Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 ο σκοπός όλος είναι να χωρέσουν 2 ξεχωριστά κυκλώματα υδρόψυξης τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσω είναι τα παρακάτω loop 1 σκοπός της θα είναι να κρατάει όσο πιο κρύα γίνετε μια 8800Gtx και αποτελείτε από Black Ice Pro II χοντρό Αντλία eheim 600 λίτρα μαζί με tank της alhacool νομίζω και το swiftech MCW-60 loop 2 σκοπός της θα είναι να ψύχει Cpu ( E8500 ) και chipset ( Abit Ip35 Pro ) τα πράγματα είναι τα εξής Swiftech MCR320QP χοντρό Swiftech Apogee Gt Swiftech MCW-30 Αντλια Ehaim 1250 Τανκ ένα cooperplex ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι σίγουρα ακόμα δεν έχω τελειώσει οπότε photos θα έρχονται συχνά μέχρι να τελειώσω... και ξεκινάμε :-D Βγάζουμε την οροφή με λίγο ζόρι γιατί έχει πολλά πριτσίνια κόβουμε το πλαστικό μπροστά και βάζουμε μία σήτα από τα 5.25 για να βγαίνει ο αέρας του πάνω ψυγείου και γίνετε κάπως έτσι μετράμε και κόβουμε... καλά έκατσε όλα πάνε καλά ακόμα περίεργο :-D δοκιμάζουμε ρελέ για την μία αντλία και τους ανεμιστήρες... more toys μένει η Gtx τώρα 3πλό ψυγείο Eheim Station 600 lt 12V Swiftech Apogee Gt έπρεπε να κάνω κάτι αφού κάθομαι όλο το βράδυ στο νετάδικο εκτός από το να ματώνω τα ... μου από την δουλειά οπότε το έριξα στην χαρτοκοπτική Update κόβουμε τον πάτο και μετράμε για να μπει το τριπλό κλείνουμε το πάνω καπάκι αφού ψυγείο ρεύματα κλπ έγιναν όλα ξεκινάμε να βάζουμε τα πριτσίνια ένα ένα βασανιστικά όπως ακριβώς βγήκαν ένα δείγμα οτι όλα πήγαν καλά εδώ έχω σηκώσει το κουτί με την τρομερή δύναμη που κατέχω για να δω αν όντως αντέχουν τα πριτσίνια και δεν θα μου χυθεί στο πάτωμα αν πάω να το σηκώσω ξεκινάμε το χτίσιμο σιγά σιγά :-) εδώ τα μνημόνια 1200 @ Cas 4 και πάνε παραπάνω με 5αρια αλλά η Abit είναι πολύ σκύλα σωληνώσεις και leak test και 2 τελειωμένες κάγκουρας style και μία με το ψυγείο για την λούπα τις κάρτας από τα εσωτερικά εν ώρα λειτουργίας Last but not least Η κάρτα εδώ περιποιημένη οι αντλίες παρεούλα και ένα full stacker μια πρώτη γεύση από temps το cpu idle στους 37 με ambient 30 το chipset στους 30 full load δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα γιατί μόλις τώρα τελείωσα και βαριέμαι και η vga στους 34 full load 49 και έγλυφε τους 50 στο 3D06 αλλά εκεί 51 δεν είδα ποτέ με τα mod όλα κλειστά και 690Core 1700Shaders 1100Mem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιούνιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 RESPECT :038: :038: :038: Εχεις κανει απιστευτη δουλεια φιλε. Παρατηρηση: υπαρχει block για την 8800 που να καλυπτει και τις μνημες? Αν οχι τοτε μηπως θα ηταν καλη ιδεα ενας ανεμιστηρας να τις φυσαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιούνιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Πολύ ωραιος ο παιχτης Ευγε ! Υ.Γ: Στο πα και στο adsl.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 RESPECT :038: :038: :038: Εχεις κανει απιστευτη δουλεια φιλε. Παρατηρηση: υπαρχει block για την 8800 που να καλυπτει και τις μνημες? Αν οχι τοτε μηπως θα ηταν καλη ιδεα ενας ανεμιστηρας να τις φυσαει? υπάρχει αλλά εγώ το είχα ίδι και έχω τους 3 κάτω και την φυσάνε οπότε no prob Πολύ ωραιος ο παιχτης Ευγε ! Υ.Γ: Στο πα και στο adsl.gr αύριο βραδάκι θα το βάλω και εκεί είχα κάτι διαφωνίες με έναν admin μέσω πμ και προτίμησε το ban από το να συζητήσει τεσπα άλλο θέμα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούνιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 τέλειος!!! από θόρυβο πως τα πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Ιούνιος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Αψογος.:098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 10, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 KING_OF_O/C ακούγετε αλλά σε νορμάλ επίπεδα αντέχετε αν και είναι αντικειμενικός ο θόρυβος ο καθένας τον ακούει διαφορετικά πάντως το Etasis με ενοχλεί πιο πολύ από όλο το pc Duncan1 thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Ιούνιος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Μπραβο φιλε πολυ καλη δουλεια.Θα ηθελα να σου δωσω και το δικο μου να το φτιαξεις αλλα δεν μπορω το εχω ταξει στον Tsif:p:p:pstealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 10, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ε αφού θα πάει από εκεί εμένα δεν με χρειάζεσαι έχω δει αρκετές δημιουργίες του και μπορώ να πω οτι του βγάζω το καπέλο έμεινε να διαλέξω χρώματα για τις λούπες τι λέτε να βάλω ( διαφορετικά στην κάθε μία ) ή να τις αφήσω έτσι ? ορίστε και ένα benchmark ακόμα ψάχνω την κάρτα και έτσι δεν έκλεισα τίποτα δλδ είναι στην 24/7 κατάσταση το pc http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=7049050&compareResultType=14 http://www.hwbot.org/result.do?resultId=743922 ss http://img92.imageshack.us/img92/208/signatureimgpt1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιούνιος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Φωτογραφίες 800χ800px παρακαλώ. Αλλιως thumbnail σε εξωτερικο link. Μην ξεχειλώνουμε το site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούνιος 10, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 pardon νόμιζα οτι θα την κάνει resize μόνο του το site είμαι με τα vista και δεν ξέρω με τι να κάνω resize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.