vdeseris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Ένα μεγάλο μπράβο στα Multirama! Θα χρειαστούν βέβαια νέα κατηγορία extreme cooling γιατί το έχουν στο Watercooling. Μπράβο όμως που το έφεραν. VapoChill LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 καλα τώρα έμεινα άφωνος!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 βεβαια η τιμή του ψιλοκαίει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Ρεεεε θα φύγω μετανάστης...............δεν αντέχω άλλο..............Αν έρθει πελάτης και μου παραγγείλει pc με vapo θα βάλω τα κλάματα......Θέλω αύξηση............ δεν στήνω Vapo αλλιώς............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Ρεεεε θα φύγω μετανάστης...............δεν αντέχω άλλο..............Αν έρθει πελάτης και μου παραγγείλει pc με vapo θα βάλω τα κλάματα......Θέλω αύξηση............ δεν στήνω Vapo αλλιώς............. που δουλευεις ωρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Απανταω εγω γιατι δουλευουμε μαζι Multirama Καβαλας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Φεβρουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης που δουλευεις ωρε? Μultirama Καβάλας...Kαι ολα τα "περίεργα-εξτριμ" επό εμένα περνάνε...και τον Hellrider... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Εχουμε ξεφύγει... λολ... δεν πειράζει να υπάρχει ανταγωνισμός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Παρα πολυ καλη κινηση!! Μπραβο στα Multirama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Μπραβο τους αλλα απο τιμη ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Μultirama Καβάλας...Kαι ολα τα "περίεργα-εξτριμ" επό εμένα περνάνε...και τον Hellrider... γκουχ γκουχ ... φανταζομαι το πρωτο boot ειναι default Vcore->clockgen->Max MHz spi Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 η τιμή είναι γύρω στα 50 πανω απο αλλα ελληνικά μαγαζιά που ειχα ρωτήσει. Πάντος λέτε να το βάλουνε σε καμιά προσφορά ημέρας καποια στιγμή !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Καλα κατι μου λεει οτι τα vapo θα ερχονται προτα απο το σπιτι για τεσταρισμα :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider Καλα κατι μου λεει οτι τα vapo θα ερχονται προτα απο το σπιτι για τεσταρισμα :D :D Αν θες βοηθεια Pm me:hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris η τιμή είναι γύρω στα 50 πανω απο αλλα ελληνικά μαγαζιά που ειχα ρωτήσει. Πάντος λέτε να το βάλουνε σε καμιά προσφορά ημέρας καποια στιγμή !!!! Αρχιζω να μαζευω λεφτα, μηπως κ το παρω κατα Πασχα και αργοτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Βασικα εισαι λιγο μακρια αλλιως θα σου εστελνα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Mπραβο ατο Multirama γιατι φαινετε να ασχολειτε ολο κ ποιο σοβαρα με το αθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Φεβρουάριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 μας κούφαναν τελείως....!!! μπράβο πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Πολύ καλή κίνηση, μπράβο Η τιμή μια χαρά είναι παιδιά, 790 βγαίνει από extremeprometeia χωρίς τα μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 και γω την τιμή μια χαρά τη βρίσκω 872 τελική Αρχική απάντηση από esdee γκουχ γκουχ ... φανταζομαι το πρωτο boot ειναι default Vcore->clockgen->Max MHz spi εννοείτε Frost ότι πρέπει να τα checkάρεις για την σωστή λειτουργία τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.