apotsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Καλησπέρα σε όλους.Μετά το γάμο και μετά τα χρήματα που μαζεύτηκαν στην λίστα γάμου μας, είπαμε να πάρουμε ένα καλό home theater, αλλά θα ήθελα να έχει ασύρματα πίσω ηχεία, για να μην περνάω καλώια, κτλ, κτλ...Περιορισμός είναι η αγορά να γίνει από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, γιατί εκεί είναι η λίστα.Έχω βρει το Sony DAV-DZ830W. Πώς το βλέπετε; Παίζει και divx με ελληνικούς υπότιτλους, σύμφωνα με το Πλαίσιο, αλλά αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει USB. Ξέρω, τώρα θα μου πείτε, πολλά ζητάω, αλλά .... μιά φορά το παίρνω....Καμιά άλλη πρόταση; Ας μην το έχει στο site του ο Κωτσόβολος. Θα τους πώ να μου το φέρουν. Επιθυμητά features: Wireless speakers, USB (movies, όχι, μόνο μουσική), greek support @ divx subs.
viper1442169065 Ιούνιος 10, 2008 #2 Ιούνιος 10, 2008 Πάντως επειδή έχω ψαχτεί λίγο με το θέμα, τα ασύρματα ηχεία έχουν 2 μεινονεκτήματα.Πρώτον θέμα μπαταρίαςΔεύτερον που έχει άμεση σχέση με το 1ο.Απώλεια απόδοσης..Με καλώδια, καθόλου δεν την παλεύεις?
apotsi Ιούνιος 10, 2008 Author #3 Ιούνιος 10, 2008 Πάντως επειδή έχω ψαχτεί λίγο με το θέμα, τα ασύρματα ηχεία έχουν 2 μεινονεκτήματα.Πρώτον θέμα μπαταρίαςΔεύτερον που έχει άμεση σχέση με το 1ο.Απώλεια απόδοσης..Με καλώδια, καθόλου δεν την παλεύεις?Το έχω ακούσει αυτό που λες.Αν δεν κάνω λάθος όμως, τα συγκεκριμένα που λέω είναι με ρεύμα. Και αναλόγως που έχεις την πρίζα, αριστερά πίσω ή δεξιά πίσω, γίνονται reverse και το left γίνεται right, και τούμπαλιν.
beisnikos_spi Ιούνιος 10, 2008 #5 Ιούνιος 10, 2008 Βγάζει η Samsung πάρα πολύ καλά home theater συστήματα και μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις wireless τα ηχεία με την αγορά ενός έξτρα εξαρτήματος. Το εξάρτημα λέγεται Wireless Module. Πιστεύω ότι η Samsung έχει πάρα πολύ αξιόλογα μηχανήματα σε αυτόν τον τομέα apotsi.
graphist83 Ιούνιος 12, 2008 #6 Ιούνιος 12, 2008 Δες και το LG 552THW καθώς έχει ακριβώς αυτα που ζητάς. Επιπλέον εχει και έξοδο HDMI που κανει και Upscaling. Κατι που δεν ανεφερες αλλα ειναι πολυ σημαντικό. Απο ήχο ηχο παίζει σαν τα προαναφερόμενα.http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0201&categoryId=0201&parentId=02&modelCodeDisplay=HT-552THW&model=NOTHING#Παντως αμα βρεις λυση με τα καλωδια (περασε τα γυρω γυρω απο το σοβατεπι) η ιδια εταιρια σε αυτα τα χρηματα (του ασυρματου) εχει βγαλει πολυ ομορφα και ντιζαινατα μηχανηματα
apotsi Ιούνιος 13, 2008 Author #7 Ιούνιος 13, 2008 Καλό φαίνεται κι αυτό. Για ποιά άλλα μιλάς...; Μπορείς να μου δώσεις ένα-δυό παραδείγματα;
graphist83 Ιούνιος 13, 2008 #8 Ιούνιος 13, 2008 Αυτο εδω http://www.lge.com/products/model/detail/ht762tz.jhtmlΕιναι νεο μοντελο και ειναι πολυ ωραιο εξωτερικα. Ειναι λιγο και πιο δυνατο. Αλλα οχι wireless.
