Jump to content

block για 3870X2

partsa

Recommended Posts

1/2" η 1/4" σωλήνες έχεις;

Εγώ έχω της EK το waterblock απο το tuning store(Πλαίσιο), με 110Ευρώ.

Τι λέτε τώρα!!:087:

110€ για 1 block??

Σχεδόν όσο κάνει όλη η υδρόψυξή μου είναι αυτή η τιμή.

Γιατί τόσο ακριβό?

Τι λέτε τώρα!!:087:

110€ για 1 block??

Σχεδόν όσο κάνει όλη η υδρόψυξή μου είναι αυτή η τιμή.

Γιατί τόσο ακριβό?

Εμένα όλη μου κόστισε 370€ γιατί έχω : 3πλο ψυγείο 50€, αρκετά μέτρα σωλήνες + rakor + σφυκτίρες 35,52€ + διακλαδώσεις 2€ + αντλία 82,34€ + cpu block 56,99€ + υγρά + ανεμιστήρες + 3870Χ2 ΕΚ waterblock 110€ + .. + = τόσο μου βγήκε..

Ανάλογα το setup που έχει κάποιος. Αλλά για Χ2 κάρτες τα block είναι ακριβά γιατί λίγοι τα ζητάνε. Συγκριτικά με τα ποιο απλά των 50Ευρώ.

@partsa Στο σύστημα που έχεις, τα blocks είναι απο χαλκό η αλουμίνιο;(Πολύ σημαντικό)

Και εμένα κάπου εκεί μου έχει πάει μέχρι τώρα. Έχω block μόνο στον επεξεργαστή. Αυτό έχω. Χαλκός είναι νομίζω. Με την υδρόψυξη τι θερμοκρασίες έχεις? Εγώ σε idle έχω στον πυρήνα που είναι μπροστά στον ανεμιστήρα 55 βαθμούς και στον πίσω 74 ενώ σε load 64 και 83 περίπου.

Πρόχειρα με έναν 5200+ και μια 3870Χ2 πάνω περίπου τόσο πιάνω. Αλλά θα πρότεινα να προσθέσεις και διακλάδωση για να μην επηρεάζει το ένα την θερμοκρασία του άλλου. 2x http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69979122&product=1058185 <- αυτό μεν αλλά το "Υ" όχι το "Τ"(Τάφ), και 8 σφυκτήρες (6 για το "Υ" και 2 για το block), όσο για το waterblock, αυτά τα 2 που είπες είναι για μικρής διάμετρου σωλήνα(1/4"), πάρε το ίδιο που έχω(περιλαμβάνει και τα ράκορ μέσα για 1/2") ΕΚ 3870X2.

Αν θες ρώτα αν το waterblock στα multirama δέχεται και ράκορ για 1/2" γιατί στο πλαίσιο θα έχουν έλειψη στο συγκεκριμένο της EK.

Τόσο πολύ θερμοκρασία με υδρόψυξη? Δηλαδή δεν είδες καθόλου πτώση?

Όταν λες να προσθέσω διακλάδωση για να μην επηρεάζει το ένα τη θερμοκρασία του άλλου, τι εννοεις? Τα μπλοκ του επεξεργαστή και της κάρτας? Μίλησα με Multirama και μου είπαν οτι αυτά τα μπλοκ που φέρανε τώρα ήταν προπαραγγελία και τα επόμενα θα έρθουν τέλη Ιουλίου, οπότε πάμε μακριά. Στήν ουσία μόνο το e-shop έχει μπλοκ για 3870X2 αυτή τη στιγμή.. Αν χτυπήσω αυτά τα ρακόρ δεν θα κάνω τη δουλειά μου?

Ναι μπορείς, όσο για την διακλάδωση, εγώ το έχω κάνει ως εξής:

Αντλία(Έξοδος)->--("Υ")--->επεξεργαστής-------->("Υ")--->Ψυγείο-->Δεξαμενή-->Αντλία(Είσοδος)

.................................\___>Κάρτα γραφικών___/...........................................

Δηλαδή από την αντλία πάει με 'Υ' στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών και μετά απο αυτά τα δύο, με 'Υ' στο ψυγείο και απο εκεί στη δεξαμενή και μετά πάλι στη αντλία?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.