diperr Ιούλιος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Νομίζω ότι έγινε κάποια αναφορά.Εκανα την ερωτηση γιατι εμενα με ενδιεφερει να μπαινει στον τοιχο με περιστρεφομενη βαση η οποια να μην ειναι after market αλλα να διατιθεται απο την ιδια την αντιπροσωπια.Απο οτι καταλαβα δεν εχεις ρωτησει μιας και δεν σε ενφιαφερει προς το παρον να την βαλεις στον τοιχο οποτε καλυτερα να ρωτησω την αντιπροσωπια.Μπαααα.... είναι ακριβή η original της Samsung. Όταν είχα ρωτήσει για την βάση για την Plasma, μου είχαν πει γύρω στα 300€-350€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 4, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 Δημήτρη, αν μάθεις τιμή βάσης ή/και μοντέλο αυτής, κάνε ένα κόπο και γράψ' τα και εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ποσα βρε παιδια αυτο το πραγμα?Πολυ ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 4, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 ποσα βρε παιδια αυτο το πραγμα?Πολυ ωραια Η τηλεόραση; @ΚΤΜ Η οθόνη απ' ό,τι έριξα μιά ματιά τώρα στο manual, είναι συμβατή και με την τεχνολογία Auto Wall-mount. Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ. Και ένα βίντεο αυτής, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούλιος 5, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Γνώμη μου, με τόσα χρήματα αγοράζεις ένα κομψότατο χαμηλό έπιπλο για το σαλόνι, και την βάζεις επάνω, και ούτε τρύπες ούτε τίποτα. Άσε, που επειδή βλέπω θα μπει σε γωνία, θες βραχίονα, και δεν θα εμπιστευόμουν βραχίονα για 46άρα τηλεόραση, ειδικά για την ροπή που θα ασκούσε στις βίδες στον τοίχο... Αλήθεια ο τοιχος σου τι τούβλα έχει, 2πλά, μονά, τί πάχους....Αν τελικά τη στηρίξεις έτσι, προτείνω να στο κάνει κάποιος μάστορας, μην πιάσεις μόνος σου και αρχίσεις να τρυπάς, αν δεν έχεις την εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 5, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Μα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Έχω ήδη χαμηλό έπιπλο και επειδή η οθόνη είναι swivel και γυρνάει, είναι ότι χρειάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Ιούλιος 5, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2008 Καλές θεάσεις τότε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 16, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Εκανα την ερωτηση γιατι εμενα με ενδιεφερει να μπαινει στον τοιχο με περιστρεφομενη βαση η οποια να μην ειναι after market αλλα να διατιθεται απο την ιδια την αντιπροσωπια.Απο οτι καταλαβα δεν εχεις ρωτησει μιας και δεν σε ενφιαφερει προς το παρον να την βαλεις στον τοιχο οποτε καλυτερα να ρωτησω την αντιπροσωπια.http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977541&product=981214@ΚΤΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost1442169174 Ιούλιος 16, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Η τηλεόραση; Ναι,εστω και καθυστερημενα!!! Και βεβαιως Καλοριζικη!!! Αφου ολοι ξεχαστηκαμε και σου ειπαμε τι θα επαιρνες!!Ενω ο τιτλος του θεματος ηταν αλλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιούλιος 16, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977541&product=981214@ΚΤΜΑψογος Τολη, σε ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Ιούλιος 24, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 Πως ειναι αραγε να παιζεις FPS σε 46αρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Ιούλιος 24, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2008 apotsi καλορίζικη. Πω πω... Ζηλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 27, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 Χθες με πήραν τηλέφωνο για να μου την έφερναν, αλλά έλειπα εκτός αθηνών.Δευτέρα μεσημέρι θα είναι σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 28, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2008 Λοιπόν... σήμερα την παρέλαβα.ΠΟΛΥ ωραία οθόνη. Αλλά έχω ένα προβληματάκι...Παραθέτω από εδώ.Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα και εγώ παρέλαβα την LE46A656A1F από τον Κωτσόβολο. Όλα καλά κι όλα ωραία (αν και δεν κατάλαβα πού θα έπρεπε ή όχι να βλέπω αυτό το μωβ ή μαύρο που λέτε), αλλά έχω ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα.Δεν μου αναγνωρίζει το HTPC που έχω δίπλα της στο σαλόνι το οποίο είναι συνδεδεμένο βάση του manual στο HDMI2 με καλώδιο DVI-HDMI με μιά NVidia 8400GS (μην με βρίσετε, θα την αλλάξω με μιά ATI 38xx το συντομότερο).Αν το συνδέσω στο ακριανό HDMI4, παίζει κανονικά σε 1920χ1080, αλλά εκεί δεν έχω ήχο, γιατί δεν περνάει ο ήχος από το HDMI (ο λόγος αλλαγής της κάρτας), αλλά μέσω audio καλωδίου που έχω βάλει στο DVI IN (HDMI2) βύσμα.Καμιά πρόταση; Την έχει συνδέσει κανένας άλλος με PC? κι αν ναι, πως;Καμιά άλλη ιδέα; Έχει κανένας να με δανείσει μιά 38xx να δοκιμάσω μήπως είναι η ρημάδα η κάρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 29, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2008 Βρε παιδιά...; Κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.