Jump to content

160E Πιστωτικο απο Πλαισιο

giorikas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις το τσιμπησα.Τρια τα σεναρια εκμεταλλευσης του.

1)Χτυπαω το SONY NW256MB (ειναι εργο τεχνης το ατιμο) και αραζω

2)Μια 6600 AGP(απλη) δεν θα μου επεφτε ασχημα.Και με τα λεφτα απο την πωληση της 9600ΠΡΟ που εχω τωρα θα μπορουσα να παρω αλλα 512RAM.

3)και το πιο καμμενο.Σουταρω τον P4 2.8HT(δεν τον εχω πανω απο 2 μηνες) και παω σε Athlon 3000+ 939 και MSI K8T Neo2F γινομαι και εγω 64μπιτος.:D

Τι προτεινετε?

να σε βοηθησω.......εχω αλλα 50ευρω πιστωτικο απο πλαισιο.......παρτο με 40να με υποχρεωσεις......να σε μπριζωσω λιγακι μπας και αποφασισεις να ερθεις στην ΑΜΔ αδικη πλευρα.......αμα ειναι να ερθεις σε μας να σε βοηθησουμε δηλαδη.....φαινεσαι και καλο παιδι:hehe:

τωρα ψαχνομαι με τα reviews του 3000+ αλλα δυστυχως δεν φαινεται να με πειθει...αλλα και παλι ειναι αυτη περιβοητη Α64 αισθηση....αλλα το ΗΤ που το βαζεις(το λατρεψα):baby:

την τρελα μου!!!!!

θα πρεπει να περιοριζω τις επισκεψεις μου στο Λαμπη μου φαινεται:tomato:

Εχω κ εγω ενα πιστωτικο καπου 114 νομιζω? Αν θες με 100 ειναι δικο σου, και προτεινω κ εγω το τριτο φυσικα...

ΥΓ:Μεσα στη βδομαδα κ εγω παω σε 939!

Γιατι ρωτας?

παιδες θα το παιξω συντηρητικα.

Θα παρω ενα δυο πραγματακια για το PC που απο καιρο θελω και για αναβαθμιση πιο μετα(εννοειται ομως σε 939)

Ευχαριστω παντως.

Βλέπω όλους ότι προτείνετε το 3ο, για ποιό λόγο; Για να κερδίσει 5 FPS παραπάνω στα παιχνίδια, για να ανοίγει 1 δευτερόλεπτο ποιο γρήγορα τα Windows; Η για να λέει ότι έχει 64 Bit και Hypertransport.

Να σου προτείνω ουσιαστική αναβάθμιση; Σούταρε την 9600pro, βάλε και τα 160 και πάρε ή μια 6600GT ή μια κομμένη 6800.

Αρχική απάντηση από Chris2004

Βλέπω όλους ότι προτείνετε το 3ο, για ποιό λόγο; Για να κερδίσει 5 FPS παραπάνω στα παιχνίδια, για να ανοίγει 1 δευτερόλεπτο ποιο γρήγορα τα Windows; Η για να λέει ότι έχει 64 Bit και Hypertransport.

Να σου προτείνω ουσιαστική αναβάθμιση; Σούταρε την 9600pro, βάλε και τα 160 και πάρε ή μια 6600GT ή μια κομμένη 6800.

Σωστός!

:T:

Αρχική απάντηση από giorikas

Γιατι ρωτας?

Μου απάντησες με ερώτηση, ή μου φαίνεται;

Απλά ρωτάω για να μάθω. Τον τελευταίο χρόνο έχω ψωνίσει από Πλαίσιο πολύ πράμα. Με ποιον τρόπο και από που προέρχεται το πιστωτικό;

απο ενα Creative Rhomba(ονομα και πραγμα) 256ΜΒ καθοτι παρεδωσε το πνευμα πριν κανα τριμηνο....

To θεμα ειναι για να το παρω επρεπε να περιμενω 2,5+ μηνες....Πουλιαδης Rulezzzz.....

οντως και εγω κατι τετοιο ειχα υποψην αλλα οχι αυτην την στιγμη.

Θα ερθει και το 939(ολως τυχαιως την στιγμη που ενας θιος θα μου ζητησει να του στησω συστημα :whistling :innocent: :whistling )

Τωρα θα παρω εναν tuner, ενα frame για 3,5 HDD και ενα αλλο mp3 player(συμπαρασταση στο καθημερινο ταξιδι για την σχολη).

Μωρε λεφτα να εχεις......

Κομμένη 6800? Εννοείς την LE ή την απλή?

Tι συμπτωση ?

Μολις πηρα και εγω πιστωτικο στο πλαισιο

απο creative rhomba 256 που παρεδωσε το πνευμα !

Βεβαια και εγω περιμενα 2 μηνες το κ@λοservice !

Και εγω ψαχνομαι τι να παρω . Μηπως να παρω κανενα ipod mini ?

H' ξανα creative ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.