giannhspatra Ιούνιος 13, 2008 #9 Ιούνιος 13, 2008 επειδη το είχα ψάξει και εγώ θα σου προτείνω το philips 335wκάνει τα πάντα έχει τα πάντα...http://www.bch.gr/specification/philips/homeCinema/hts335w.pdfκαι έχει και καλή τιμή
apotsi Ιούνιος 16, 2008 Author #11 Ιούνιος 16, 2008 Αυτό πώς σας φαίνεται; Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά...http://www.samsung.com/gr/products/homecinema/homecinema/ht_txq120rxeo.aspΜου το αφήνει ο Κωτσόβολος 778€ τελική.Αξίζει ή μούφα;apotsi added 1 Minutes and 13 Seconds later...επειδη το είχα ψάξει και εγώ θα σου προτείνω το philips 335wκάνει τα πάντα έχει τα πάντα...http://www.bch.gr/specification/philips/homeCinema/hts335w.pdfκαι έχει και καλή τιμήΈχει και USB που μπορεί να παίξει από εκεί και ταινίες;
giannhspatra Ιούνιος 16, 2008 #12 Ιούνιος 16, 2008 επειδη ειχα ρωτησει όλα τα όσα εχουν usb το έχουν για 2 λόγους1) για να δείς photos2) για μουσικήμε κάθε επιφύλαξη πάντα
graphist83 Ιούνιος 16, 2008 #13 Ιούνιος 16, 2008 Τα samsung παιζουν ωραια αλλα δεν μου αρεσει η ποιοτητα των DVD τους. Θα ελεγα το lg η το Philips που προτεινε καποιος πιο πανω. Ασε που με 100 ευρω παραπανω παιρνεις κανονικο Home cinema με ηχοστηλες και AV ενισχυτη.Το USB παιζει φωτο mp3 και divx και στα 3. To LG παιζει και greek srt το Philips με firmware update και εχει βγει νομιζω. To samsung δεν ξερω.
apotsi Ιούνιος 16, 2008 Author #14 Ιούνιος 16, 2008 Τα samsung παιζουν ωραια αλλα δεν μου αρεσει η ποιοτητα των DVD τους. Θα ελεγα το lg η το Philips που προτεινε καποιος πιο πανω. Ασε που με 100 ευρω παραπανω παιρνεις κανονικο Home cinema με ηχοστηλες και AV ενισχυτη.Το USB παιζει φωτο mp3 και divx και στα 3. To LG παιζει και greek srt το Philips με firmware update και εχει βγει νομιζω. To samsung δεν ξερω.Επειδή σε βλέπω πολύ ψαγμένο, εσύ αν έπαιρνες τώρα, τί θα έπαιρνες;
graphist83 Ιούνιος 19, 2008 #15 Ιούνιος 19, 2008 Εγω φιλε μου ειμαι πολυ άρρωστος με αυτα και μαλλον αυτο που θα επαιρνα θα μου κοστιζε μισθο 6 μηνων. Ειναι θεμα αναγκων και κατα βαση απαιτήσεων.Αν επιμεινεις στο wireless παρε το lg που σου ειπα πιο πανω. Αν θες κατι design (ειδικα εαν υπαρχει γυναίκα στο σπιτι) παρε το αλλο Lg αλλα δεν ειναι wireless.Αν θες κατι αλλο πες μου ποσα δινεις να το ψαξουμε.
dimisd1442169115 Ιούνιος 19, 2008 #16 Ιούνιος 19, 2008 Φίλε επειδή τυχαίνει να έχω το προηγούμενο sony dav730 με τα 1300rms πληροφοριακά αν έχεις μικρό σαλόνι το σύστημα είναι υπερβολικά μεγάλο. Στο δικό μου που είναι 5*5, όταν βάζεις την ένταση περίπου πάνω από το 25 το μπάσο είναι τέτοιο που κουκουλώνει λίγο τις άλλες συχνότητες. Από άποψη απόδοσης υπάρχει μια μικρή απώλεια στα πίσω ηχεία αλλά όταν παρακολουθείς ταινίες δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Σε θέμα παιξίματος έχει παίξει τα άπειρα δισκάκια αντεγραμμένα και μη χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν και κάποιος άλλος πιο ψαγμένος θα είχε και άλλες απαιτήσεις. Επίσης πραγματικά λείπει μια θύρα usb εδώ που τα λέμε. Για philips που σου λένε μερικοί μέχρι στιγμής έχω πετάξει 1 home cinema, το 2ο το έχω στη ντουλάπα(αρνείται να παίξει δισκάκια και είναι εκτός εγγύησης) και έχω και ένα dvd player στο εξοχικό που απέκτησε και άποψη και μου κάνει μανούρες με τα δισκάκια.
