Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2008 αν υπάρχει κανένας χριστιανός και έχει την καρτούλα αυτή και λίγο χρόνο θα ήθελα αν μπορεί να κάνει το δισκάκι τις κάρτας ένα .rar και να το ανεβάσει στο rapidshare να το πάρω γιατί κατέβασα drivers από την creative αλλά Eq και διάφορα άλλα δεν εμφανίστηκαν :092: thanks :051: Link to comment Share on other sites More sharing options...
siloo Μάϊος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 το εχω εγω αλλα δεν θυμαμαι που το εχω βαλει αν το βρω αυριο στο μαγαζι θα σου στειλω ενα pm να στους δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Μάϊος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 θα το κάνω rar, αλλά σε rapidshare δεν ξέρω αν μπορώ να στο στείλω.να το κάνω torrent και να σου το στείλω αλλιώς, πες μου πως θα το στείλω rapidshare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάϊος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 παιδιά το βρήκα σας ευχαριστώ και το παιδί που μου έστειλε το pm αλλά επειδή το thread λίγο παλιό δεν απάντησα αν παρόλα αυτά κάποιος το ανέβασε δώστε τα λινκ μπορεί κάποιο άλλος πικραμένος σαν εμένα να το χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.