SOX Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2008 Περισσότερο για ποιοτική μουσική απόδοση (5.1 τα ξεχνάμε καθώς και εταιρείες τύπου Creative κτλ)Κοιτάω για τα ProMedia GMX A (2.1) στο Πλαίσιο αλλά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καλύτερο σε σχέση με το παλαιότερο της ίδιας εταιρείας. Κάποιος που να τα έχει τα συγκεκριμένα, εντυπώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Φίλε μου έχει συζητηθεί αρκετές φορές.Αν κάνεις μια αναζήτηση θα δείς οτι πολλοί προτείνουν τα Altec 5021 ως ένα απ'τα πιο ποιοτικά σύστηματα 2.1Φυσικά όλα εξαρτώνται απ'τα χρήματα που διαθέτεις.Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOX Μάϊος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Razer Mako τελικά αφού πέρα από την ακουστική ταιριάζουν και αισθητικά περισσότερο με το design του σαλονιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Μάϊος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Razer Mako τελικά αφού πέρα από την ακουστική ταιριάζουν και αισθητικά περισσότερο με το design του σαλονιού.Εξαιρετική επιλογή κατά την ταπεινή μου γνώμη. Και πανέμορφα επίσης!!!Πόσο σου πήγαν (κόστος); Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOX Μάϊος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2008 Εντός προϋπολογισμού (δεν σκόπευα να δώσω λιγότερα από 200 και περισσότερα από 350) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.