Jump to content

VapoChill LS στα Multirama!

vdeseris

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:10]

Πω πω παιδια...Tα multirama εκαναν καλη κινηση αφου κανενα "μεγαλο"μαγαζι δεν εφερνε τετοια πραγματα...

Νομιζεις !!! Το πλαισιο εφερε το κουτι το ζαλμαν

36_1_53.gif

Αρχική απάντηση από chrisbmw150

Νομιζεις !!! Το πλαισιο εφερε το κουτι το ζαλμαν

36_1_53.gif

ωραια...κατι αλλο?πιο "extreme"?

Δεν εχω παραπονο απο το πλαισιο διοτι αυτο που κανει το κανει σωστα...,τις περισσοτερες φορες...

Πραγματικα ομως πηγα εχθες στο Πλαισιο στην κηφισια και.....μιλαμε πολλα ...Πηγα μετα στα mutlirama,ωραια εχουν φερει αρκετα πραγματα,αλλα καμια συγκριση με το Πλαισιο!

Μπράβο στα Multirama, καλή τιμή μάλιστα. Πριν από μερικά χρόνια θα φάνταζε όνειρο να βρεις κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.. Αρχίσανε να μας παίρνουν στα σοβαρά.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:40]

ωραια...κατι αλλο?πιο "extreme"?

Δεν εχω παραπονο απο το πλαισιο διοτι αυτο που κανει το κανει σωστα...,τις περισσοτερες φορες...

Πραγματικα ομως πηγα εχθες στο Πλαισιο στην κηφισια και.....μιλαμε πολλα ...Πηγα μετα στα mutlirama,ωραια εχουν φερει αρκετα πραγματα,αλλα καμια συγκριση με το Πλαισιο!

xmmm.. ειρωνικο ηταν το σχόλιο μου ;)

Αρχική απάντηση από chrisbmw150

xmmm.. ειρωνικο ηταν το σχόλιο μου ;)

Δεν σου ειπα τιποτα...:D απλα πιστευω οτι αυτα τα κανει για να χτυπησει το Πλαισιο...Προσπαθει τουλαχιστον και αυτο ειναι καλο για μας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.