Jump to content

Internet Explorer και πάγωμα σελίδας

simboy

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά

Συμβαίνει το εξής κουφό

Οταν ανοίγω σελίδα στο ίντερνετ ( explorer ) μετά από λίγο όταν πατήσω κάτι με το ποντίκι , όποιοδήποτε λινκ στη σελίδα ή όπουδήποτε στη σελίδα βγαίνει η κλεψύδρα και δεν ανοίγει τίποτα αλλά μένει εκεί κολημένο μέχρι να κάνω control alt delete και να τη κλείσω , send error report και τα σχετικά

Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ

Spyware μου μυριζει χωρις να ειναι απολυτα σιγουρο βεβαια.

Εχεις ΙΕ7?

Σου κανει το ιδιο και με Firefox?

Αν οχι, δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση τον ΙΕ7, δοκιμασε με τον 6 να δεις τι κανει και ξαναβαλε τον 7.

Spyware μου μυριζει χωρις να ειναι απολυτα σιγουρο βεβαια.

Εχεις ΙΕ7?

Σου κανει το ιδιο και με Firefox?

Αν οχι, δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση τον ΙΕ7, δοκιμασε με τον 6 να δεις τι κανει και ξαναβαλε τον 7.

Η αλήθεια είναι πως με τον 6 δεν είχα πρόβλημα

Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορείς να βάλεις παλιότερη έκδοση αν έχεις νεότερη

Ευχαριστώ για τη συμβουλή , θα το ψάξω

Η αλήθεια είναι πως με τον 6 δεν είχα πρόβλημα

Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορείς να βάλεις παλιότερη έκδοση αν έχεις νεότερη

Ο IE6 ειναι μερος του λειτουργικου και δεν μπορεις να τον κανεις απεγκατασταση,ο IE7 ειναι ενημερωση και μπορεις να τον βαζεις και τον βγαζεις οποτε θελεις.

Ειναι σαν να κανεις υπαναχωρηση σε driver,απο τον πινακα ελεγχου>προσθαφερεση προγραμματων και τον βγαζεις.

stealth

Βρε παιδιά πήγα να το κάνω αλλά μου λέει ότι ο explorer 7 δουλεύει με κάποια προγράμματα άλλα και μετά ίσως έχουν πρόβλημα δε ξέρω

Τώρα συνειδητοποίησα πως αυτό το πρόβλημα το κάνει από όταν άλλαξα μόντεμ

Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια σχέση αυτό ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.