Jump to content

ΣΧΕΣΕΙΣ ?

Panzos

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ?  

84 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Εχω μια μικρη σχεση (με τους υπολογιστες) αλλα περναω χαλια γιατι δεν εχω λεφτα...

Εχω μια μικρη σχεση (με... γυναικα) αλλα περναει χαλια γιατι μου τρωει τα λεφτα η αλλη σχεση μου...

Αυταααα

Επισης δεν γιορταζω σημερα πρωτον γιατι ειναι ηλιθια γιορτη αλλα κυριως γιατι το βραδυ εχω ραντεβου... με τον οδοντογιατρο :(:weep:

Κατι κανουμε και εμεις, αλλα οχι οτι γιορταζουκε κ αηδιες...Οπως καποιος σοφος ειχε πει "Η γιορτη αυτη ειναι κατασκευασμα των συδικατων των ανθοπώλων και κοσμηματοπώλων, με μοναδικο στοχο το πορτοφολι του κοινου"

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:17]

Επισης δεν γιορταζω σημερα πρωτον γιατι ειναι ηλιθια γιορτη αλλα κυριως γιατι το βραδυ εχω ραντεβου... με τον οδοντογιατρο :(:weep:

Σουλουνακου πρεπει να σου γνωρισω την δικια μου οδοντογιατρο...

θα πλενεις κι εσυ καθε βραδυ τα δοντια σου με μερεντα.... :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Εχω μια μικρη σχεση (με τους υπολογιστες) αλλα περναω χαλια γιατι δεν εχω λεφτα...

Εχω μια μικρη σχεση (με... γυναικα) αλλα περναει χαλια γιατι μου τρωει τα λεφτα η αλλη σχεση μου...

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από jpavly

Ρε δεν μας παρατάτε με τις σχέσεις σας.... :yawn:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Κατι κανουμε και εμεις, αλλα οχι οτι γιορταζουκε κ αηδιες...Οπως καποιος σοφος ειχε πει "Η γιορτη αυτη ειναι κατασκευασμα των συδικατων των ανθοπώλων και κοσμηματοπώλων, με μοναδικο στοχο το πορτοφολι του κοινου"

Ακριβώς....

παρολο που δεν γουσταρω την γιορτη αυτη γιατι ειναι πραγματικα ενα 'διαφημιστικο κολπο' (και οχι σαν τα ψυκτρακια στις μνημες :D )

αλλα λειπει το

'δεν γιορταζω, αλλα δεν ξερω με πια απο τις 2 να βγω'

παντως με memtest#5 με βλεπω ..

Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα forum για τις κοπέλες μας να μην μας πρίζουν?

κατί σε thelabfemale.gr ή μήπως θα μας τρώνε το bandwith?

Νομίζω οτι υποφέρουν με εμάς τους κομπιουτεράκιδες...

Εγώ τι να πώ. Θέλω να κάνω σχέση με μια συγκεκριμένη κοπέλα αλλά πού... ’σε που τα κανα σαλάτα τελείως σήμερα. Είναι και άλλος στη μέση... Μου φαίνεται θα μπώ στη μαγική ντουλάπα μου και θα βγώ σε έξι μήνες μπας και έχουν φτιάξει τα πράγματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.