billthegreat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 Παιδια χρεαιζομαι τη βοηθεια σας!Ο υπολογιστης μου κλεινει οποτε του αρεσει(κυριως οταν παιζω παιχνιδια).Μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου(5-6λεπτα) αυτος κλεινει.Τι να κανω?Το pc ειναι καινουργιο με 600w τροφοδοτικο,μια 3870,2gb ram,intel 4600@στοκ,1*320gb δισκο,abit ip35-pro και ενα dvd writer τι μπορει να φταει?Ευχαριστω για τις συμβουλες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekan Ιούλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Απο θερμοκρασιες εισαι οκ;Τρεξε κι ενα Memtest μηπως σου χτυπανε οι μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 To δοκιμασα και δεν μου εκλεισε το pc μονοο οταν παιζω παιχνιδια μπας τα εχει παιξει το τροφοδοτικο και δεν μπορει να ανταπεξελθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekan Ιούλιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Οχι, ο σκοπος δεν ειναι να το δοκιμασεις και να δεις αν θα κλεισει.Να το τρεξεις καποιες ωρες (2-3-4) και να δεις αν θα σου βγαλει errors.Καινουριο τροφοδοτικο και να τα παιξε κιολας;Τοση τυχη πια;Τι ειναι; Noname? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούλιος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Από την στιγμή που κλείνει στα παιχνίδια είναι ή τροφοδοτικό ή υπερθέρμανση της κάρτας γραφικών ....Πες μας τα μέρη του pc σου ... αυτό θα βοηθήσει αρκετά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούλιος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 τι θερμοκράσίες έχεις όταν παίζεις? και όταν λες ότι κλείνει, κλείνει αμέσος ή κάνει κανονικό shutdown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 600w zalman τροφοδοτικο,μια 3870,2gb ram,intel 4600@στοκ,1*320gb δισκο,abit ip35-pro και ενα dvd writer Aπλα κλεινει χωρις προειδοποιησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras84 Ιούλιος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Μπορεί όταν παίζει παιχνίδια, το τροφοδοτικό να ανεβάζει την τάση & να βραχυκυκλώνει την μητρική. Μάλλον ευθύνεται το τροφοδοτικό ή αλλιώς η κάρτα γραφικών. Καλού-κακο κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας. Εάν το παιχνίδι έίναι καινούριο ίσως να φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Aυτο δεν το εκανε ομως παλιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras84 Ιούλιος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Τότε ίσως φταίνε τα drivers της κάρτας γραφικών. Δεν έχω από πλευράς μου να σε συμβουλεύσω κάτι άλλο. Πάντως ένας γνωστός μου είχε τέτοιο πρόβλημα το έλυσε με τα drivers update που σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Ιούλιος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Με 600W τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα...Να φανταστώ δεν έχεις clockari κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 2, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Oχι δεν εχω κλοκαρει και εκανα format στο pc οποτε ουτε για ιος προκειται γιατι μου το ξανακανε. Μπας με τις υψηλες θερμοκρασιες κλεινει απο μονο του το τροφοδοτικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιούλιος 2, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Κάνε και έναν έλεγχο στα καλώδια αμα είναι όλα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 2, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Τα ελεξα ολα ok το θεμα ειναι μπας και εχει κανενα μηχανισμο ασφαλειας το τροφοδοτικο και κλεινει αμα ζεσταθει υπερβολικα.Ισχυει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούλιος 2, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Το ίδιο μπορεί να κάνει και η VGA .... στη θέση σου θα δοκίμαζα άλλο τροφοδοτικό (φίλου) και στη συνέχεια vga .... κτλ κτλ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 3, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Μηπως ειναι το τροφοδοτικο γιατι πριν κλεισει ακουγεται ενα κλακ.Ολως περιεργος του αλλαξα θεση και χθες δουλευε για 3 ωρες συνεχομενα(παιχνιδια),αλλα μου το ξαναπαρουσιασε το πρωι σημερα οταν επαιζα wic Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιούλιος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Το κλάκ ειναι το ρελε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 3, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Τι ειναι το ρελε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούλιος 3, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Καλημερα κι απο μενα.Για να βρεις λυση στο προβλημα σου ξεκινα προσπαθωντας να αποκλεισεις περιπτωσεις.Προταση μου ειναι να κατεβασεις Orthos Prime και να το τρεξεις στο pc για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα 8 ωρων.Αν ο υπολογιστης με 100% load για τοσες ωρες δεν σβησει, τοτε αποκλειουμε το ενδεχομενο υπερθερμανσης επεξεργαστη, τροφοδοτικου κλπ, καθως και μη ορθης λειτουργιας τους και εστιαζουμε στην καρτα γραφικων, η οποια μπορει να σου κανει "νερα" για πολλους λογους οπως υπερθερμανση, μη σωστη τροφοδοσια κ.α.Ξεκινα τις δοκιμες που σου ειπα και περιμενουμε εξελιξεις για να σε βοηθησουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billthegreat Ιούλιος 3, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 Παιδια υπαρχει περιπτωση να φταει η μητρικη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.