ison Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Σημερα επιτελους τελιωσα το χτισιμο του συστηματος...Ολα καλα ολα ανθηρα ...κανενα προβλημα ...στηνω και και xp sp2 περναω οδηγους...κλπΕχω παρει 2 dvdr(nec 3520 + plextor 716a δεν ηξερα πιο να διαλεξω οποτε πηρα και τα 2:D ) Το plex το ειχα στο πρωτο ide μαστερΤο nec στο 2 master παλιΚαι ιδου το προβλημα...αν και τα win και το bios βλεπουν το plex κανονικα(σημειωση ειναι καινουργιο με 1.03 firm) δεν μπορω να διαβασω τπτ ουτε cd ουτε dvd Φορτωνο κανονικα τα cd δειχνει το λαμπακι οτι δουλευει αλλα μεχρι εκει...(το nec απο την αλλη δουλευει αψογα)Οποτε αλλαζω καναλια ...αλλαζω τροφοδοσια (αν και δεν πιστευω το ocz 600 να μασησε) αλλαζω καλωδια (μπας και ...εβαλα και αυτο που ειχα το nec τπτ, εβαλα και απο τον παλιο τπτ παλι) ...το Plextor νεκρο αν και επαναλαμβανω τα win και το bios το βλεπουν κανονικα.Εψαξα λιγο στο cdfreaks και καποιος ειχε το ιδιο προβλημα με asus sli...με λυση να ριξω το udma απο 4 se 2 .... το εκανα και τπτ..Εχω απελπιστει εχει ακουσει κανεις τπτ περι αυτου του προβληματος?Καποιος με dfi nf4 ultra μηπως με το ιδιο dvdr?Να σημειωσω οτι ειμαι με bios 25/1 απο μαμα αν και δεν νομιζω οτι flashαροντας το 1/2 θα λυθει το προβλημα...Καμια ιδεα?
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Φεβρουάριος 14, 2005 Δοκίμασε το Plextor σε κανένα άλλο μηχανάκι να δεις άμα τα'φτυσε γενικότερα...
kIlGoRi Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Φεβρουάριος 14, 2005 εγω εχω το px-716A ... το ιδιο ειναι ... ??? και την nf4 sli dr αλλα δεν τα εχω στησει ακομη γιατι λειπουν μνημες και vga .. μεχρι την τεταρτη πιστευω θα το στησω ,θα σε ενημερωσω αν εχω καποιο προβλημα
ison Φεβρουάριος 14, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi εγω εχω το px-716A ... το ιδιο ειναι ... ??? και την nf4 sli dr αλλα δεν τα εχω στησει ακομη γιατι λειπουν μνημες και vga .. μεχρι την τεταρτη πιστευω θα το στησω ,θα σε ενημερωσω αν εχω καποιο προβλημα Ναι το ιδιο ειναι ....παντως σου λεω οτι εξω εχουν προβλημα γενικα με nforce 4 τσιπακια...περιμενω Pm ή ποστ εδω με την εμπειρια σου μην τα στειλω για rma τσαμπα....Δεν προλαβα να το τεσταρω με αλλο pc οποτε ισως να ειναι και αυτο το προβλημα δλδ να ειναι χαλασμενο out of the box...εμενα παντως δεν μου παιζουν με τπτ ακομα και αν κατεβασω το udma...αλλαξω καναλια κλπ(h plextor america εχει ανεβασει μια compatibility list για το συγκεκριμενο αλλα h dfi πουθενα)Θα βαλω και drivers απο win το βραδυ και θα δω αν αλλαξει τπτ αν και χλωμο το κοβω..
georgeadams Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Φεβρουάριος 21, 2005 Ψάχνοντας λύση για παρόμοιο πρόβλημα για το PC ενός φίλου μου (Asus nf4 SLI & Plextor 716 που γράφει κανονικά DVD αλλά όταν γράφει CD δεν διαβάζονται) έπεσα πάνω σε αυτό: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=122074&page=1&pp=25. Όπως διάβασα στην τελευταία σελίδα του thread, πριν από λίγες μέρες η Plextor έβγαλε firmware update (v1.04 updated) που λύνει τα προβλήματα με nf4 motherboards: http://www.plextor.be/technicalservices/downloads/firmw_716A.asp?choice=DVD-Recorders
ison Φεβρουάριος 22, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 22, 2005 Το ειδα αυτο και κατεβασα και το update απο προχτες αλλα τπτ ...με πολυ κοπο διαβασε ενα cd αλλα μεχρι εκει...το δοκιμασα και σε αλλο μηχανημα και τα ιδια...μαλλον ειναι DOA οποτε παει για rma...
georgeadams Φεβρουάριος 22, 2005 #8 Φεβρουάριος 22, 2005 Στο φίλο μου με την Asus SLI πάντως, το firmware update του Plextor έλυσε το πρόβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.