Jump to content

Αναβαθμιση....αξιζει?

tester21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αξιζει μια αναβαθμιση:

Απο 1.intel p965+ Core Duo e6600+ 4gb ddr 800 (vista 64bit)

Σε 2.intel x48+ Quad Core Q6600 or Q9300 + 8gb ddr 1000 (vista 64bit)

overclocking θα γινει οπωσδηποτε οπως και στο τωρινο συστημα.

Θα εχω εμφανη διαφορα σε αποδοση;

Με ενδιαφερουν ολοι οι τομεις, και gaming, και windows, και office και dvd recode.

ευχαριστω.:)

Άμα θες και καλά αναβάθμιση για games άλλαξε την κάρτα γραφικών με καμιά 9800gtx. Στα υπόλοιπα είσαι κομπλέ

+φωνώ, πάρε μια καλή κάρτα γραφικών, μόνο εκεί υστερείς ελαφρώς. Θα δείς τεράστια διαφορά με μια 9800.

Ε ναι ρε συ, ακόμα κρατάει γερά. Αν υποστηρίζει Penryn η μητρική κοίτα και για κανέναν 8400

Άμα είναι έτσι μένεις ως έχεις από επεξεργαστή, αφού του έχεις κάνει και αρκετό o/c δεν πρέπει να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Εμενα παλι μου φαινεται καλη ιδεα εκτος απο καρτα γραφικων να αλλαξεις και motherboard... Ο Ε6600 στα 3,2 καλος ειναι. Και επισης τι εχετε παθει ολοι με τις μνημες τελευταια? Ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχαν 2x32gb kit ram θα το σκεφτοσασταν σοβαρα να σκασετε λεφτα... Χωρις παραξηγηση, ε...

ο quad q6700 ποσο καλυτερος ειναι απο τον dual core E6600?

Στο gaming θα δεις ελάχιστη έως μηδαμινή διαφορά αλλάζοντας επεξεργαστή, στο exploring των windows και στα προγράμματα θα δείς διαφορά απο dual σε quad, και πάλι όχι τεράστια.

με γειες και καλοδούλευτα, αν και θα σου είχα προτίνει να περίμενες λιγάκι ακομα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.