Jump to content

Scythe Mugen AM2+?

artking

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Βασικά έχω μπερδευτεί πολύ με τις ψύχτρες συμβατές με ΑΜ2+, και ήθελα τη βοήθειά σας. Σκοπεύω να πάρω τον phenom 9850 με την ASUS M3A32 MVP Deluxe και θέλω μια φορά και εγώ να του βάλω μια καλή ψύχτρα. Είχα διαβάσει πως η Thermalright extreme 120+ είναι συμβατή με ΑΜ2+(και είχα διαβάσει και πολύ καλά λόγια) αλλά δεν την βρίσκω οπότε κατέληξα στην Mugen(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807912). Το ερώτημα είναι: είναι συμβατή με το σύστημα που θέλω να στήσω;;; Το official site δεν αναφέρει ΑΜ2+, παρά μόνο ΑΜ2(ενώ σε άλλα μοντέλα γράφει κανονικά ΑΜ2+) και σε άλλα site διαβάζω πως όλες οι ΑΜ2 συμβατές κουμπώνουν και σε ΑΜ2+. Ειδικά εδώ http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2215 την αναφέρει συμβατή με ΑΜ2+.

Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί θα μου στρίψει στο τέλος...:087:

Edit: Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε θα το εκτιμήσω γιατί είμαι ένα κλικ μακριά από την παραγγελία... O_O (αναβάθμιση μετά από 4+ χρόνια από 3500+... καταλαβαίνετε φαντάζομαι...)!

Edit2: Μόλις παρατήρησα ότι "μάλλον" δεν είμαι στο σωστό sub-forum... Αλλά δεν φταίω εγώ! Εσείς πάτε και βάζετε το "cooling" στο "overclocking"(θα μείνει stock το σύστημα) :p

• 3 weeks later...

Αν και αργήσατε "λίγο" ( :p ), ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα την Xigmatek HDT-S1283 Red Scorpion edition(39 ευρώ) και είμαι υπερευχαριστημένος (αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης αφού είναι η πρώτη aftermarket ψύχτρα που πήρα ποτέ).

Ευχαριστώ Tsif... ;D

Δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό, αφού δεν έβαλα ποτέ την εργοστασιακή ψύχτρα. Πάντως με αυτήν κινούμαι στους 39-40*C σε idle. Σε load δεν το έχω check-άρει ποτέ. Επειδή είμαι στην δουλειά τώρα θα το δω όταν γυρίσω και θα ποστάρω.

Στο ίδιο κουτί πάντως(μόνο mobo, cpu, cooler και μνήμη άλλαξα), είχα την ίδια θερμοκρασία σε AMD64 3500+. To περίεργο(ή ίσως και όχι τόσο περίεργο αλλά σίγουρα αναπάντεχο) ήταν η πτώση της θερμοκρασίας στην 8800GTS 640MB κατά 30*C(σε idle από 89*C σε 59*C)...!!! Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν είναι στο 1ο pci-e slot αλλά στο 3ο. Δεν ξέρω αν βοήθησε και το orientation της Xigmatek που φυσάει από κάτω προς τα πάνω.

Πολύ δεν είναι;

Δεν ξέρω να σου πω αφού δεν ξέρω σε τι θερμοκρασίες κινείται ο phenom 9850 με την εργοστασιακή του ψύχτρα. Φαντάζομαι ότι θα πέσει και άλλο όμως δεδομένου ότι η πάστα είναι φρέσκια. Θα δείξει.

Δεν ξέρω να σου πω αφού δεν ξέρω σε τι θερμοκρασίες κινείται ο phenom 9850 με την εργοστασιακή του ψύχτρα. Φαντάζομαι ότι θα πέσει και άλλο όμως δεδομένου ότι η πάστα είναι φρέσκια. Θα δείξει.

Φαντάζομαι to fanomενο τρέχει στα stock,έτσι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.