The King Ιούνιος 5, 2008 Author #61 Ιούνιος 5, 2008 Oι τυποι του καταστηματος το οποιο δεν αναφερω.. ειναι πραγματικο Phenom-ενο!Μολις ειχα ενημερωση τηλεφωνικη: Το πηγε η γυναικα μου πριν λιγο μαζι και με εκτυπωμενα τα Posts που σας ειχα παραθεσει, απλα ως ενδειξη και οχι αποδειξη.Τους εβαλε τις φωνες (επιτελους μου'μοιασε σε τετοιες καταστασεις)γιατι αρχισαν τα θρασυτατα επιχειρηματα:-Μη δινετε σημασια τι λενε στα φορουμς, εμεις γνωριζουμε καλυτερα τι ειναι συμβατο.- Αφου ξερετε γιατι εξακολουθειτε να μας δινετε τα ιδια σκαρτοπραματα; Γιατι δεν μας αλλαζετε την μητρικη με αλλη, εστω να την τεσταρετε..- Μα αφου αυτη ειναι η καλυτερη για τον Phenom....- Γιατι βαλατε τον επεξεργαστη να τρεχει στα 2000 και οχι στα 2500 που τον πληρωσαμε για αυτο και το προτεινατε επισης;- Μα ετσι συνηθιζεται .. να τρεχουν πιο χαμηλα, ειναι νορμαλ αυτο....- Μα καλα κι εσεις το call of duty 4 βαλατε; δεν το ξερετε οτι ειναι πολυ βαρυ και δεν ειναι ακομα ετοιμοι οι υπολογιστες σε τεχνολογια να το τρεχουν;- Σοβαρα ρε μεγαλε ; και τι ηθελες να βαλουμε σε καινουργιο υπολογιστη με τελευταιο επεξεργαστη; τα στρουμφακια να σκοτωνουν τον παπαστρουμφ; Αυτο ηθελε να παιξει ο αντρας μου αυτο εβαλε!(..εκει μου ειπε αρχισε τις φωνες)Υπόψιν το ειχα βαλει να τρεχει 1280χ1024 χωρις να ρυθμισω τιποτα αλλο απο graphic details. Θερμοκρασια επεξεργαστη στα 37 και 42 της καρτας γραφικων.....- Τελευταια φορα που ερχομαι και αφηνουμε τις δουλειες μας, δεν με νοιαζει τι θα κανετε, δεν με νοιαζει πως, 4 το απογευμα ερχομαι να μου το φορτωσετε στο αμαξι κι ετσι και δεν ξαναδουλεψει, κουβαλιεσαι εσυ ο ιδιος να το παρεις απο το σπιτι και φερνεις και τα λεφτα, ουτε πιστωτικα ουτε κοροιδιες.- Θα πρεπει να συζητηθει πρωτα με τα κεντρικα...- Δεν με νοιαζει τι θα κανεις, ειναι η τελευταια φορα.συνοπτικα αυτα χωρις τα ενδιαμεσα.Edit: O υπευθυνος ηθελε ιδιαιτερη προσκληση να εμφανιστει, τελικα δεν εκανε τον κοπο να βγει απο το δωματιακι του και εδωσε το εγγραφο που παραθετω στο τελος στον πωλητη να του το προωθησει...Παιδια κατι που δε σας ειχα πει, ο υπευθυνος απο το 1ο καταστημα που το παραλαβαμε, μολις το φορτωναμε μας ειπε κατι πολυ χαρακτηριστικο που και τοτε μας εκανε εντυπωση και τους το ανεφερε κι αυτο:- ολα συμβατα ναι μην ανησυχειτε αλλα ακομα και να καει θα σας τα αντικαταστησουν στο β' καταστημα..- Δηλαδη τι εννοεις καιγονται οι συγκεκριμενες;- Οχι προς θεου...τυχαιο;Σας παραθετω και το εγγραφο που τους εδωσε υπογεγραμμενο και κοινοποιηθηκε και στο inka.Ξερω οτι μπαινουν και διαβαζουν το thread γιατι βλεπω απο την ip τους οτι μετα κλικαρουν παντα μεσω εδω το link στο προφιλ του site με τις φωτος μου. To thread link το κρατησαν προφανως απο τοτε που τους εδειχνα κατι post σας με προτασεις για να ρωτησω αν ειναι συμβατα.Τα στοιχεια εχουν βγει φυσικα, δε θελω να θιξω ονομαστικα καμια εταιρεια εκ των προταιρων και δεν μου το επιτρεπει και ο νομος.Προς εταιρεια ...., καταστηματα ......& ......, Πέμπτη, 5 Ιουνίου 20081η φορά:Το μηχανημα κατεβαζε τις μνημες στα 800 απο τα 1066 που επρεπε να τρεχουν.