tsif Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2008 Mια και ο προηγούμενος εκτυπωτής τίναξε τα πέταλα ..... πάω για νέο αύριο κιόλας .....Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας .... για την καλύτερη επιλογή ..... ... με ενδιαφέρει 100% το χρώμα και φυσικά η ποιότητα ... έχω καταλήξει λοιπόν σε αυτά τα 2 .....Canon Pixma IP4500 είμουν 100% ικανοποιημένος από την ποιότητά του όσο και από την οικονομία του σε μελάνια ( είχα τον 4300) ..Samsung CLP-300 από ότι είδα από τα χαρακτηριστικά του νομίζω ότι θα με καλύψει .... σε αυτά που θέλω να κάνω ...Φυσικά γνώμες και απόψεις δεκτές .. και περισσότερο από χρήστες με lazer εκτυπωτές .. Ευχαριστώ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Aν σε ενδιαφέρει χρώμα 4500. O clp 300 δεν κάνει για φωτογραφικές εκτυπώσεις. Τις πρόαλλες την ίδια συζήτηση είχαμε με κάποιον που κοιτάει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Προσυπογράφω και εγώ για τον 4500. Από θέμα ποιότητας είναι αξεπέραστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Λοιπόν ............πήρα τον 4500 και οι εκτυπώσεις είναι οι ίδιες ακριβώς .......ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει ... οι εκτυπώσεις που βγαίνουν είναι τέλειες στα κείμενα αλλά χάλια στις εικόνες .. ακόμα και σε απλό Α4 χαρτί ..Δοκίμασα σε 3 διαφορετικές εγκαταστάσεις και με διαφορετικό λειτουργικό .... Χp 64 ..... xp32 sp2 ...... vista premium ..Είχα κάποιες υποψίες για το καλώδιο usb αλλά μετά από αλλαγή το πρόβλημα μου παραμένει .....Η Ε L P θα μου στρίψει ... :011: :011: :011: :011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάϊος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μήπως είναι θέμα ρύθμισης ή κάποιου driver?Δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 To test του εκτυπωτη πως τις βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Αν ανέβαζες το πρωτότυπο αρχείο και μια σάρωση της εκτύπωσης πιστεύω θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Και μαζί με αυτά και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να εκτυπώσεις(εικόνες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 7, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μήπως είναι θέμα ρύθμισης ή κάποιου driver?Δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα?ναι ... τα ίδια σε άλλο μηχάνημα με τους drivers που είχε το cd . στο δικό μου κατέβασα από το site drivers γιατί δεν υποστήριζε το δισκάκι 64Bit.To test του εκτυπωτή πως τις βγαζει?Δεν έχει test page ..Αν ανέβαζες το πρωτότυπο αρχείο και μια σάρωση της εκτύπωσης πιστεύω θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Και μαζί με αυτά και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να εκτυπώσεις(εικόνες).θα σκανάρω και θα ανεβάσω ..σε λιγάκι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάϊος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μια που μου ζητηθηκε η γνωμη μου, εστω και καθυστερημενα, να πω πως φυσικα και εκανες σωστη επιλογη οσον αφορα στην επιλογη του Canon Pixma IP4500 συγκριτικα με τον laser Samsung CLP-300.Οσον αφορα στις εκτυπωσεις, περιμενω να δω για να πω την γνωμη μου αλλα θεωρω πως προκειται για s/w θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 7, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μια εκτύπωση από το desktop Αυτό που θέλω να εκτυπώσω αυτό που γίνετε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Μάϊος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Καταρχην θεωρω αδυνατο να μην εχει δυνατοτητα εκτυπωσης "Test Page".Αν καταλαβα καλα ο προηγουμενος εκτυπωτης που υποτιθεται πως χαλασε εκανε ακριβως το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stred Μάϊος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 τι αρχείο χρησιμοποιείς? με ποιό πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Διαλέγεις βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης για τις φωτογραφίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 7, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Καταρχην θεωρω αδυνατο να μην εχει δυνατοτητα εκτυπωσης "Test Page".Αν καταλαβα καλα ο προηγουμενος εκτυπωτης που υποτιθεται πως χαλασε εκανε ακριβως το ιδιο?καλά κατάλαβες όσο για το τεστ page δεν το εχω σεί πουθενάτι αρχείο χρησιμοποιείς? με ποιό πρόγραμμα?jpeg , word , paint , photoshop . Δεν έχει καμία σημασία και καμία διαφοράΔιαλέγεις βέλτιστη ποιότητα εκτύπωσης για τις φωτογραφίες?σε όλες τις επιλογές το ίδιο αποτέλεσμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stred Μάϊος 7, 2008 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 δοκίμασες να στείλεις το αρχείο σε κάποιο γνώστο να κάνει και αυτός κάποια δοκιμή? ή εχεις δοκιμάσει πολλά αρχεία οπότε δεν έχει νόημα αυτό που γραφω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 7, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Eχω δοκιμάσει απεριόριστα αρχεία ....τελευταία δοκιμή με pdf ....Τα ίδια ....θα φτιάξω μια νέα εγκατάσταση πιο βράδυ και θα δω ..... διαφορετικά θα τον παω πίσω ... και βλέπουμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 7, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Βασίλη τύπωσες από τη ψηφιακή απευθείας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 7, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Δοκιμασε τo pictbridge αν εχεις καποια συσκευη συμβατη σε πρωτη φαση.Μετα τσεκαρε αν δε το εχεις κανει ηδη τα color profiles του εκτυπωτη να ειναι σωστα και τελος δοκιμασε και αλλα χαρτια.Υπαρχουν χαρτια (ελαφρια κυριως) που δημιουργουν αυτην την χαλια εικονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.