simboy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Γειά σας παιδιάΣυμβαίνει το εξής κουφόΟταν ανοίγω σελίδα στο ίντερνετ ( explorer ) μετά από λίγο όταν πατήσω κάτι με το ποντίκι , όποιοδήποτε λινκ στη σελίδα ή όπουδήποτε στη σελίδα βγαίνει η κλεψύδρα και δεν ανοίγει τίποτα αλλά μένει εκεί κολημένο μέχρι να κάνω control alt delete και να τη κλείσω , send error report και τα σχετικά Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Spyware μου μυριζει χωρις να ειναι απολυτα σιγουρο βεβαια.Εχεις ΙΕ7?Σου κανει το ιδιο και με Firefox?Αν οχι, δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση τον ΙΕ7, δοκιμασε με τον 6 να δεις τι κανει και ξαναβαλε τον 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούνιος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Spyware μου μυριζει χωρις να ειναι απολυτα σιγουρο βεβαια.Εχεις ΙΕ7?Σου κανει το ιδιο και με Firefox?Αν οχι, δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση τον ΙΕ7, δοκιμασε με τον 6 να δεις τι κανει και ξαναβαλε τον 7.Η αλήθεια είναι πως με τον 6 δεν είχα πρόβλημα Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορείς να βάλεις παλιότερη έκδοση αν έχεις νεότερηΕυχαριστώ για τη συμβουλή , θα το ψάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιούνιος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Η αλήθεια είναι πως με τον 6 δεν είχα πρόβλημα Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορείς να βάλεις παλιότερη έκδοση αν έχεις νεότερηΟ IE6 ειναι μερος του λειτουργικου και δεν μπορεις να τον κανεις απεγκατασταση,ο IE7 ειναι ενημερωση και μπορεις να τον βαζεις και τον βγαζεις οποτε θελεις.Ειναι σαν να κανεις υπαναχωρηση σε driver,απο τον πινακα ελεγχου>προσθαφερεση προγραμματων και τον βγαζεις.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούνιος 21, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Βρε παιδιά πήγα να το κάνω αλλά μου λέει ότι ο explorer 7 δουλεύει με κάποια προγράμματα άλλα και μετά ίσως έχουν πρόβλημα δε ξέρω Τώρα συνειδητοποίησα πως αυτό το πρόβλημα το κάνει από όταν άλλαξα μόντεμΥπάρχει περίπτωση να έχει κάποια σχέση αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2008 Δυσκολο μου φαινεται αλλα αν εχεις τετοιες υποψιες δοκιμασε με αλλο modem να δεις αν η συμπεριφορα του ειναι ιδια.Οσο για το μηνυμα του explorer, απλα θα το αγνοουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.