Jump to content

Ποια AGP Κάρτα Γραφικών μετά την 6600GT

forwardS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η οποία όπως φαίνεται απεβίωσε χτες το βράδυ πλήρης ημερών εγγύησης (δυστυχώς...).

Από ότι βλέπω όμως υπάρχουν ακόμα agp κάρτες. Ποια θα μου προτείνατε ως αναβάθμιση μετά την 6600gt με τιμή γύρω στα 100Ε και από που.

Τhx.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Για ποιο σκοπό προορίζεται η κάρτα? Games? Movies? Απλά να δείχνει εικόνα?

Για πόσο βαριά Games μιλάμε?... αν μιλάμε για games. Σε τι αναλύσεις?

DX10 και Vista χρειάζεται να υποστηρίζει η κάρτα?

Πάντως μια κάρτα στα επίπεδα της 6600GT και κάπως καλύτερη είναι η παρακάτω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516932

Καλή καρτούλα είναι και αυτή εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513340

Αν πάντως σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις σύντομα το σύστημά σου καλύτερα να μην ξοδέψεις μεγάλο ποσό σε AGP κάρτα.

Ίσως η καλύτερη λύση από άποψη κόστους/απόδοσης να είναι αυτή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1042866

για games, κυρίως MMORPG. Αν και το έχω μειώσει το άθλημα, κανα Guild Wars ή Wow παίζω. Με την 6600GT ήμουνα γενικά ok, απλά μια που πρέπει να πάρω άλλη τώρα έλεγα για κατιτίς καλύτερο. Δυστυχώς PCI δε με παίρνει να πάρω γιατι θα πρέπει να αλλάξω σχεδόν τα πάντα.

Αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514226 λέει τπτ?

Έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τις αλλαγές στα pc και δεν ξέρω τι με συμφέρει.

John_dr αυτη που αναφερεις ειναι 64bit στις μνημες,θα κοβουν την καρτα πολυ.

Έχει βγει 6800 με 64bit δίαυλο? Άλλο και τούτο. Αν είναι έτσι την ξεχνάμε την 6800ΧΑ

john_dr added 2 Minutes and 35 Seconds later...

Αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514226 λέει τπτ?

Καλή είναι, αλλά δεν δικαιολογεί τα extra χρήματα έναντι της 2600Pro σε καμιά περίπτωση.

LOL! Πληκτρολογείτε πολύ γρηγορα ρε παιδιά. 500 εδιτ εκανα. :ρ

Biostar info.

Η 7600 είναι η μοναδική σου επιλογή για sub 100€.

Η 2600 είναι καλή επιλογή και αυτή αλλά μόνο αν λυθηκαν τα προβληματάκια που είχαν οι καταλύτες με τις AGP καρτες.

Τώρα βλέπω θέλει 550W τροφοδοτικό... πλάκα μας κάνει? Το 480W από Tagan δε θα κάνει δλδ?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Γελάσαμε και σήμερα. 550W PSU για 3650? LOL!!!!!

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Καμιά 40αριά watt τραβάει η κάρτα max....

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!.................ε ρε χιούμορ που έχουν κάποιοι..... που προσπαθούν να πουλήσουν και PSUs μαζί.....

ενδεικτικά την 3850 512ΜΒ την είχα σε 400αρι noname για κανα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.. με overclocked την ίδια και τον Ε4600 στα 3.3

γνωμη μου μη δωσεις πολλα λεφτα,κυνηγησε κατι σε μεταχειρισμενο ή πηγαινε σε καποιο stock house.Ειναι κριμα να πας να δωσεις 70-100 ευρω για ενα σλοτ τυπικα νεκρο.Ποσο μαλλον για τα παιχνιδια που παιζεις που περιττο να σου πω πως τρεχουνε καλα με low-medium details με μια αθανατη 5500

πάντως κάνοντας μια μικρή σύγκριση τιμών είναι πραγματικά γελοίο το πόσο ακριβότερη είναι η agp υλοποίηση του ίδιου chip σε σχέση με την PCI-E...

Στα 75Ε παίρνεις την 3650 σε agp ενώ στην ίδια τιμή αγοράζεις την 8600gts σε pci-e που είναι πάρα πολύ καλύτερη :(

Λοιπον παλι καλα φιλε μου που εναι και αυτη η Ati και βγαζει και τιποτα για το agp.Eγω χωρις να θελω να σε επιρεασω εχω μια AGP8X 1950PRO 512mb.Eκτος απο τα κλασικα ΒΑΡΙΑ παιχνιδια οπως Need for speed pro street,crysis,call of duty modern war face,assasins creed.... σε αλλα παιχνι9δια δεν νομιζω να εχεις ιδιατερο προβλημα.Πιστευω με μια 3850 αυτα τα παιχνιδια που αναφερω παραπανω για να τα τρεξεις αξιοπρεπως θα τα ρυθμηζεις σε medium,high,μικρο anti allising ,και τελος μετρια(ως προς μικρη αναλυση οθονης.

Εγω με την 1950 pro αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει.Τωρα η 3850 που ειναι καλητερη και ποιο καινουργια και εχει πολυ παραπανω shaders απο την 1950 pro.Θα ειναι καλητερα τα πραγματα:001:.

Γνωμη μου ενα δεν θελεις να ριχνεις χρημα σε mobo,cpu,ram,vga παρε μια τετοια,(ακομα καλητερα μεταχηρισμενη) και ενα δεις οτι δεν παει αλλο.Πουλα την.

Επισης οσο για την 2600 την ειχα.Ειναι καλη καρτα για τα λεφτα της.Αλλα εαν θελεις οτι καλητερο για αυτο που εχεις τοτε για μενα 3850 my friend!!!

Aποψη μου ετσι.Επειδη ακουμε και αλλοι εδω μην φαμε και ξυλο!!

το σωστότερο είναι κανονικά να αναβαθμίσω σε pci, αλλά υπολογίζω ότι η φτηνότερη λύση για AM2 θα μου βγει στα 170+ Ε (Cpu, Ram, GPU, Mobo).

Δεν είναι πολλά σε σχέση με το παρελθόν απλά δε μου χρειάζεται όταν με την NF3 ultra και τον a64 3000+ κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Και με την 6600gt δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, βέβαια επειδή έπαιζα μόνο MMORPG τελευταία.

Αν είναι να πάρω 3850 σε agp με συμφέρει απλά να αναβαθμιστώ πλήρως. Αλλά μάλλον θα κρατήσω το κόστος στα 60-70Ε για 2600 προ ή 3650. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα σε άλλα παιχνίδια όπως το νέο NFS... Εξάλλου στα 1280*960 παίζω πάντα και δε βάζω συχνά φίλτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.