carl.gauss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Έχω αγοράσει από το e-shop έναν υπολογιστή χωρίς CD/DVD reader (το λίνκ από το e-shop είναι αυτό). Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση με εξωτερικό CD τα XP, αλλά όταν μου ζήτησε να εισάγω το 2ο CD, δεν μπορούσε να το εντοπίσει (ως διαδρομή δίσκου εμφανίζει: GLOBALROOT/DEVICE/CDROM0/i386).Ζητάω τη βοήθειά σας για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα.
maddoctor Απρίλιος 21, 2008 #2 Απρίλιος 21, 2008 Έχω αγοράσει από το e-shop έναν υπολογιστή χωρίς CD/DVD reader (το λίνκ από το e-shop είναι αυτό). Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση με εξωτερικό CD τα XP, αλλά όταν μου ζήτησε να εισάγω το 2ο CD, δεν μπορούσε να το εντοπίσει (ως διαδρομή δίσκου εμφανίζει: GLOBALROOT/DEVICE/CDROM0/i386).Ζητάω τη βοήθειά σας για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα.2o cd!? Τα ΧΡ είναι 1 cd. Αυτό θυμίζει πρόβλημα driver.
carl.gauss Απρίλιος 21, 2008 Author #3 Απρίλιος 21, 2008 Το παραπάνω σύστημα μου ήρθε χωρίς λειτουργικό και χωρίς cd/dvd-r (το αγόρασα όπως το βλέπεις στο λινκ). Έβαλα εξωτερικό usb-dvdrom και ξεκίνησα την εγκατάσταση των windows. Αφού φόρτωσε τα αρχεία κανονικά από το cd των windows και μετά την επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει το αρχείο "asms" από το cd και μου ζητούσε να το βρει από το παραπάνω path) Τι κάνουμε τώρα?
maddoctor Απρίλιος 21, 2008 #4 Απρίλιος 21, 2008 Το παραπάνω σύστημα μου ήρθε χωρίς λειτουργικό και χωρίς cd/dvd-r (το αγόρασα όπως το βλέπεις στο λινκ).Έβαλα εξωτερικό usb-dvdrom και ξεκίνησα την εγκατάσταση των windows. Αφού φόρτωσε τα αρχεία κανονικά από το cd των windows και μετά την επανεκκίνηση για να γίνει η εγκατάσταση μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει το αρχείο "asms" από το cd και μου ζητούσε να το βρει από το παραπάνω path) Τι κάνουμε τώρα? Δες γιατί σου βγάζει αυτό το μήνυμα http://support.microsoft.com/kb/311755
carl.gauss Απρίλιος 21, 2008 Author #5 Απρίλιος 21, 2008 Σ' ευχαριστώ. Νομίζω ότι λύθηκε το πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.