apotsi Ιούνιος 19, 2008 Author #17 Ιούνιος 19, 2008 Εγω φιλε μου ειμαι πολυ άρρωστος με αυτα και μαλλον αυτο που θα επαιρνα θα μου κοστιζε μισθο 6 μηνων. Ειναι θεμα αναγκων και κατα βαση απαιτήσεων.Αν επιμεινεις στο wireless παρε το lg που σου ειπα πιο πανω. Αν θες κατι design (ειδικα εαν υπαρχει γυναίκα στο σπιτι) παρε το αλλο Lg αλλα δεν ειναι wireless. Αν θες κατι αλλο πες μου ποσα δινεις να το ψαξουμε. Γυναίκα υπάρχει στο σπίτι... (το 'πιασες το υπονοούμενο...) Δεν θα πέσω και τ' ανάσκελα για το Wireless. Απλά, για να μην βάλω κανάλι στη μία μεριά που είναι η πόρτα ή ταινία. Σαν ταβάνι θα βάλω τα 550€ αν αγοραστεί απ' έξω ή τα 750-800€ αν είναι από τον Κωτσόβολο.Φίλε επειδή τυχαίνει να έχω το προηγούμενο sony dav730 με τα 1300rms πληροφοριακά αν έχεις μικρό σαλόνι το σύστημα είναι υπερβολικά μεγάλο. Στο δικό μου που είναι 5*5, όταν βάζεις την ένταση περίπου πάνω από το 25 το μπάσο είναι τέτοιο που κουκουλώνει λίγο τις άλλες συχνότητες. Από άποψη απόδοσης υπάρχει μια μικρή απώλεια στα πίσω ηχεία αλλά όταν παρακολουθείς ταινίες δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Σε θέμα παιξίματος έχει παίξει τα άπειρα δισκάκια αντεγραμμένα και μη χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν και κάποιος άλλος πιο ψαγμένος θα είχε και άλλες απαιτήσεις. Επίσης πραγματικά λείπει μια θύρα usb εδώ που τα λέμε. Για philips που σου λένε μερικοί μέχρι στιγμής έχω πετάξει 1 home cinema, το 2ο το έχω στη ντουλάπα(αρνείται να παίξει δισκάκια και είναι εκτός εγγύησης) και έχω και ένα dvd player στο εξοχικό που απέκτησε και άποψη και μου κάνει μανούρες με τα δισκάκια.Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Άρα Philips έξω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
kaloubas Ιούνιος 19, 2008 #18 Ιούνιος 19, 2008 Σημαντικό ρολό για την αγορά ενός home cinema κατά την γνώμη μου παίζει και τι TV έχεις.Και εξηγούμε ,αν έχεις κάποια TV που είναι full HD καλό θα ήταν να προτιμήσεις κάποιο σύστημα που να σου δίνει θύρες HDMI και εισόδου και εξόδου ,και να σου κάνει upscaling τα απλά DVD(η εικόνα έχει τεραστία διάφορα) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς τα μέγιστα , και της TV αλλά και του ιδίου του HOME CINEMA και άλλων διαφόρων συσκευών(π.χ.ps3-pc…).Μια καλή πρόταση είναι το SONY DAV-DZ830w που είναι και σε αυτά που έχεις τσεκάρει δες εδώ κάποια χαρακτηριστικά του:http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ830&site=odw_el_GR&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#pageType=Overview
apotsi Ιούνιος 19, 2008 Author #19 Ιούνιος 19, 2008 Τηλεόραση έχω την SAMSUNG PS42D4SKX. 42" Plasma.http://www.shopbot.com.au/p-13955.htmlhttp://www.samsung.com/me/products/tv/plasma/ps42d4s.asp
Linos801442169065 Ιούνιος 19, 2008 #20 Ιούνιος 19, 2008 Τολη για ασυρματα ηχεια ξανασκεψου το. Εγω προτιμησα να δωσω κατι παραπανω προκειμενου να εχω προβλεψη για εγκατασταση ενσυρματων ηχειων στο (αμεσο) μελλον μεσα απο τους τοιχους γιατι εχω "καει" απο ασυρματα. Βεβαια φανταζομαι πως θα υπαρχουν και αξιοπρεπη ασυρματα ηχεια αλλα οσο καλα κι αν ειναι δε θα φτασουν ποτε τα ενσυρματα. Απο την αλλη καταλαβαινω πως ειναι αδυνατον να εχεις μεσα στα ποδια σου στο σαλονι καλωδια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.