TRoboCop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Οταν παιζω Linage 2 σε καμια φαση κολαει για πολυ ωρα και μετα η συνδεση πεφτει. Γιατι συμβαινει αυτο;Το modem που εχω ειναι Ιντελ 536ΕΡ V.92 και η συνδεση μου ειναι PSTN αν και γραφει οτι συνδεεται με 115! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 μαλλον η μαμα σου, σηκώνει το αλλο τηλέφωνο για να ανοιξεις και κανα βιβλίο.. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Φεβρουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Κανεις;;;;:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 μπορεί όντως κάποιος να σηκώνει το τηλέφωνο στο σπίτι σου ή να σε παίρνουν τηλέφωνο. Πρέπει να βγάλεις την αναμονή κλίσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Φεβρουάριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Δεν εχω αναμονη κλησεων. Αμα σηκωνει καποιος το τηλεφωνο θελει πολλη ωρα για να πεσει απο τι εχω παρατιρισει και ακτος αυτου πεφτει μονο οταν φωρτονεται πολυ(lineage2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 τι σύνδεση έχεις? ΙSP, μπορεί να μην είναι αξιόπιστη, ή η γραμμή σου να μην είναι σε καλή κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Φεβρουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Το 115 που αναφερεις παντως αποκλειεται να ειναι η ταχυτητα συνδεσης με το ιντερνετ αν εχεις pstn. Μαλλον εννοει τη μεγιστη ταχυτητα επικοινωνιας του μοντεμ με τον Η/Υ. Κοιτα μηπως ειναι ενεργοποιημενο το auto disconnect στις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.