Νικος76 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Μάγκες τον «ήπια» που λένε Σύνδεσα το laptop με μια οθόνη CRT (Likom) , δούλεψε για 10 λεπτά ,και μετά ...κάνει ένα τσιφ και μαύρο σκοτάδι πισοσκοταδο ,μαύρο σκοτάδι πίσσα .!!!!Θα κάνω μια απόπειρα μπας και φτιάχνετε, όμως επειδή δεν το βλέπω ,κι ούτε και θέλω δηλαδή γιατί η συγκεκριμένη οθόνη είναι ή μάλλον ΗΤΑΝ για τα πανηγύρια.Λέω να πάρω (επιτέλους) κι εγώ μια 17αρα TFT.Κάποια που βρήκα σε καλή τιμή με αρκετά καλή ανάλυση και καλές γωνιές θεάσεις Είναι η SONY SDM-S73/ΒΔιαγώνιος : 17 Κόκκος : 0,264 mm Ανάλυση : 1280x1024 Φωτεινότητα : 250 cd/m2 Αντίθεση : 500:1 Χρόνος Απόκρισης : 16ms Γωνία Θέασης : 160/160 μοίρες DVI : Οχι Πιστοποιήσεις : TCO '99 Εγγύηση : 3 έτη Έχω ακούσει ότι και οι Dell είναι πολύ καλές (και φτηνές).Να πάρω την sony ή καθότι ψιλό άσχετος από οθόνες θα κάνω μαλ.κια ?Εγώ βασικά δουλεύω Audio (καμιά φορά και Video) προγράμματα ,και βλέπω και κανένα dvdακι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Στην ιδια κατηγορια τιμης ειναι η Samsung SM 710V που ειναι καλυτερη, ριξε και μια ματια σε LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 παντως και η SONY ειναι παρα πολυ καλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Φεβρουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 H Samsung SM 710V (σε τι ειναι καλυτερη ???) .η SONY εχει 160/160 μοίρες που νομιζω οτι ειναι συμαντικο για καποιον που βλεπει dvd.Μπορει να ξερω και λαθος .Οπως ειπα στο θεμα "Οθονη" είμαι ψιλο-χοντρο ασχετος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Να σκεφτεις τα 5 καμενα πιξελ για αλλαγη...και οταν προκειται να την αλλαξεις την βαζεις στη μασχαλη και πας μονος σου για αλλαγη......Σκεψου το.....εχε στο μυαλο σου οτι την ιδια εχω και γω...αν ομως ηξερα για τα 5 καμενα ....τσου δεν θα την επαιρνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 LG L1715S Αρκετά καλή,την έχω και εγώ,με zero pixel,αρκετά καλά χρώματα,και καλή στις ταινίες(όχι όπως λέγανμ μερικοί μερικοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.