Athens2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Παιδες καλημέρα [μάλλον καλησπέρα] Πρίν λίγο έτυχε να διαβάσω κάτι απο google ΄...ότι το msi k8n neo2 θέλει το pci agp lock στα 67-68 για να δουλέψει 100% . Διαβάζοντας το παρακάτω μου ήρθε στο μυαλό κατευθύαν το ''σφυριγμα πολύ περίεργο όμως σφύριγμα'' που κάνει μέσα το tower δεν ξέρω ακριβώς απο που , όταν παίζω πάνω απο 310*9 Και αναλογιζόμενος λέω ., μπάς και τόσο καιρό ο μαμακας clockarw με ξεκλείδωτο pci agp ? ως τα 300*9 δεν ακούγεται ... πάντως. 2 φορές έχω χάσει το λειτουργικό :daisy: πάντως όταν περνάω τα 315-320*9 βέβαια κατα τις 2.30 θα ξέρω όταν πάω σπίτι . , έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό ?? Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εγω το ειχα βαλει 67 για να ειμαι σίγουρος. Δεν ειχα δοκιμάσει τοσο μεγάλο FSB για να σου πώ εντυπώσεις παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αν και λίγο off topic, στο nf4 που έχει pcie (?) lock για σιγουριά είναι καλύτερα να είναι πάνω από 100; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.