λέτε να μου κάνει και κανένα άλλο ξαφνικό και να ψάχνομαι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.