Jump to content

550 watt?

predator71442169227

Recommended Posts

δηλ ποσο μπορω να το φορτωσω?περιπου κ να ειμαι κυριος σε φορτο εργασιας?(παιχνιδια κυριως),το ρωταω επειδη εκει που ειναι το pc κραταει καργα ζεστη κ καποιες φορες του εχω κανει οc σε καρτα κ cpu κ δεν την παλευει καθολου κατι κολληματα αστα να πανε 44 βαθμοι στον e6600 ειναι νορμαλ?κ 72 βαθμοι στο ρελαντι η καρτα αμα του βαλω το assasins φτανει μεχρι κ 83 βαθμους χωρις oc!!!με oc τραβαει κολλημα μετα απο λιγο κ μιλαμε για πειραγμα στον gpu απο 513 mhz σε 580-590 απο το control panel της nvidia!!

44 βαθμοί στον quad είναι μια χαρά ...

στην κάρτα είναι όμως ανεβασμένες ..

Tsif έγραψε:
44 βαθμοί στον quad είναι μια χαρά ...

στην κάρτα είναι όμως ανεβασμένες ..

διπυρινος ειναι!! ο e6600 στα 2.4mhz.αυτος ποσο πρεπει να πηγαινει κανονικα?

εχω ψυκτρα για τα σκουπιδια αλλα οποια κ αν μπει εκει μεσα τα ιδια θα ειναι μιλαμε για φουρνο σημερα ξεσκονισα μεσα κ το φυσηξα κ εβγαλα ενα τασακι σκονη!!τον εχω σε γραφειο κατω στα ποδια μου κ δεν αεριζεται απο πουθενα

ομως!!!!!!!!

Εγω αν κλεισω το κουτι (το εχω συνεχεια ανοιχτο) ανεβαινει η θερμοκρασια της cpu τουλαχιστον 6 βαθμους...

μαζευει πολυ σκονη μεσα ενα τασακι γεμισα την προηγουμενη φορα που το εκανα καπου στην ανοιξη επεσα γυρω στους 6 βαθμους κατω!!!!!!τρελη διαφορα μονο κ μονο απο την σκονη!!!θα το δω αυριο μεσημερακι!!το κακομοιρο εν τω μεταξυ παταει κ σε ξυλινο πατωμα κιολας!!!!!φουρνος μια ζωη θα ειναι!!!

εγω το ξεσκόνισα πριν κατι μήνες και μετα απο 3 χρόνια βρομιάς και απλυσίασ δεν είδα μόνο διαφορά στην θερμοκρασία αλλα και στον ήχο! ήταν ποιό γλύκος!!!

Τι σε ενδιαφέρει η σκόνη;Αφού έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί να τον καθαρίζεις συχνά άμα τον αφήνεις συνεχώς ανοιχτό όπως εγώ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.