Jump to content

Σύνδεση υπολογιστή και λαπτοπ με αλλη συσκευη απο video in

ababapanos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα θελω να ρωτησω πως μπορω να συνδεσω απο υπολογιστή η λαπτοπ , απο την θυρα VGA out της καρτας γραφικων με αλλη συσκευη μεσο AV CABLE ( με το κιτρινο και το ασπρο ) για να μεταφερεται απλα σημα video , υπαρχει καποιος ανταπτορας που να μετατρεπει vga σε σκαρτ η usb?

πχ κατι τετοι θα κανει?

http://cgi.ebay.co.uk/VGA-to-TV-S-Video-3-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ380036159456QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Το σημα απο το pc (η το laptop) σε τι θες να το βγαλεις?

Τηλεοραση να φανταστω?

Ενα τετοιο ειχα φερει κι εγω οπου εβγαζα απο vga σε s-video για να βγαζω το σημα του φορητου στην crt tv μου...

Οπως το βλεπω, θα παιζει.

Το ποσο καλο θα ειναι το αποτελεσμα δεν το ξερω ομως.

Το ειχε παρει το ματι μου αυτο το προιον στο παρελθον στο ebay αλλα δεν το βρισκω ιδιαιτερα πρακτικο περα απο την εμπειρια της μιας φορας.

δηλαδη με βαση αυτα που ειδες, με ποιον τροπο συνδεσης θα μπορω να του στελνω εικονα απο το pc?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.