Jump to content

Λιγο help για OC E8500

kakao83

Recommended Posts

1η φορα κανω OC και δεν εχω ιδεα λεμε.αν μπορειτε να πειτε πως να τον παω 4.5 για αρχη θα βοηθουσατε πολυ.

Kakao added 13 Minutes and 11 Seconds later...

:) άντε να δουμε

1η φορα κανω OC και δεν εχω ιδεα λεμε.αν μπορειτε να πειτε πως να τον παω 4.5 για αρχη θα βοηθουσατε πολυ.

Kakao added 13 Minutes and 11 Seconds later...

:) άντε να δουμε

βασικα πρωτα διαβασε τι ειναι O/c, μαθε καποιους ορους και επειτα κανε ενα search μεσα στο φορουμ ή στο google για να δεις τι ψαρια πιανει το hardware που εχεις...

Λοιπον οπως λενε και τα παιδια σιγα-σιγα.

Κατω απο το δικο σου thread υπαρχουν 10+ σελιδες για αυτον τον επεξεργαστη.

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=39519

Αυτο που πρεπει να μαθεις πρωτα ειναι πως λειτουργει η μητρικη σου και τι κανει η καθε ρυθμιση που υπαρχει στο Bios.

Eδω υπαρχει ενα thread για αυτην την μητρικη:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=170055

Για αρχη αρχισε να ανεβαζεις 5-10Μhz το FSB να δεις που μπορει να παει χωρις να πειραζεις ρευματα και ρυθμισεις.

stealth

Εχω μια απορια.ΕΙχα τον Q9300 , 3dmark εβαγε το μηχανιμα 13000 με cpu score 3700.Λοιπον αλλαξα το CPU me E8500 και μου εβγαλε 15000 με cpu score 2800.

πως γινετε τετοια διαφορα στο σκορ μονο με αλλαγη επεξεργαστη ο οποιος επεξεργαστησ βγαζει και λιγοτερο σκορ post-10120-1442175049,7342_thumb.jpgκατα 1000 στο τεστ. :) αυτα

ps Ποια προγραμματα να κανω dl για να τεσταρο CPU ram αν λειτουργουν σωστα. εχω διαβασει κατι για ortho prime?ενα λινκ pls :)

post-10120-1442175049,8398_thumb.jpg

Μετα απο πολυ restart ανεβασα τον επεξεργαστη στα 4mhz με ρευμα 1.376v

Το 3dmark εκτοξευθηκε στα 18430 !!!!

Η θερμοκρασια του CPU εφτασε τους 62 C.

post-10120-1442175050,0547_thumb.jpg

δεν μπορουμε να σου πουμε ποσο ρευμα θα δωσεις γιατι το καθε κοματι ανεβαινει διαφορετικα εγω που εχω εναν e8500 τον εχω παει 4,5ghZ με 1,39

μπορεις μου στειλεις μια photo toy bios me τα ρευματα σε fsb NB SB CORE?και τι mobo/ram exeis?

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.