tester21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 Θελω να βαλω εναν extra ανεμιστηρα πανω στην infinity.Ξερεις κανεις απο που μπορω να προμηθευτω τα κλιπσακια? καθως στην συσκευασια ειχε μονο για εναν ανεμιστηρα:115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Πλαίσιο έφερνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Μάϊος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Θελω να βαλω εναν extra ανεμιστηρα πανω στην infinity.Ξερεις κανεις απο που μπορω να προμηθευτω τα κλιπσακια? καθως στην συσκευασια ειχε μονο για εναν ανεμιστηρα:115:φιλε επειδη και εγω θελω αλλα δεν βρηκα στο πλαισιο αν βρεις κανε μια ειδοποιηση....:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Μάϊος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ενταξει, το ψαχνω αλλα μαλλον δυσκολο απο ελλαδα:011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Μάϊος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το ίδιο πρόβλημα και εδώ..Με βλέπω για ghetto-λύση (tie-wrap)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Μάϊος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Το ίδιο πρόβλημα και εδώ..Με βλέπω για ghetto-λύση (tie-wrap)...εγω αυτο εχω κανει αλλα δεν βολευει και πολυ τωρα με το νεο κουτι που πηρα...σκεφτομαι να παρω γαλβανιζέ συρμα και να φτιαξω εγω μονος μου...πμ για παραγγελιες :001:@εδιτ τωρα το σαββατοκυριακο αν το θυμιθω θα φτιαξω 2 να τα δειτε να μου πειτε γνωμες... νομιζω οτι θα παρει ωρα να το κανω ιδιο με το αλλο αλλα αξιζει να αφιερωσω χρονο για αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.