Ανοιξε 4-5 φορες και μετα εκλεισε διχως να μπορει να ξανανοιξει.Εβγαινε η μπριζα ξαναμπαινε και μονο τοτε ανοιγαν τα λαμπακια για μισο δευτερολεπτο και νεκρωνε.Ενημερωσαμε οτι πιθανως η μητρικη να μην ειναι απολυτως συμβατη με τον επεξεργαστη Phenom 9850 , βρηκαμε ποστς στο ιντερνετ απο αλλους που τους τον εκαιγε.2η φορα:Αντικαταστησατε τη μητρικη με ιδια ενω ζητησαμε αλλη κι ας καλυπταμε το κοστος.Ηταν παλαιοτερας εκδοσης η μητρικη που μας δωσατε διοτι το bios ηταν ενημερωμενο το 2007 στην post screen ενω στην 1η μητρικη ηταν 04/03/2008.Διαβεβαιωσατε οτι ρυθμισατε οι μνημες να τρεχουν στα 1066 αντι στα 800 που τις κατεβαζε χωρις να υπερβειτε εργοστασιακες ρυθμισεις (overclocking)O επεξεργαστης ρυθμιστηκε απο εσας να τρεχει στα 2000mhz ενω πληρωθηκε για να τρεχει στα 2500mhz οπως ειναι το default του AMD PHENOM 9850 BLACK EDITION 2.5GΗΖΔιαπιστωθηκε απο πλευρας μας οτι τα καλωδιακια reset & power τα ειχατε συνδεσει με διαφορετικο τροπο πανω στις επαφες της μητρικης απο αυτο που εχει το εγχειριδιο της. Παραμεινανε ετσι οπως τα συνδεσατε, απλως αναφερεται γραπτως. (εχει φωτογραφηθει)Ο Υπολογιστης παρ’ολ’αυτα λειτουργησε κανονικα, μπηκε η δοκιμαστικη εκδοση των Vista και κατοπιν εγκατασταθηκε το παιχνιδι Call of Duty 4 αυθεντικο.Mετα απο 10 λεπτα το συστημα κολλησε, χρειαστηκε reset απο το κουμπι.Το παιχνιδι ξαναετρεξε και το συστημα ξανακολλησε μετα απο 1 λεπτο. Σε αυτο το αναγκαστικο reset, ακουστηκε να παρκαρουν δυνατα οι δισκοι και κατοπιν να κλεινει τελειως το συστημα αντι να επανεκινειται. Ουδεμία αλλαγή στις ρυθμισεις εγινε απο πλευρας μας. (Συνολο λειτουργιας 4 ωρες)Μετα απο αυτο εγινε ο,τι και την 1η φορα.Κατοπιν αυτου και της ταλαιπωριας που εχουμε υποστει ωστε να αφηνουμε την εργασια μας για να πηγαινοφερνουμε ενα μηχανημα του οποιου τη συνθεση EΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΗΝ 1η φορα ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ....... ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1Ο ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, απαιτουμε ειτε την αντικατασταση των εξαρτηματων των οποιων ηδη ειχαμε ζητησει για αποφευχθει αυτο παλι με απολυτως συμβατα μεταξυ τους, ειτε την ακεραια επιστροφη των χρηματων μας αμεσα. Το παρων εγγραφο δυναται να επισυναπτει σε μηνυτηρια αναφορα με ονομαστικες αναφορες (υπευθυνων καταστηματων, τηλεφωνικης εξυπηρετησης) σε περιπτωση που μας υποβαλλετε σε οποιουδηποτε ειδους ταλαιπωρια για το παρων θεμα παλι.Σε καμια περιπτωση δεν προκειται πλεον να καταβαλλουμε την οποιαδηποτε διαφορα για την αντικατασταση ειδικα της μητρικης που ειχαμε προσφερθει την 1η φορα να πληρωσουμε διαφορα για αντικατασταση της με αλλη πιο συνεργασιμη με τον εν λογω επεξεργαστη του οποιου κατεβασατε την αποδοση διχως να μας ενημερωσετε κατα πασα πιθανοτητα και με καθε επιφυλαξη σκοπιμα. Το παρων κοινοποιειται μεσω φαξ στο Νεο Ινστιτουτο Καταναλωτων για καθε ενδεχομενο.Προς αναμονη επιλυσης του προβληματος που αντιμετωπιζουμε,Με εκτιμηση, .....
