G.POL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 paidia καλησπερα. εχω το εξης προβλημα.εγκατεστησα τα γνησια xp pro.ενω κανω κανονικα ληψη των ενημερωσεων,δεν μπορουν να εγκατασταθουν!μια βοηθεια παρακαλω.ευχαριστω προκαταβολικα:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιούνιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 paidia καλησπερα. εχω το εξης προβλημα.εγκατεστησα τα γνησια xp pro.ενω κανω κανονικα ληψη των ενημερωσεων,δεν μπορουν να εγκατασταθουν!μια βοηθεια παρακαλω.ευχαριστω προκαταβολικα:001:εννοεις δεν μπορουν να εγκατασταθουν οι ενημερωσεις των Xp?μηπως ειναι μεσα ο internet explorer 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Ξαναπέρνα απο πάνω το Sp2 ή το Sp3 . Έχει τύχει πολλές φορές να κολλάει το update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.POL Ιούνιος 18, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 εννοεις δεν μπορουν να εγκατασταθουν οι ενημερωσεις των Xp?μηπως ειναι μεσα ο internet explorer 7 ?ακριβως, δεν μπορουν να εγκατασταθουν οι ενημερωσεις των xpναι εχω τον IE 7.ti πρεπει να κανω ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιούνιος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 ακριβως, δεν μπορουν να εγκατασταθουν οι ενημερωσεις των xpναι εχω τον IE 7.ti πρεπει να κανω ακριβως?Ο Greek προτεινει μια καλη λυση...δοκιμασε το και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.POL Ιούνιος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Ο Greek προτεινει μια καλη λυση...δοκιμασε το και πες μας ok θα το δωκιμασω και θα επανελθω. ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.