Hemispasm1442169066 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2008 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!Υπάρχει καποια προταση για webcam η οποια να δουλευει σε μεγαλη σχετικα αναλυση (σιγουρα πανω απο 800χ600) και να ειναι σιγουρο οτι δουλευει σε 64bit vista? Δεκτες ακομα και προτασεις για αγορα μέσω ιντερνετ εκτος ελλαδος. Φυσικα οσο το δυνατο πιο οικονομικα, αλλα δε βαζω καποιο όριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Θα πρότεινα αυτή: Logitech QuickCam® Communicate Deluxe. Δεν είναι και πολύ ακριβή. Από 60€.Και με 64bit drivers.apotsi added 3 Minutes and 50 Seconds later...Εκτός κι αν θες να τα χώσεις λιγάκι και να πάς σε 2MP, στην Logitech QuickCam® Orbit AF. Απλά δεν ξέρω αν θα την βρεις από Ελλάδα.Γενικά σε Logitech θα κοιτούσα. Εϊναι πολλάααααα χρόνια στην αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Απρίλιος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 εγω εχω αυτη και ειναι αψογη. Απλα λιγο ακριβούτσικηhttp://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/webcams/devices/241&cl=us,en Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Δεν συμφέρει. Φαίνεται να έχει την ίδια τιμή με την Orbit, η οποία είναι 2ΜΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Απρίλιος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Έχω δεί διαφορές σε 2ΜΡ από 2ΜΡ κάμερες, κάποιες έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στην οθόνη και κάποιες απογοητευτικό ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, οι logitech πάντως είναι σίγουρα οι καλύτερες για'μένα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.602155Όλα τα ευρώ!Enjoy image-perfect detail and clarity. Carl Zeiss® optics and autofocus keep images razor-sharp, even in extreme close-ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Απρίλιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2008 Έχω δεί διαφορές σε 2ΜΡ από 2ΜΡ κάμερες, κάποιες έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στην οθόνη και κάποιες απογοητευτικό ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, οι logitech πάντως είναι σίγουρα οι καλύτερες για'μένα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.602155Όλα τα ευρώ!Enjoy image-perfect detail and clarity. Carl Zeiss® optics and autofocus keep images razor-sharp, even in extreme close-ups.και εγώ αυτή θα έλεγα αλλά απο linux υποστήριξη δεν γράφει κάτι:105: είναι ένα αντίγραφο της Orbit απλά σε μικρότερη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic1442169079 Απρίλιος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Και γιατί να μην βάλεις την φωτογραφική μηχανή σου (αν υποστηρίζει λειτουργιά webcam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Απρίλιος 29, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας, θα παω σιγουρα προς Logitech, καποια απο αυτες που προτεινατε (η τιμη ειναι ενας παραγοντας) Και γιατί να μην βάλεις την φωτογραφική μηχανή σου (αν υποστηρίζει λειτουργιά webcam)Δεν ηξερα οτι γινεται. Παρολα αυτα υποθετεις 3 πραγματα: οτι εχω μηχανη (εχω ), οτι υποστηριζει webcam (δε το νομιζω) και οτι μου περισσευει για να τη χρησιμοποιω μονο ως webcam (δε μου περισσευει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Απρίλιος 30, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Linux τρέχεις? Αν ναι ψάξ'το πριν πας σε Λότζιτεκ.. google is your friend.. :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic1442169079 Απρίλιος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας, θα παω σιγουρα προς Logitech, καποια απο αυτες που προτεινατε (η τιμη ειναι ενας παραγοντας)Δεν ηξερα οτι γινεται. Παρολα αυτα υποθετεις 3 πραγματα: οτι εχω μηχανη (εχω ), οτι υποστηριζει webcam (δε το νομιζω) και οτι μου περισσευει για να τη χρησιμοποιω μονο ως webcam (δε μου περισσευει ) Για το τελευταίο σκέψου πόσες φορές χρειάστηκες και webcam και κάμερα την ίδια στιγμή. Ή στο γραφείο σου θα είσαι, ή έξω θα είσαι και τα δυο δεν γίνεται.:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Απρίλιος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 και εγώ αυτή θα έλεγα αλλά απο linux υποστήριξη δεν γράφει κάτι:105: είναι ένα αντίγραφο της Orbit απλά σε μικρότερη έκδοση.Για Linux ξεχναμε την Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.