nicksoti1442169068 Ιούνιος 5, 2008 #62 Ιούνιος 5, 2008 Αφού τα πήρες όλα από αυτούς, πιστεύω δεν μπορούν να σου ρίξουν καμία ευθύνη ότι φταίει κάτι άλλο, θα στην αλλάξουν με κάποιο μοντέλο άλλο. Υπομονή....
stealth1442169213 Ιούνιος 5, 2008 #63 Ιούνιος 5, 2008 -Μη δινετε σημασια τι λενε στα φορουμς, εμεις γνωριζουμε καλυτερα τι ειναι συμβατο.Οχι δεν ξερουμε τι μας γινεται,εμεις που εχουμε βγαλει τα ματια μας να διαβαζουμε reviews και να τρεχουμε απο φορουμ σε φορουμ για να βρισκουμε πληροφοριες απο πρωτο χερι απο αυτους που επαθαν.Aσχετοι ειμαστε.- Γιατι βαλατε τον επεξεργαστη να τρεχει στα 2000 και οχι στα 2500 που τον πληρωσαμε για αυτο και το προτεινατε επισης;- Μα ετσι συνηθιζεται .. να τρεχουν πιο χαμηλα, ειναι νορμαλ αυτοΩραιοι...ετσι παει τωρα,τρεχεις τον επεξεργαστη 500Mhz χαμηλοτερα για να λυσεις οποια προβληματα ασυμβατοτητας.Μπορει να κατεβασαν και το ρευμα μπας και γλυτωσει η μητρικη αλλα δεν τα καταφεραν.- Μα καλα κι εσεις το call of duty 4 βαλατε; δεν το ξερετε οτι ειναι πολυ βαρυ και δεν ειναι ακομα ετοιμοι οι υπολογιστες σε τεχνολογια να το τρεχουν;Στο τσακ την γλυτωσες την μηνυση ευτυχως που εβαλες το call of duty 4,αν ειχες βαλει το Crysis δεν γλυτωνες με τιποτα:046: Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα βρεεε.stealth
viper1442169065 Ιούνιος 5, 2008 #64 Ιούνιος 5, 2008 Εμένα επειδή μου φαίνονται για τρελά νούμερα οι τύποι, θα ήθελα να ξέρω ακριβώς ποιο μαγαζί είναι, ώστε να μην κάνω το λάθος ποτέ ή κάποιος φίλος μου να περάσω ή να αγοράσω κάτι από εκεί.Τρομερή ταλαιπωρία και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Οκ αυτή η μητρική έχει στάνταρ πρόβλημα.Για άλλες μητρικές άλλων εταιρειών έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο?Μήπως κάτι παίζει και με την CPU?
The King Ιούνιος 5, 2008 Author #65 Ιούνιος 5, 2008 Εμένα επειδή μου φαίνονται για τρελά νούμερα οι τύποι, θα ήθελα να ξέρω ακριβώς ποιο μαγαζί είναι, ώστε να μην κάνω το λάθος ποτέ ή κάποιος φίλος μου να περάσω ή να αγοράσω κάτι από εκεί.Τρομερή ταλαιπωρία και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Οκ αυτή η μητρική έχει στάνταρ πρόβλημα.Για άλλες μητρικές άλλων εταιρειών έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο?Μήπως κάτι παίζει και με την CPU?εχεις ηδη pm .. ανεπισημα.
