Ilias83 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Παίδες πως καθαρίζετε τις TFT;Εγώ με αυτά τα πανάκια πολυτραβάνε τη σκόνη (δεν θυμάμαι πως λέγονται... τα διαφημίζει η τηλεόραση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Swiffer η κάτι τέτοιο ε?Εγώ είχα χρυσοπληρώσει ένα kit καθαρισμού στα Carrefour ednet LCD Cleaning Set. Είχε γύρω στο 10ευρω και είχε μέσα κάτι πανάκια και ένα μπουκάλι με ένα gel. Καθαρίζει άψογα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγω με ενα τροπο καθαριζω τις οθονες γενικως....TFT η CRT.... Spray για γυαλια με πανακι (σα βιλουδου) απο μαγαζι οπτικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Όντως είναι σπαστικά,κολάνε κάτι μλκι@ς στην οθόνη και δεν βγαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγώ είχα πάρει ένα καθαριστικό αρκετά καλό αλλά μυρίζει μασχαλίλα και αποφεύγω να το χρησιμοποιώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 εγω δεν εχω δοκιμασει καθαριστικα και ειδικα πανακια........ενα καλο χαρτι κουζινας ελαχιστα βρεμενο με 2-3 περασματα και ειναι σαν καινουρια........και μια συμβουλη.....για να μην δυσκολευει το καθαρισμα θελει 1 φορα το 10ημερο......αλλιως λασπουρια θα γινει και αποτελεσμα 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Παίδες πως καθαρίζετε τις TFT;Εγώ με αυτά τα πανάκια πολυτραβάνε τη σκόνη (δεν θυμάμαι πως λέγονται... τα διαφημίζει η τηλεόραση) Αρχική απάντηση από feanorian82 Swiffer η κάτι τέτοιο ε?Προσοχή σε αυτά τα πανάκια!Πολλά έχουν έχουν λάδι (ή κάτι σε λάδι τελος πάντων) το οποίο δεν είναι για να πασαλείβουμε τις οθόνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Φεβρουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Με μαλακο νωπο με νερο πανι και αν θες καλυτερα απιονυσμενο για τα αλατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.