Jump to content

Μια ακομα για να κανω SLI η καινουργια καρτα??

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω την εξης απορεια.

Μιας και θα αναβαθμισω την οθονη μου απο 17 σε 22, αρα θα σηκωνω και αναλυσεις μεγαλυτερες απο τις τρεχουσες, μηπως η καρτα που εχω NVIDIA EVGA 8800 GTS 640MB αρχιζει και γονατιζει για τα καλα. Να παρω μια ακομα ιδια μεταχειρισμενη για να κανω SLI η να την πουλησω και να παρω μια απο τις νεες γενιες της NVIDIA???

Η διαφορα μεταξυ των 2 κινησεων μου περα απο οικονομικη διαφορα, ποια θα ειναι στα παιχνιδια??? Λογω chipset κλπ κλπ???

Η commando δεν δεχεται SLI οποτε ή πας για καινουρια high-end nvidia ή ΑΤΙ ή δυο ΑΤΙ σε crossfire.

Η commando δεν δεχεται SLI οποτε ή πας για καινουρια high-end nvidia ή ΑΤΙ ή δυο ΑΤΙ σε crossfire.

Γιατι στο ελληνικο βιβλιο οδηγιων λεει πως δεχεται???

Και εχει ακομα μια ιδια ακριβως υποδοχη για την καρτα γραφικων???

Το chipset που έχεις ναι μεν είναι για διπλές κάρτες γραφικών, αλλά μόνο η AMD υποστηρίζει το crossfire σε αυτό το chipset, ενώ η nVidia δεν υποστηρίζει το sli. Πάντως, ίσως να βρεις κάτι σε ανεπίσημους drivers.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 2η κάρτα ή να την αλλάξεις, η 8800gts 640 είναι θηρίο, αντέχει τις αναλύσεις της 22άρας

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 2η κάρτα ή να την αλλάξεις, η 8800gts 640 είναι θηρίο, αντέχει τις αναλύσεις της 22άρας

Και ομως οταν παιζω C&C3 Kane's Wrath με 6 αντιπαλους, εκει στο πεδιο μαχης, αρχιζω και βλεπω κατι σπασιματα, σαν να λεμε καρε καρε. Και εχω τους πιο τελευταιους Drivers με Win XP & Directx 9.0C. Αν απο ολα αυτα περι λογισμικου ειμαι καλυμενος τοτε γιατι να γινεται αυτο αν δεν ειναι η καρτα??? Και στο NFS Prostreet τα ιδια γινονται σε Full Load.

Και ομως οταν παιζω C&C3 Kane's Wrath με 6 αντιπαλους, εκει στο πεδιο μαχης, αρχιζω και βλεπω κατι σπασιματα, σαν να λεμε καρε καρε. Και εχω τους πιο τελευταιους Drivers με Win XP & Directx 9.0C. Αν απο ολα αυτα περι λογισμικου ειμαι καλυμενος τοτε γιατι να γινεται αυτο αν δεν ειναι η καρτα??? Και στο NFS Prostreet τα ιδια γινονται σε Full Load.

Σε τι αναλυση παιζεις? Αν παιζεις τερμα αναλυση, ολα high και ΑΑx8 τοτε λογικο ειναι.

τότε κράτα την και μην κάνεις τίποτα

Το παιδι λεει οτι του κολλαει σε full αναλυση που θελει να παιζει. Αρα στην 22αρα θα θελεις μαλλον 1600x1200 οποτε κι εκει θα σου κολλαει. Κανενα 3dmark ετρεξες? Πιθανον η καλυτερη λυση για σενα θα ηταν δυο ATI HD3870 512MB σε crossfire. Μη βασιζεσαι ομως σε αυτο γιατι δεν ξερω καλα την μητρικη σου. Κανε και λιγο googling...

Μέγιστη Ανάλυση 1680 x 1050 λέει πως φτάνω. Θα βαλω την καρτα μου σε ενα αλλο πισι 3.0 Ghz με 4 GB RAM να δω τι κανει. Μηπως ειναι και θεμα μητρικης,μνημων,επεξεργαστη κλπ.

Κοίτα, αν γίνεται της πόπης(με το συμπάθιο) από μονάδες στο Kane's wrath την ώρα που βλέπεις το σπάσιμο, το πιο λογικό είναι ότι φταίει ο επεξεργαστής κατά τη γνώμη μου. Το path finding για μια οθόνη γεμάτη μονάδες είναι πολύ πιθανό να τον γονατίζει τον επεξεργαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.