nicksoti1442169068 Ιούνιος 5, 2008 #66 Ιούνιος 5, 2008 Στο τσακ την γλυτωσες την μηνυση ευτυχως που εβαλες το call of duty 4,αν ειχες βαλει το Crysis δεν γλυτωνες με τιποτα:046: stealthΈλιωσα στο γέλιο..... Οπότε βάρβαρε ξέρεις, με το που το πάρεις, ξέρεις τι τεστ θα κάνεις. crysis φουλ ανάλυση με τη μία... και κανα 4πλό prime από πίσω να τρέχει. Α, και τον πυροσβεστήρα από το αμάξι κοντά σου......
stred Ιούνιος 5, 2008 #67 Ιούνιος 5, 2008 πω πω βαρβαρε μιλαμε εχω λιωσει και γω στο γελιο.. σορρυ ρε συ αλλα οι καταστασεις που περιγραφεις μου θυμιζουν εποχες πριν δεκαετια που ηταν ο πολυς κοσμος ψιλοασχετος και κατι μαγαζατορες το παιζαν παντογνωστες..μα δε ξερουν ποια οτι ο κοσμος εχει πολυ μεγαλυτερη εξοικιωση με την τεχνολογια και "ουδεν κρυπτον απο το ιντερνετ?"ελεος και λιγα λεω αλλα νυσταζω..καλη τυχη και καλα ξεμπερδεματα βαρβαρε...
viper1442169065 Ιούνιος 6, 2008 #68 Ιούνιος 6, 2008 Mακριά και αλάργαΕπειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη πρόταση και δείχνει να προσφέρει πάρα πολλά πράγματα και έχει και πολύ καλές κριτικές, τι ξέρεις και δε μας το λες??
dellman Ιούνιος 6, 2008 #69 Ιούνιος 6, 2008 Πρώτο το wifi δεν παίζει ποτέ σωστάΦίλος άλλαξε δύοΗ μία έχασε ξαφνικά τα pci x η άλλη δεν έπαιζαν τα usb και όσες είχα δουλέψει στο μαγαζί απλά δεν πείθουν για ακριβή μητρική
The King Ιούνιος 6, 2008 Author #70 Ιούνιος 6, 2008 Aν δεν σας πειραζει ας μη το βγαλουμε εκτος της δικης μου συνθεσης το thread. Ευχαριστω
The King Ιούνιος 9, 2008 Author #71 Ιούνιος 9, 2008 Tελος παντων, την ξαναλλαξαν την επομενη ημερα. Σε μια φαση πασαρε η γυναικα μου το κινητο στον τεχνικο να του μιλησω απ'ευθειας μιας και ηταν εκει, του ειπα το περιστατικο με το συναδελφο του που ητο στα front desks σχετικα με το call of duty 4 κι εμεινε μ.....ς κι αυτος.. ή τουλαχιστον ετσι εκανε. Σε μια φαση την επομενη εκανα αναγκαστικο reboot απο το κουμπι και μπλοκαρε παλι.. το εβγαλα απο το ρευμα και ξεμπλοκαρε.. οπως τους ειχα γραψει και το ειδατε τα καλωδιακια του reset τα εχουν συνδεσει διαφορετικα απο οτι ειχε στο εγχειριδιο και το ειχα κανει εγω την 1η φορα.. τελος παντων δεν ειχα χρονο να ασχοληθω μεσα. Επισης ξεχασαν να επανασυνδεσουν.. κολλησουν μαλλον τους αισθητηρες θερμοκρασιας και τα χω βαλει προχειρα εγω αλλα δε νομιζω καλα γιατι θελουν κολλημα και οχι απλα να ακουμπανε επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Αποτελεσματα απο Benchmark: http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=162829&resultType=19 (βασικα δεν ξερω αν θα σας το εμφανισει σωστα αν προβληθει απο αλλο υπολογιστη) (ψιλοχαλια μου φαινονται) Επισης ο,τι βγαζει το cpuid + το αναλυτικο πιο κατω σε .txt . Οτιδηποτε περιεργο δειτε.. μου λετε .. ! Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια, αν και θα τα ξαναπουμε σε αυτο το thread, ειτε αυριο ειτε τον αλλο μηνα θα ξανακαει, αφου δε ταιριαζει μεταξυ του. Nicksoti's κανονιζουμε την αλλη βδομαδα να περασω με γυναικα για κερια cpuz.txt cpuz σε HTML.zip
viper1442169065 Ιούνιος 10, 2008 #72 Ιούνιος 10, 2008 Αποτελεσματα απο Benchmark: http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=162829&resultType=19 (βασικα δεν ξερω αν θα σας το εμφανισει σωστα αν προβληθει απο αλλο υπολογιστη) (ψιλοχαλια μου φαινονται) Επισης ο,τι βγαζει το cpuid + το αναλυτικο πιο κατω σε .txt . Οτιδηποτε περιεργο δειτε.. μου λετε .. ! Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια, αν και θα τα ξαναπουμε σε αυτο το thread, ειτε αυριο ειτε τον αλλο μηνα θα ξανακαει, αφου δε ταιριαζει μεταξυ του. Nicksoti's κανονιζουμε την αλλη βδομαδα να περασω με γυναικα για κερια Το αποτέλεσμα του benchmark μια χαρά φαίνεται, αλλά γιατί δεν κάνεις τη σύγκριση με βάση άλλα παρόμοια συστήματα να δεις τι βγάζουν και οι άλλοι?
