zyx Φεβρουάριος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gkaοτι η εκκλησια δεχεται επιθεση γιαυτο εδω σου απαντησα. οτι το πιστευο αυτο που ειπα. και οτι εχει βαθυτερο νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 αντε ανελυσε το "βαθυτερο" νοημα να δουμε τι εχεις να πεις , ολο τετοια λες και μετα την κανεις, περιμενω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 13, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 μα δεν θελω να το αναλυσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 13, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka LOL Γιατί lol βρε άνθρωπε; Θίγεις ένα ευαίσθητο θέμα για τον Zyx το οποίο όπως έγραψε κι από το πρώτο του ποστ δε θέλει να το συζητήσει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 ζητησα να επιχειρηματολογησει υπερ των λεγομενων του , αν δε μπορει να τα υποστηριξει τοτε καλυτερα να μην πεταει σποντες , δε θα ανεχτω προσβολη της νοημοσυνη μας σε τετοιο βαθμο πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 13, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 ειπα κατι αν δεν διαβαζεις τι λεω δεν πειραζει. με το πληκτρολογιο δεν μπορο εγω να το πω δεν το καταλαβενης? δεν με πειραζει. λολ ξε λολ εγω οτι και να σου πω ουτε 1% δεν προκειτε να δεχτης οποτε γιατι να μιλησω. αν δεν εχει διαθεση ο συνομιλητης σου δεν νομιζο οτι πρεπει να συχεχιζεται η κουβεντα. εχω τα πιστευο μου εχεις τα δικα σου. κρατα τα. εγω δεν κανω επιθεση σε αυτα που πιστευεις. καποιοι ομως κανουν. τωρα αν πω κατι εγω εσυ θα γελας οποτε δεν το λεω και τελιωνη εδω. και ειπα οποιοι καταλαβαν καταλαβαν. και ενας να το επιασε μου αρκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 ασε μας ρε ζυχ, ουτε προβλημα εχω μαζι σου ουτε κριτικη σε τι πιστευω εκανα, σου κανω κουβεντα για ενα συγκεκριμενο θεμα και σε καλω να τα υποστηριξεις, μπορεις? πιστευε σε οτι θες , αλλα εγω δεν αναφερομαι σε αυτο , σε αλλα αναφερομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 13, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 οχι δεν μπορω και συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 13, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Ο καθενας μας εχει τα ευαισθητα στοιχεια του.Καλο ειναι οταν γνωριζουμε ποια ειναι αυτα να μην τα θιγουμε.Δεν ειμαι ο καλυτερος χριστιανος μαλλον το αντιθετο θα λεγα αλλα απο την στιγμη που ο συντροφος Θοδωρας χαλιεται το λιγοτερο που θα κανα ειναι να μην τον χαλασω , το καλυτερο να κατσω να πιω καφε μαζι του και να συζητησω τι ειναι αυτο που τον κανει να πιστευει εαν και φυσικα θα ηθελε να το πει.Το να τον παιξω ερεστικος και να του σπασω τα νευρα το θεωρω τουλαχιστον ενοχλητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 επειδη δεν προκειτε να πιω μαζι του ποτε καφε ομως τουλαχιστον ας εχει την ευαισθησια να μοθ στειλει ενα πμ, και το εριστικος με ποια εννοια το θετεις , με τη καλη ή την κακη? Το ακραιο ατομικισμο που αγνοει το περιβαλλον του χωρο και αγνοει γεγονοτα και πραξεις θεωρειτε απο τον ορθολογισμο λανθασμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 13, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:45] ζητησα να επιχειρηματολογησει υπερ των λεγομενων του , αν δε μπορει να τα υποστηριξει τοτε καλυτερα να μην πεταει σποντες , δε θα ανεχτω προσβολη της νοημοσυνη μας σε τετοιο βαθμο πλεον. να ζητας να επιχειρηματολογησει για αλλα πραγματα, και οχι για τα πιστευω του. στα θεματα πιστης, δεν υπαρχουν λογικη και επιχειρηματα, για να παιξεις με τις λεξεις.κι αν καποιος πρεπει να δειξει ευαισθησια, αυτος εισαι εσυ, που θιγεις τοσο ευαισθητα θεματα, και απαιτεις εξηγησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 αμφιβαλλω παρα πολυ αν το τσαγκουζι του γιοσακη ειναι ευαισθητο θεμα και θεμα πιστης και προσωπικης επιλογης, για αυτα θελω εξηγησεις, αλλα δε τις παιρνω γιατι ξερω οτι δεν μπορει να μου αναπτυξει τετοιο θεμα. Και μη μου πειτε απο κοντα και σε καφε γιατι ειμαστε ονλινε και ονλινε θα κανουμε κουβεντα, αλλιως καλυτερα να μην αντικρουει τεκμηρωμενα επιχειρηματα χωρις λογια. Και αν ειστε ολοι εσεις μια παρεα , που ειστε, και υποστηριζετε ενα φιλο σας σε μια λανθασμενηγ νοοτροπια τοτε κανετε λαθος, οπως τοσο λαθος εκανε ο Ζαχος να πει την αληθεια και να φαει ΒΑΝ. Αν θελετε να ειστε ετσι θελω μια ξεκαθαρη απαντηση απο εσενα ωστε να σας παρατησω το αμεσως επομενο δευτερολεπτο και να παω για αλλα φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 14, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 απο ποιον θελεις εξηγησεις και για ποιο θεμα τελικα. για τα πιστευω του zyx ή για τα τσακουζι του γιοσακη;απο τη στιγμη που εβγαλες το συμπερασμα οτι ολοι ειναι μια παρεα, κι εσυ εισαι απεξω, γιατι το υποθετικο στην αρχη; δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το "υποστηριζετε ενα φιλο σας σε μια λανθασμενηγ νοοτροπια". πιστευει οτι θελει, δε γνωριζω τι πιστευει, και δε με ενδιαφερει. και εχει καθε δικαιωμα να μην ικανοποιησει την απαιτηση σου να σου εξηγησει το λογο. αν θελεις να ανοιξεις τετοια κουβεντα περι πιστης, καλυτερα να ξεκινησεις εσυ να εξηγεις πρωτα στους αλλους, γιατι πιστευεις σε οτι πιστευεις, και να περιμενεις την ανταποκριση τους. ο ζαχος εκανε πολυ καλα και ειπε αυτα που ενιωθε πως επρεπε να πει. ο τροπος ομως σαφως και εχει σημασια και κανει τη διαφορα. το ΒΑΝ ηταν για τον τροπο, και οχι για οσα ειπε. κατι που οχι απλα το ηξερε, οχι απλα το ζητησε, αλλα ηταν και αυτος που ανεφερε το post.τωρα για το αν θα μας παρατησεις ή οχι, το ξερεις εσυ, και ειναι θεμα καθαρο δικο σου. δε νομιζω πως καποιος σε πιεσε για να κανεις την εγγραφη, ουτε σε κραταει κανενας εδω με το ζορι. κατι βρισκεις και εισαι εδω, αλλιως δε θα ησουνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 14, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Είδε κανείς τον Μάκη yestarday????? δεν το είδα γιατί κοιμόμουν :p :p πάντως έχουμε κληρικούς με τα όλα τους Θα διμιουργήσουμε 2ο υποσχίσμα,μόνο στην Ελλάδα.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.