Jump to content

Evga 790i Ultra + DDR3 Μνήμες.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,( η καλημερα ^^ )

Αγόρασα προχτές απο το πλαίσιο την evga 790i , η οποία εκ πρωτης όψεως φάνηκε κ φαίνεται καλή, πλην των παρακάτω...

Αγόρασα λοιπόν κ εγω 2χ1GB Cell Shock 1600 ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1010565 )

Το motherboard σταματούσε στο C1( memory check error ) , σκαλίζω κ εγω το ιντερνετ κ βρίσκω πως πρεπει να είσαι τυχερός με την DDr3 που θα επιλέξεις, κατι σαν προ-πο ενα πράγμα

Λοιποόν αποφάσισα να ποστάρω εδώ για να μου δώσεις κάποιος 100% πληροφορία εαν γνωρίζει για σετ 2GB μνημών DDR3 , ανεξαρτήτως συχνότητας που να πέζουν με το εν λόγω motherboard για να γλυτώσω απο αλλεπάλληλα ΡΜΑ στο πλαίσιο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

πριν τις πας πισω δοκιμασε και με το τελευταιο Bios... you never know

Δες λιγο εδω

Απ' οτι φαινεται πρεπει να παρεις sli-certified μνημες με EPP 2.0 (κατι τετοιο).

Λοιπόν , οι Teamgroup Xtreem 1600 7-7-7-21 1.8v παίζουν ανετα στο 790i Evga. Με το που πέρασα το post , μπήκε πάνω latest bios φυσικά κλπ.

Πρώτες εντυπώσεις : Q6600 @ 3.4, μνήμες 1700 8-8-8-24 @ 1.85v , stress/orthos κανένα crash :)

Κανε ενα bootable cd με memtest και τρεξε το για να ελεγξεις μνημες. Κι εγω ειχα μπει στα windows με 1600 αλλα memtest δεν περασα με τιποτα.

Τον 6600 με ποσα βολτ τον δουλευεις στα 3,4 stable?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.