The King Ιούνιος 10, 2008 Author #73 Ιούνιος 10, 2008 Το αποτέλεσμα του benchmark μια χαρά φαίνεται, αλλά γιατί δεν κάνεις τη σύγκριση με βάση άλλα παρόμοια συστήματα να δεις τι βγάζουν και οι άλλοι?Ποιο προγραμμα benchmarking χρησιμοποιεις για αυτο;
viper1442169065 Ιούνιος 10, 2008 #74 Ιούνιος 10, 2008 Ποιο προγραμμα benchmarking χρησιμοποιεις για αυτο;Εφόσον δήλωσες το score σου στο site της futuremark και σε έχουν καταχωρήσει, τότε λογικά θα μπορείς να κάνει σύγκριση το score του 3Dmark και με άλλα παρόμοια συστήματα.Λογικά αν ψαχτείς μέσα στο σχετικό site, θα βρεις κάπου την επιλογή Compare.Εκεί βάζεις τα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν (ίδιο cpu και vga) και βλέπεις τι αποτελέσματα βγάλαν και οι άλλοι.
ΠΥΡΗΝΑΣ Ιούνιος 10, 2008 #75 Ιούνιος 10, 2008 Τρεξε το 3dmark06 και ανεβασε screenshot. Με το συστημα σου, αν ολα δουλευουν σωστα εισαι γυρω στα 11000 3dmarks.
The King Ιούλιος 3, 2008 Author #77 Ιούλιος 3, 2008 ***** παει.Κανει επανεκινησεις μονο του 4-5 το 24ωρο, καμια φορα απλα κολλαει.Θερμοκρασιες κανονικες.Vista Ultimate 32
pokemon6401442169101 Ιούλιος 3, 2008 #78 Ιούλιος 3, 2008 Το Bios το έχεις στην έκδοση F5C?http://www.giga-byte.co.uk/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2695Πάντως κρίμα, η gigabyte έχει ρεζιλευτεί με αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο.
The King Ιούλιος 3, 2008 Author #79 Ιούλιος 3, 2008 Το Bios το έχεις στην έκδοση F5C?http://www.giga-byte.co.uk/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2695Πάντως κρίμα, η gigabyte έχει ρεζιλευτεί με αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο.οχι, στην προηγουμενη εκδοση ειναι του μαρτιου (F4).Θα κοιταξω να την αναβαθμισω να δουμεVarvaros added 8 Minutes and 14 Seconds later...οκ το εκανα αλλα μεσω Remote desktop επειδη ειμαι στο γραφειο.οταν γυρισω θα κανω απο εκει το reboot γιατι οπως διαβασα λεει πρεπει να βαλω να φορτωσει σε Optimize defaults. (ελπισω μετα να μη μου κατεβουν οι μνημες οπως στις αρχες που το πηγαινοεφερνα στο μαγαζακι τους επειδη τρεχαν σε λιγοτερο)
nicksoti1442169068 Ιούλιος 5, 2008 #80 Ιούλιος 5, 2008 Σταμάτα να παιδεύεσαι άλλο. Ή ψύξη στα mosfet, ή rma με άλλο μοντέλο.Διάβασε και λίγο εδώ:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3344&p=5
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.