morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Γεια σας παίδες,σε κανά 15νθήμερο θα πάρω pc μεταχειρισμένοθα έχει τα εξής: P4 2.4 ->overclock 3.2 (testarismeno) Μοbo GigaByte (δεν θυμάμαι μοντέλο) Έχει 10 USB 2.0,FireWire,Sound Card,υποστηρίζει ΗΤ 512 MB memory Kingston 80 GB HDD WD ATA GF 4 MX 440 Audigi Sound Blaster Live 5.1 CD-RW YAMAHA & DVD-ROM SONYλοιπόν από αυτό θέλω να αλλάξω vga,memory ,Τι λέτε για αυτή την μνήμη,από VGA τι λέτε?????Εν το μεταξύ θα παραγγείλω αύριο keyboard & mouse ,και πήρα πριν από κανα 15ενθήμερο την LG L 1715S μονιτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Για vga ανάλογα με το χρήμα που διαθέτεις κάτι από 6600GT και πάνω.Για μνήμη θα σου πρότεινα 2χ256ΜΒ για dual channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 αν θες τη μνήμη να τη χρησιμοποιήσεις με αυτή που ήδη έχει καλό είναι να έχει τα ίδια τσιπάκια.αν όχι, καλό είναι τουλάχιστον ίδιο όνομα (π.χ. kvr400cl2.5), δηλαδή να ταιριάζουν MHz και Cl. Από Vga, πόσα θες να δώσεις? 6600gt είναι η πρώτη που μου 'ρχεται (σε λογικό κόστος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Την 6600 σκέφτηκα και εγώ,όσο για dual channel...... δεν έχει, τώρα θα πείτε τι χρέπι πέρνεις, αλλά το πέρνω με 0,00 λογό του ότι ένας θείος αγοράζει laptop και δεν το θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αχ ρε morius πάλι άλλαξες avatar!!LOLΠόσα χρήματα διαθέτεις;;Η ram είναι ΟΚ αλλά πρόσεξε τι τσιπάκια φοράει η άλλη που είναι μέσα για να είναι συμβατές.Απο vga τώρα θα έλεγα και γω για 6600GT αν και είμαι οπαδός της ΑΤΙ αλλά για τα λεφτά που έχει είναι μια πολύ αξιόλογη κάρτα.Πληκτρολόγιο και mouse δεν είναι και άσχημα αλλά δες και αυτό που μου έκαναν δώρο χτες,ασύρματα ενοείται οτι είναι αλλά τώρα δεν πάνε με το χρώμα του πισιού μου....’σχετο αλλά με αέρα πάει ο 2.4 στα 3.2;;Στείλε και κανα PM:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 19:45] Αχ ρε morius πάλι άλλαξες avatar!!LOL....’σχετο αλλά με αέρα πάει ο 2.4 στα 3.2;;Στείλε και κανα PM:p Π'αει έχει δοκιμαστεί και σε 3,3 GHz αλλά δεν το κράτησα πολύ,στα 3,2 έχει δουλέψει 1 μήνα συνεχόμενο99% να το βάλω στα 3,00;) Μπες κανά msn,και άσε τις δικαιολογίες........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Mirc!!Το msn είναι νεκρό για μένα....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Μάλλον θα καταλήξω στην 6600 η πιο οικονομική και η αρκετά καλή για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.