xarmanhs Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2008 Εκανα την βλακία και έκανα διπλό μάλιστα format σε λαθος δίσκο. Κάνω recovery τη στιγμή που μιλάμε. Είμαι από τις 11 το πρωι. Έχει βρει αρκετά αρχεία αλλά παρατηρώ ότι. Οι προηγουμενες ενέργεις:1. Κάνω ξενιαστος διαγραφή διαμερισματος χώρις ο μαλκας να αντιλαμβανομαι ότι διαγραφω γεμάτο σκληρο.για να βάλω windows κάνω 2 partitions. Ένα 45 gb περίπου και για τα υπολοιπα gb του 500αρι τα αφήνω χωρίς διαμέρισμα.2.Αντιλαμβανομαι τη χαζομάρα μου και κάνω format στο σωστο δίσκο. Βλεπω τον 500αρι από τον άλλο δισκο και μέσα από τον πινακα ελεγχου διαγραφω το 45αρι διαμερισμα και ενωνω τα δύο partiotions και κάνω quick format με δεξι κλικ.3. Ψάχνω για προγραμμα recovery. Βρίσκω το Paretologic data recovery και παρατηρώ ότι να αρχεία ανακτούνται αλλα 90% των αρχείων είναι unamed.Παρακαλώ πόλυ τη βοηθεια σας γιατι μιλάμε για 90000 MP3 και αρχιτεκτωνικές Μελέτες του πατέρα μου Xarmanhs added 3 Minutes and 38 Seconds later...Επίσης αν ήταν δυνατό το πρόγραμμα που θα μου προτείνεται για recovery να ανακτησει και την ταξινόμηση ου είχα κάνει σε φακέλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΥΡΗΝΑΣ Μάϊος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 Δοκιμασε με το File Scavenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
xarmanhs Μάϊος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 από ότι έψαξα στο forum είδα ένα post του Greek που έλεγε οτι ούτε αυτο ανακτα τα ονοματα πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΥΡΗΝΑΣ Μάϊος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 Οταν ειναι αναποτελεσματικα σε συγκεκριμενη εργασια δυο διαφορετικα προγραμματα, τοτε αλλου ειναι το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Μάϊος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 File scav και τελειωσες. Εγγυημενα πραγματα. Μονο αυτο κανει δουλεια,ολα τα αλλα progs ξεχνα τα. Μιλαει η εμπειρια σε αυτα..λολολολ Καντο και πες μας. Υ.Γ. Εκτος πια και αν σε εχει χτυπησει γκαντεμια εντελως και εχουν ολοτελα καταστραφει τα αρχεια, οοοοολα θα τα βρει και θα στα φερει με root sequence που τα ειχες. ΑΛΛΑ, θελει να τα κανει recover σε ΑΛΛΟ σκληρο ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ θα ψαξει.. Τελος, οταν θα το χρησιμοποιησεις φροντισε να ψαξει τους σκληρους ..οχι με τη λογικη του letter drive. p.x D, E, klp αλλα ως disk 1 , disk2 κλπ (τους ξεχωριζεις απο τα gb τους πιστευω. Καντο και θα ηρεμησει η ψυχη σου..σου μιλαω εγω εχω χασει 500 gb και τα βρηκε ολα και μετα απο 2 format..εχε υπομονη ομως να τελειωσει - το search mode - θα το βαλεις σε deep search (καπως ετσι)... Ξαναλεω, εκτος και αν ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ τα αρχεια..ξεχνα τα..αλλιως , ολα οκ Καλη τυχη..και πες μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xarmanhs Μάϊος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 Φιλοι μου σταματάω το pareto και αρχιζω το file scavenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2008 Το filescavenger σου βγάζει τα ονοματα αλλα εξαρτάται και απο την κατάσταση των αρχειων και απο άλλες εργασίες που έχεις κάνει μετα το φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.