zyx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 sln μην φοβασε υπαρχης και εσυ. αλλα σε ιδιαιτερη θεση μετα τις συνεχης αναβαθμησεις σας αν καποιος δεν μπηκε και επειθημη να μπη ας μας το πει. οποιος παρεξηγητε και δεν θελει να μπη ας μας το πει παλι να τον βγαλουμε η εγγατασταση νεον ατομον θα γινει με σειρα προτερεοτητας :p μην βιαζεστε ολοι θα παρετε......ΑΜD σε εναν δεν εχω το ατομο αν βρισκετε κοντα μας παρακαλο να ερθει στην resepsion και να μας το πει λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ξέχασες το όνομα αυτού στην στήλη 4 και γραμμή 3... (Υ.Γ. Σαν να παίζω Σταυρόλεξο...χεχεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγω? ......δεν εχει AMD για μενα? Κριμα που δεν εχουμε βρεθει απο κοντα ακομα (λιγους εχω γνωρισει απο κοντα).... μετα τον φεβρουαριο που τελειωνει η εξεταστικη πρεπει να κανονισουμε συναντηση.. η Αθηναϊκη οικογενεια των AMDαδων! (....και οσοι κατεβουν απο Σαλλονικα εννοειτε!) Υ/Γ: Γιατι καποιος στην μεση δεν εχει ονομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 το ξερω το εγραψα αλλα δεν το εγραψα καλα. οποιος ειναι ας μας το πει να το γραψουμε. οποιος θελει παιδια ας ποσταρη την φωτο του στο θεμα που βαζουμε τις φωτο θα το παρω απο εκει και θα το βαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγω παλι αυτο το θεμα πρωτη φορα το ακουω!δωσε ενα λινκ πλιζζζζζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ποιος ειναι ο αγνωστος μεταξυ soki και vouda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 καλύτερα να μας έβαζες σε σοκολατάκια τον SLN δεν τον εμπιστεύομαι με το τόξο, μπορεί να κάνει καμιά τρέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Εγω παλι αυτο το θεμα πρωτη φορα το ακουω!δωσε ενα λινκ πλιζζζζζ! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2419 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ετοιμαζεται το πρωτο patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 θα ειναι animated gif, και σε καθε 2ο frame θα εμφανιζεται η καλομοιρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ΧΑΧΑ!! Φοβερο! Δεν βλεπω των πατρινο unstopable troubleshooter μας και ανυσηχω! Και παρτε αυτο το τοξο απο τον SLN δεν ειναι ασφαλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 το patch 1.1 ειναι ετοιμο βεβαια λογο ελιψης χρονου ολες οι επιπλεον διορθωσεις και καταχωρις θα μπουν αυριο στο 1.2 patch:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 14, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 θα ειναι animated gif, και σε καθε 2ο frame θα εμφανιζεται η καλομοιρα; χαχαχαχα αν μπορουσα να το σηκοσο στο λαμπη να εισαι σιγουρος οτι θα γινοταν. εκτος αν το σηκοσο στο SERVER:p του endu:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Φεβρουάριος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ένας κι ένας είστε όλοι ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από zyx χαχαχαχα αν μπορουσα να το σηκοσο στο λαμπη να εισαι σιγουρος οτι θα γινοταν. εκτος αν το σηκοσο στο SERVER:p του endu:p Νομίζω ότι του ετοιμάζουν ένα special bios που θα επιτρέπει και animated gifs για τον amd server του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 i like my neighboor......χεχεχε...!απο αριστερα μου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Μόλις πόσταρα και εγώ την φώτο μου..... Ελπίζω να είμαι μέσα στο επόμενο update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγραψες παλι Θοδωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.