graphist83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2008 Καλημερα,Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με ενα πολυμηχανημα Canon MP210 το οποιο αρνειται πεισματικα να εγκατασταθει σε ενα PC με Vista Home 32bit. To εδωσα σε ενα πελατη μου ο οποιος μου το επεστρεψε και με εντολη της Intersys αντικατεστησα. Την επομενη ερχεται και με το καινουριο με το ιδιο προβλημα.Εκανα τα εξης βηματα.Κατεβασα απο την Canon τον νεο οδηγο για Vista. Τον εγκαθιστω και περιμενω να κανει αναγνωριση ο εκτυπωτης την θυρα που ειναι συνδεμενος αλλα δυστηχως τα καταφερνει. Δοκιμαζω χειροκινητα ολες τις θυρες μια προς μια και δεν τυπωνει σε καμια απο αυτες. Πραγματοποιησα πολλες επανεγκαταστασεις restart κτλ αλλα τιποτα. Το ιδιο προβλημα υπαρχει σε 2 pc δικα μου με Vista και στου πελατη μου. Η Intersys αδυνατει να μου απαντησει αλλα θεωρω ανουσιο να παει για service καθως ξερω οτι ειναι θεμα οδηγου. Δεν μπορει και τα 2 το ιδιο προβλημα. Περαν τουτου φωτοτυπιες βγαζει κανονικα.Εχουμε καμια προταση??Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Kαλώδιο δοκίμασες να αλλάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Μάϊος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Ναι το καλωδιο που χρησιμοποιησα εγω ηταν δικο μου γιατι δεν μου εφερε το δικο του ο κατοχος του μηχανιματος.Αρα και με 2 διαφορετικα καλωδιο το ιδιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.