Jump to content

Χρόνια πολλά Βαλεντίνε

morius

Recommended Posts

Χαίρετε σε όλους,έφτιαξα αυτό το θρέαντ για όσους πιστεύουν και γιορτάζουν τον βαλεντίνο,με...την βαλεντίνα τους!!!!!

Λοιπόν Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες τους/τις εορταζόμενους/νες:magic: :flower: :flower:

Αν και δεν πιστευω στον Βαλεντινο και στις γενικοτερες βλακειες...γιορταζω γιατι αν θελει καποιος ασ πει κατι τετοιο στη κοπελα του !!! Μπιρι μπιρι μετα και δεν συμαζευεται !!!

Χρονια Πολλα σε ολους λοιπον !!!:magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic:

Απευθυνόμενος προς πληθώρα labιτών:

Εύχομαι χρόνια πολλά σε εσάς και την καλή σας.

Είθε να την προσέχετε, να τις κάνετε τα χατίρια και προπάντων να μην τις ανεβάζετε ψηλές τάσεις γιατί το RMA είναι προ των πυλών.

(για όσους δεν κατάλαβαν: labiτης + DFI = :inlove: )

Παιδια Χρονια πολλα σε οσους γιορτάζουν ,, ,

δυστιχώς εχω φετος δεν γιορτάζω.. ..

Θα μπω ομως στον κόπο να πάρω κατι δωρακια για την κοπέλα ενος φίλου μου επειδη ο φιλος μου λείπει ,, .

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 17:19]

Παιδια Χρονια πολλα σε οσους γιορτάζουν ,, ,

δυστιχώς εχω φετος δεν γιορτάζω.. ..

Θα μπω ομως στον κόπο να πάρω κατι δωρακια για την κοπέλα ενος φίλου μου επειδη ο φιλος μου λείπει ,, .

Ωρέος....να φανταστώ ότι για σήμερα θα είσαι ο φίλος σου?????ή μόνο για το δώρο?????

Ρεεεεεεεεεεεεε......δεν χρειαζονται τετοιες μερες για να δειχνουμε την αγαπη μας!!!

λετε να χρειαζεται μια τετοια μερα δηλαδη??

ε αμα δεν το δειχνεις καθε μερα....απλα δεν ειναι αγαπη....μμ

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:22]

Ρεεεεεεεεεεεεε......δεν χρειαζονται τετοιες μερες για να δειχνουμε την αγαπη μας!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Έγραψες,αλλά αν της πέρνεις κάθε μέρα δώρο πάει χρεωκόπησες:p :p

Σήμερα είναι η γιορτή σας;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

καλά σου Βασίλη :cry:

και εγώ περίμενα να μου ευχηθείς......

για να μάθεις: δεν έχει δωράκι σήμερα :p

Αρχική απάντηση από morius

............ πάει χρεωκόπησες:p :p

κατι τετοιο εχει γινει...:p

Αρχική απάντηση από spc

καλά σου Βασίλη :cry:

και εγώ περίμενα να μου ευχηθείς......

για να μάθεις: δεν έχει δωράκι σήμερα :p

spc μου...ειδωλο μου...λατρεια μου....kardia μου....εσυ με τα γλυκα ροδαλα μαγουλακια......χρονια σου πολλα κ οτι ποθεις με την πιτσα κ το γαλακτομπουρεκο των ονειρων σου.......χε!χε!χε!

Θα φερεις το δωρακι τελικα???καλα τα ειπα?Θελω κ εναν sli κονεκτορα.....η τον εχει μεσα η dr?χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......!ο 55 καλα ειναι?μπουχαχαχα.....με πιανεις...

:p

sorry

Ποιος είναι ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ;;;;

Τον ΈΡΩΤΑ πρέπει να τον γιορτάζουμε κάθε λεπτό της ζωής μας αλλιώς.... απλώς επιβιώνουμε. Και όχι μόνο με το ταίρι μας. Αλλά με το καθετί που μας περιτριγυρίζει..

Χρόνια πολλά :flower::kiss: :flower::kiss: :flower::kiss:

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ με έχετε στύλει αδιάβαστο σήμερα

Τι σοφά λόγια λέτε.....

Ναι εννοείτε ότι πάντα πρ΄πει να γιορτάζουμε τον έρωτα αλλά σήμερα πρέπει να τον γιορτάζουμε πιο έντονα....

Έχω άδικο?????

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:57]

ΣΕ βάθος έχεις άδικο.....επιφανειακά όχι...Αλλά άστο γιατί τελικά η συζήτηση θα καταλήξει σε πολιτική ......:whistle2:

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL :clap:

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα....αλλά..........δεν συνεχίζω θα με:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.