tacticalcube138 Ιούνιος 19, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Ο δικός μου ο nothy ειναι σε καλύτερη κατάσταση.. 40 idle και 52 full load (zalman ψυχτρουλα στις 1500 στροφές - ησυχία )... Οι zalman αποδείχτηκαν οι καλύτερες ψύκτρες για northwood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιούνιος 20, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Stealth δυστηχώς εχω ανοιχτό το κουτι απο το πλαι.Η καρτα μου ειναι η Geforce 6600GT της Albatron δεν ξερω αν δικαολογουνται λιγο οι θερμοκρασιες.Η πρωτη PCI-E καρτα που ειχα ηταν 6600GT αλλα δεν ανεβαζε τοσο μεγαλες θερμοκρασιες,τωρα ειναι μεσα στο PC της αδελφης μου μαζι με τον παλιο μου single core 3800+ επανω σε μια A8N32-SLI Deluxe.Δεν εχει σημασια αν ειναι ανοικτο το κουτι,προσπαθησε να βρεις τροπο να βαλεις εναν ανεμιστηρα να φυσαει στο κατω μερος της καρτας,ο καλλιτερος τροπος πιστευω ειναι με δεματικα που δενουν τα καλωδια οι ηλεκτρολογοι.http://www.electrorama.com.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=1493&window=popupstealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Φεβρουάριος 3, 2009 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Ισως ειναι ψιλο-ασχετο με το θεμα αλλα αλλα υπαρχει πουθενα καποιο βιντεο η ποστ σχετικα με συμμαζεμα καλωδιων?Καπου ειμαι σιγουρος ειχα δει κατι αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα.(Ελληνικο η ξενο δεν εχω προβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Φεβρουάριος 3, 2009 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Πατα το λινκ στην υπογραφη μου.Καπου στο κειμενο εχει ενα λινκ στο youtube.Πηγαινε εκει κ θα βρεις πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Φεβρουάριος 3, 2009 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 youtube--> cable management Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLooney Φεβρουάριος 3, 2009 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 tx "short msg" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.