kakao83 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2008 Καλhσπερα.πως γινετε να εχω ηχο 5.1 οπως εχω στο PS3 οταν παιζω CO4?εχω home cinema με τα ολα του κ παιζω CO4 se dolby συνδεοντας την οπτικη ινα απο το PS3 ston ενισχυτη.Δεν συμβαινει το ιδιο οταν συνδεσω το PC με τον ενισχυτη.παιρνω στερεο ηχο.Τι μπορει να φταιει?εχω καρτα ηχου κλασσικα οnboard apo evga 780i.realtek kατι τετοιο.τι μπορει να συμβαινει?προτεινετε να παω να παρω καμια καρτα ηχου Pci creative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Μάϊος 2, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 κανεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάϊος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2008 Εχει τέτοια επιλογή το cod ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιούνιος 3, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 δεν λεω μονο στο cod αλλα και στο Crysis k σε αλλα games.δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.