Jump to content

προβλημα με q9450

mixpap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα

σήμερα μου ιρ8ε ο νέο επεξεργαστής που τον είχα παραγγηλει εδώ και πολύ καιρό ο q9450... ενώ πιο πριν είχα έναν celeron το pc λειτουργούσε κανονικά όταν έβαλα ώμος τον q9450 όταν πάει να μπει στα windows κολλάει και δεν μπαίνει καν... μπορεί να με βοι8ισει κανείς και να μου πει τι μπορεί να φταίει?

έχω για motherboard tin ASUS P5E3 PREMIUM WI/FI

25.jpg

Το jumper που βλεπεις κατω δεξια με μπλε χρωμα. Χρησιμοποιειται για να κανει clear τις ρυθμισεις του bios . Αρκετες φορες ξεμπλοκαρει τη μητρικη εαν δεν αναβει .

Σβησε το τροφοδοτικο και γυρνα το jumper στα δεξια pin (μεσαιο και δεξιο) .

Αυτη τη στιγμη ειναι στη μεση & αριστερα .

Αστο 3-4 δευτερολεπτα και μετα ξαναγυρνα το στην κανονικη θεση.

Μετα αναψε το τροφοδοτικο και δοκιμασε να εκκινησεις τη μητρικη .

Καλό θα ήταν να μας πείς και τί τροφοδοτικό χρησιμοποιείς,γιατί από celeron σε τρετραπύρηνο είναι μια διαφορά σε watt..

Επίσης δοκίμασες μέσα στο bios να επαναφέρεις τα πάντα στα default?

Βγάλε την μπαταρία για καμία ωρίτσα και ξαναδοκίμασε ......

Aν σου κάνει τα ίδια δεν έχεις παρά να την πας πίσω ....

EDIT:Με πρόλαβε ο deadlock7 .....

ουτε σε safe mode μπενει... αν ειναι 8α τους παρω τηλεφωνο την δευτερα

ευχαρηστω παντος...

Τι μνημες εχεις ? Μηπως φταιει ο διαιρετης (Μιας και πλεον εισαι στα 333fsb) και τελικα ζοριζονται μνημες/chipset ???

Ρευματα vdimm , vmch καθως και strap τι εχεις δωσει ???

Έχεις βάλει στην μητρική το 8πινο βύσμα τροφοδοσίας? Οι τετραπύρινοι θέλουν 8πινο.

Έχεις βάλει στην μητρική το 8πινο βύσμα τροφοδοσίας? Οι τετραπύρινοι θέλουν 8πινο.

Kαι με 4πινο μια χαρά έχω δουλέψει τετραπύρηνο.Μάλιστα ήταν και 350watt no name..:)

μνημες εχω OCZ OCZ3P16004GK 4GB (2X2GB) PC-12800 1600MHZ PLATINUM EDITION DUAL CHANNEL KIT

Και το εχω βαλει στο 8πινο βύσμα τροφοδοσίας...

Με τη διαιρετη παιζουν οι μνημες ? Ποσο Vdimm ???

ειναι ολα στο auto

σημερα πηγα και πηρα τον cpu και μου ειπαν οτι ειναι ενταξει

αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχει

Πιστευω πως κατι απο αυτα φταιει . Πρεπει να βαλεις συγκεκριμενες τιμες στα north , south και vdimm ... καθως και τον διαιρετη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.