fonzi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Πoυ στερεώνετε τους αισθητήρες θερμοκρασίας πχ από hardcano?Εχω 4 διαθέσιμους.Σε δίσκους, επεξεργαστή και που αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Hardcano 13:1)CPU: Στο πλάι της SP94...(κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στην cpu αλλά βαριέμαι να την ξαναβγάζω)2)Chipset: Στο πλάι της Swiftech ψύκτρας του Northbtidge (κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στον πυρήνα αλλά βαριέμαι να την ξαναβγάζω)3)VGA: Στο πλάι στο πάνω μέρος της ψυκτρας της 6600GT (κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στη gpu αλλά αλλά βαριέμαι να την βγάλω)4)Case: Στο πίσω μέρος του κουτιού στο υψος περίπου της 2ης PCIΟπότε απο οτι κατάλαβες οι θερμοκρασίες που αναφέρει το Hardcano (πλήν ισως αυτής του κουτιού) είναι στην περίπτωση μου καθαρά ενδεικτικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Στο σκληρό δεν έβαλες?Με τι στερέωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Δεν θεωρώ απαραίτητο να βάλω αισθητήρα στους σκληρους, άσε που έχω 3 αυτή την στιγμή...αν θέλω να δώ θερμοκρασία των σκληρών στηνω speedfan και πάπαλα...οι ενδείξεις του είναι ρεαλιστικότατες...Αν είχα επιπλέον αισθητήρες θα προτιμουσα να τους έβαζα στις μνήμες...Τους αισθητήρες τους στερέωσα με την κολλητική ταινία που υπήρχε στην συσκευασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 και δε μου λες... οταν λες κατω απο την ψυκτρα εννονεις πανω στη cpu? δεν ειναι επικινδυνο για τη cpu αλλα και για τιν αισθητηρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 οχι ρε συ! ο αισθητηρας θα εχει επαφη μονο με την ψυχτρα και οχι με τον επεξεργαστη! διπλα απο τον επεξεργαστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Λοιπόν έβαλα ως εξής:1) CPU (πάνω στην ψύκτρα)2) Κάρτα γραφικών (έβαλα προφανώς λάθος σε άσχετο σημείο- ΠΩΣ να βάλω αισθητήρα κοντά στην GPU που είναι μόνο στρογγυλό ανεμιστηράκι χωρίς επίπεδο πλαίσιο προστασίας???)3) Σκληρός4) Μνήμες5) Θα ήθελα όμως να βάλω και στο chipset της μητρικής. Να το κολλήσω στο νικελ πλαίσιο που περιλαμβάνει το ανεμιστηράκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Freedom [Χθες, στις 09:42] Hardcano 13: 1)CPU: Στο πλάι της SP94...(κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στην cpu αλλά βαριέμαι να την ξαναβγάζω) 2)Chipset: Στο πλάι της Swiftech ψύκτρας του Northbtidge (κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στον πυρήνα αλλά βαριέμαι να την ξαναβγάζω) 3)VGA: Στο πλάι στο πάνω μέρος της ψυκτρας της 6600GT (κανονικά θα έπρεπε να τον τοποθετήσω στο κάτω μέρος της ψύκτρας οσο το δυνατόν πιο κοντά στη gpu αλλά αλλά βαριέμαι να την βγάλω) 4)Case: Στο πίσω μέρος του κουτιού στο υψος περίπου της 2ης PCI Οπότε απο οτι κατάλαβες οι θερμοκρασίες που αναφέρει το Hardcano (πλήν ισως αυτής του κουτιού) είναι στην περίπτωση μου καθαρά ενδεικτικές... φίλε πολύ βαριέσαι μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.