lazarosleon Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2008 Σημερα πηγα στο πλαισιο προκειμενου να αναβαθμισω ενα απο τα μηχανηματα μου. Στο συγκεκριμμενο λοιπον με την M/B Asus Commando & CPU Intel Core 2 Duo 6.600 / 2.4 ρωτησα τι μπορει να γινει για 65 ΝΜ επεξεργαστη μονο. Και μου απαντησαν πως μπορω να βαλω οποιοδηποτε 45 ΝΜ επεξεργαστη. Τους λεω ρε παιδια κλπ κλπ και μου απαντησαν πως μπορω με αναβαθμιση του Bios / Flash Update. Ισχυει κατι τετοιο??Η θα παρω κατι στο χερι??Απο θεμα ταχυτητων FSB κλπ κλπ τι θα γινει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Ισχύει αυτό που σου είπανhttp://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1480&l1=3&l2=11&l3=307&l4=0http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=Commando Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάϊος 29, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Φιλε Τασο σε ευχαριστω για την συντομη απαντηση σου. Ομολογω πως με εστειλες.Αληθεια τι επεξεργαστη προτεινομενο εχουμε χωρις πολλα πολλα χρηματα(ανευ ανεμιστηρα γιατι εχουμε τον Ζαλμαν τον καλο) και να δω ομως και μια Α διαφορα με αυτον που εχω???? Δουλευω πολυ C&C3 & Convert X Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 29, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Φιλε Τασο σε ευχαριστω για την συντομη απαντηση σου. Ομολογω πως με εστειλες.Αληθεια τι επεξεργαστη προτεινομενο εχουμε χωρις πολλα πολλα χρηματα(ανευ ανεμιστηρα γιατι εχουμε τον Ζαλμαν τον καλο) και να δω ομως και μια Α διαφορα με αυτον που εχω???? Δουλευω πολυ C&C3 & Convert XΚλοκάρεις καθόλου το σύστημα ή το δουλεύεις default ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάϊος 29, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 Ε, που και που το σηκωνω ενα 10%, μετα το 15 κολαει το συμπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.