Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Όπως είχα υποσχεθεί ιδού μερικές φωτογραφίες του gps system Navman pin (Mio Digiwalker 168) Το πακέτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ότι περιείχε το πακέτο... navman pin navman start st eu car charger & holder mmc 128mb home charger θήκη καλώδιο συγχρονισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Μια πρώτη εικόνα κοντινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Στη βάση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Και τέλος μια συγκριτική φωτογραφία μεγέθους και οθόνης με το Qtek S100 (επιφυλάσσομαι για μια καλύτερη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ποσο το πηρες κ απο που ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 από Expansys το αγόρασαμε.Οι χάρτες χρειάστηκαν 2 sd 1gb=2gb για να χωρέσουν ώστε να καλύπτεται όλη η ευρώπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Καλοριζικο Τζωρτζη!!Ωραια παρουσιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 2 καρτες των 1 gb ??? Ποσο πηγε ολο το navman μονο του και ποσο ολο το πακετο? Ψηνομαι να παρω και εγω ρε γμτ, γιατι μεχρι και στην περιοχη μου χανομαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos 2 καρτες των 1 gb ??? Ποσο πηγε ολο το navman μονο του και ποσο ολο το πακετο? Ψηνομαι να παρω και εγω ρε γμτ, γιατι μεχρι και στην περιοχη μου χανομαι !!! Για Ελλάδα μακράν καλύτερο από ότι έχω μάθει είναι το destinator3. Kόστισε περίπου 780 με τα μεταφορικά. Αρχική απάντηση από fANiS_K Καλοριζικο Τζωρτζη!!Ωραια παρουσιαση! Με δουλεύεις μικρέ paintballά???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 1, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αγόρασα σήμερα ένα Gps Receiver της Pretec για το s100...Υπάρχει αισθητή διαφορά με το σήμα του ΜΙΟ μιας και πιάνω σταθερά 10+ δορυφόρους και μέσα στο σπίτι έχω 5+!.....στο ΜΙΟ έχω 8 έξω και 3-4 σπίτι...πολύ ικανοποιημένος και με το πρόγραμμα destinator 3 gr όλα πάνε ρολόι!!!!!!!!Και το παράξενο είναι πως μου το τρέχει com5 , 57600/nmea....πολύ γρήγορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 και για του λόγου το αληθές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 2, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Οι φωτογραφίες είναι τραβημένες μέσα στο σπίτι διότι χιονίζει έξω! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 εισαι gadjetακιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 2, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 πότε θα βάλουμε στα σκαριά κανα chiller για το pc μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 11:18] Οι φωτογραφίες είναι τραβημένες μέσα στο σπίτι διότι χιονίζει έξω! .... ψαξε να βρεις το ActiveSync Remote Display και σταματα να τραβας φωτος απο τα μηχανακια (δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις μονο του, ειναι στο πακετο Microsoft Powertoys For Windows Mobile-Based Device) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ΤζώρτζηςΜε δουλεύεις μικρέ paintballά???? Οχι βρε Τζωρτζη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ψαξε να βρεις το ActiveSync Remote Display και σταματα να τραβας φωτος απο τα μηχανακια (δεν ξερω αν μπορεις να το βρεις μονο του, ειναι στο πακετο Microsoft Powertoys For Windows Mobile-Based Device) έχω το resco screen capture αλλά δε μου έκοψε.. και ένα άλλο πρόγραμμα συγχρονισμου και έλεγχου μέσω του υπολογιστή αλλά δε το χω βάλει μετά το φορμάτ.ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.